ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο νίκη με ΠΑΟ

Μόνο νίκη με ΠΑΟ
λεμονης

''Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό και μόνο την νίκη στο ντέρμπι'', είπε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες τους στην σημερινή προπόνηση

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος γνωρίζει πολύ καλά απο τέτοια παιχνίδια και στην πρότελευταία προπόνηση πριν απο την μάχη της Λεωφόρου, θέλησε να εφιστήσει την προσοχή των παικτών του, τόσο σε θέματα τακτικής, όσο και σε θέματα ψυχολογίας.
Οι ερυθρόλευκοι πριν απο την σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν βίντεο με επιλεγμένα στιγμιότυπα απο την φιλική αναμέτρηση με την Λεβάντε και ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες τους προσπαθώντας να τους ντοπάρει λέγοντας τους: "Γνωρίζετε ότι είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Πρωτάθλημα και ότι θα πρέπει η ομάδα που θα μπει στο γήπεδο, να δείξει τι είναι αυτό που θέλει από την αρχή και αυτό που θέλουμε είναι η νίκη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν μπορεί να πει στην Ελλάδα ότι παίζει για άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Το παιχνίδι αυτό είναι για τον φιλάθλους μας το πιο σημαντικό και με μια νίκη ξέρουμε όλοι ότι θα τους δώσουμε μεγάλη χαρά.

Από σήμερα στο μυαλό μας δεν πρέπει να βρίσκεται τίποτε άλλο, ούτε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ούτε τίποτε. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".







Σ' ότι αφορά τους τραυματίες που θα απουσιάσουν απο το παιχνίδι της πρεμιέρας Τζόρτζεβιτς, Παπαδόπουλος και Ραούλ Μπράβο συνέχισαν κανονικά τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Συγκεκριμένα για τον "Τζόλε" το πρόγραμμα που ακολουθεί περιελάμβανε και τρέξιμο στο γήπεδο.

Η αυριανή και τελευταία προπόνηση πριν απο το παιχνίδι της Λεωφόρου θα γίνει στις 19:00, ενώ λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, πριν απο την έναρξη της νέας σεζόν, οπού αναμένεται να δώσει το παρών και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης, που δεν αποκλείεται να μιλήσει στους παίκτες εν όψει ντέρμπι.

Για την ενδεκάδα της πρεμιέρας ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, φαίνεται πως έχει καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, όχι όμως και στο σύστημα.

Όπως έχει φανεί απο τις μέχρι τώρα προπονήσεις ο Αντώνης Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Άντζας και Ζεβλάκοφ, αριστερά στην άμυνα ο Ντιντιέ Ντομί, στα δεξιά ο Χρήστος Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης και Λεντέσμα θα θωρακίσουν την ερυθρόλευκη μεσσαία γραμμή, στην δεξιά πτέρυγα του κέντρο θα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, αριστερά ο Λούα Λούα και μοναδικός επιθετικός ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Αυτά σε περίπτωση που ο Έλληνας τεχνικός προτιμήσει το 4-5-1, γιατί αν τελικά καταλήξει στο 4-4-2 ο Λούα Λούα αναμένεται να περάσει δίπλα στον Κοβάτσεβιτς.



Οι 25 "Ευρωπαίοι"
Τη λίστα με τους 25 παίκτες που θα συμμετέχουν στην πρώτη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έστειλε σήμερα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στην UEFA.

Στην συγκεκριμένη λίστα, απουσιάζουν τα ονόματα του Μιχάλη Σηφάκη και του Γιαννούλη Φακίνου, ενώ ο Τάκης Λεμονής συμπεριέλαβε τον 16χρονο σέντερ μπακ, Κυριάκο Παπαδόπουλο, δείγμα πως ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει πολλά στις ικανότητες του ταλαντούχου αμυντικού.

Φυσικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, όμως δεν είναι και λίγο να βρίσκεται στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ απο τόσο μικρή ηλικία, με τα δεδομένα της Ελλάδας πάντα.

Σ' ότι αφορά τον Μιχάλη Σηφάκη που δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 25 "εκλεκτούς", αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, ο προπονητής μπορεί να δηλώσει τους τερματοφύλακες και κατα την διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι 25 "ευρωπαίοι" του Τάκη Λεμονή: Αντώνιος Νικοπολίδης, Τόμισλαβ Μπούτινα, Ραού Σανφελίξ Μπράβο, Ντιντιέ Αρσέν Μαρσέλ Ντομί, Αναστάσιος Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χούλιο Σέζαρ Σάντος Κορέια, Βασίλειος Τοροσίδης, Μίχαλ Ρίζαρντ Ζεβλάκοφ, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, Κωνσταντίνος Μήτρογλου, Λεονέλ Χόρχε Νούνιες, Ροντρίγκο Χαβιέ Αρτσούμπι, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο Μάρτιν Γκαλέτι, Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, Μάρκο Ταντέι Νε, Κωνσταντίνος Μενδρινός, Παρασκευάς Αντζας, Χρήστος Πατσατζόγλου, Ιεροκλής Στολτίδης, Λεωνίδας Παναγόπουλος, Ελευθέριος Ματσούκας.

Ερυθρόλευκες πρωτοβουλίες ανθρωπιάς

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοινώνοντας την διοργάνωση φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στις 12 Σεπτεμβρίου με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Δήμο Ζαχάρως, αλλά και κάποιες άλλες πρωτοβουλίες των χορηγών του Ολυμπιακού για τους πυρόπληκτους.

Αξίζει να σημιεωθεί πως στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνέχεια της από 25.08.2007 ανακοίνωσης, για την στήριξη των συνανθρώπων μας που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές είναι σε θέση να ανακοινώσει τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες της:

Την Τετάρτη, 12.09.2007 θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους του Δήμου Ζαχάρως. Στόχος μας είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Για το λόγο αυτό δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν "βροντερό παρών".

Επίσης η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με την εταιρία SPORTS UNITED και χορηγούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προσφέρουν τα εξής:

*Κουπόνια αξίας 50.000€ για την αγορά προϊόντων από την αλυσίδα super market Dia.
*Προϊόντα αξίας 25.000€ της εταιρίας EAS, τα οποία θα δοθούν στους Αθλητικούς Οργανισμούς των πυρόπληκτων περιοχών.
*1.152 κιβώτια νερού (21.000 λίτρα) της εταιρίας ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ (Amstel - Heineken - Ioli).

Τέλος, Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζει τις επαφές της και με τις υπόλοιπες εταιρίες - χορηγούς της, προκειμένου την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν και νέες πρωτοβουλίες".

















Ξεκινάει η Ευρωπαϊκή κατασκοπία

Απο την στιγμή που έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν θέμα ημερών να ξεκινήσει και η κατασκοπεία.

Ο Μπόζινταρ Μπάμποβιτς, θα μεταβεί στην Ιταλία την Κυριακή (2/9) προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα Σαμπντόρια- Λάτσιο και να σκιαγραφήσει την πρώτη αντίπαλο των ερυθρολεύκων στο Τσάμπιονς Λιγκ.




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ