ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Δίχως άγχος"

Λεμονής: "Δίχως άγχος"
ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

Την φράση "χρειαζόμαστε χρόνο για να δεθούμε", επανάλαβε πολλές φορές ο Τζόρτζεβιτς λίγο μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Λεμονής: "Δύσκολο πρόγραμμα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην δυσκολία του προγράμματος για τους "ερυθρόλευκους" και την αλλαγή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που αναγκάζει τον πρωταθλητή Ελλάδας να δώσει έναν επίσημο αγώνα πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς. " Πριν από την κλήρωση ένα πράγα είχαμε στο μυαλό μας. Δεν υπάρχουν εύκολες η δύσκολες κληρώσεις. Η σειρά των αγώνων είναι κάτι που με ενδιέφερε. Το πρόγραμμα φαντάζει δύσκολο και το παιχνίδι με την Λάτσιο είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του ομίλου. Το πρώτο παιχνίδι θα ήθελα να είναι έξω αλλά είναι έξι παιχνίδια το καθένα ξεχωριστά και δεν μπορείς να ξέρεις τι εξέλιξη θα υπάρχει.

Δεν είναι ωραίο να αγωνίζεσαι κεκλεισμένων τον θυρών. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα παίζαμε ένα επίσημο παιχνίδι στην πρεμιέρα. Ο βαθμός δυσκολίας με τα τελευταία γεγονότα έχει αυξηθεί αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα

".

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποβάλλει την πίεση του κόσμου για Ευρωπαϊκή διάκριση που τον κυρίευε τις προηγούμενες διοργανώσεις: "Όλοι μας θέλουμε να έχουμε επιτυχίες. Η πίεση που είχε ασκηθεί στην ομάδα στις προηγούμενες διοργανώσεις δεν οδήγησε πουθενά. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και αυτό θα κάνουμε. Η αλλαγή που έχει γίνει στην ομάδα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό και ελπίζω να ανταπεξέλθουμε στα ματς.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει υπομονή όταν κτίζεται μία ομάδα. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε πίστωση χρόνου έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Παίζουμε με τρεις διαφορετικές σχολές και είναι μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουνε οι παίκτες σε μία μεγάλη διοργάνωση και σε ωραία γήπεδα.



Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον βαθμό δυσκολίας για την Ευρώπη με βάση την βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ: "Λάθος να μας απασχολεί τώρα η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Επρεπε να το είχαμε κάνει νωρίτερα".

Τζόρτζεβιτς: "Χρειαζόμαστε χρόνο"

"Ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα, είμαστε μια καινούργια ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο και αυτό το φάνηκε απο κάποια παιχνίδια. Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, για να γωνριστούμε και να βρούμε τη χημειά.

Χρειάζετει χρόνος και αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει η πίεση των προηγούμενων κι' αυτό είναι καλό, όμως δεν σημαίνει οτι δεν έχουμε στόχους",

τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός των ερυθρολεύκων για τους νέους παίκτες και τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας που βρίσκεται η Ελλάδα λέγοντας:

"Η αλήθεια είναι οτι η Ελλάδα χρειάζεται βαθμούς και εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά γιο όλες τις Ελληνικές ομάδες".



Το πρόγραμμα πάντως δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο 35χρονος Σέρβος καθώς όπως δήλωσε θα προτιμούσε να αγωνιζόταν με την Ρεάλ Μαδρίτης κεκλεισμένων των θυρών: "Το γήπεδο είναι δεδομένο πως θα ήταν γεμάτο, όμως λόγω δυναμικότητας θα επέλεγα να αγωνιστούμε με την Ρεάλ Μαδρίτης".



Σε ερώτηση αν προτιμά δυνατούς αντιπάλους ή μεσσαίας κλάσης ο "Τζόλε" απάντησε διπλωματικά τονίζοντας: "Είναι καλό να είναι δυνατός ο αντίπαλος για να ξεφύγει απο τους υπόλοιπους, όμως απο την άλλη είναι και καλό να μπορείς να κόψεις κάποιο βαθμό απο εκεί που δεν το περιμένεις".



Σ' ότι αφορά τον τραυματισμό του και αν θα προλάβει την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λάτσιο, ο έμπειρος αριστερός χαφ ύπογράμμισε: "Ο καιρός θα δείξει αν θα προλάβω. Προς το παρόν πάω καλά και είμαι ευχαριστημένος απο την αποθεραπεία. Στόχος μου είναι να γίνω καλά και ο χρόνος που υπάρχει μέχρι την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ μου δίνει ελπίδες".



Για το γεγονός πως μετά απο πολλά χρόνια θα βρίσκεται με πολλούς νέους παίκτες ο Τζόλε τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και πως είναι κάπως παράξενο γι αυτόν λέγοντας:

"Ήμουν πολλά χρόνια με κάποια παιδιά όπως ο Ανατολάκης, ο Μαυρογενίδης, ο Γεωργάτος και ήμασταν δεμένοι. Φέτος τα πράγματα δεν είναι τόσο διαφορετικά απλά έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, έχουμε πολλούς καλούς νέους παίκτες και το ξανατονίζω πως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο".



Τέλος για την πίεση της φετινής χρονιάς ο Τζόλε ζήτησε λίγη υπομονή λέγοντας: "Όλοι έχουμε πίεση, δεν γίνεται να μην υπάρχει πίεση. Πρέπει όμως ο κόσμος να καταλάβει πως χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω χρόνο απο άλλες χρονιές. Σίγουρα οι ευθύνες δεν είναι τόσες πολλές καθώς ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και πρέπει να προσαρμοστούν στο κλίμα της ομάδας, στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα".


Κόκκαλης: "Nα απολαύσουμε τα παιχνίδια"


Με την σειρά ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Πέτρος Κόκκαλης λίγο μετά την κλήρωση του τόνισε πως πρέπει όλοι να απολαύσουν τα παιχνίδια που θα έρθουν, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ιστορία της Ρεάλ, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως δεν παίζουν κεκλεισμένων των θυρών με την βασίλισσα λέγοντας: "Ελπίζω όλοι να απολαύσουν τα παιχνίδια που θα έρθουν. Η Ρεάλ έχει στεφθεί εννιά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, τους έχουμε αντιμετωπίσει επτά φορές και τα παιχνίδια αυτά ήταν σημαντικά για εμάς. Ήταν ευτύχημα το γεγονός πως δεν θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών με την Ρεάλ Μαδρίτης".


Σε ερώτηση τι είναι αυτό που θέλει να δει την νέα χρονιά απο τον Ολυμπιακό ο Πέτρος Κόκκαλης υπογράμμισε: "Θέλω να δω καλό ποδόσφαιρο και να βλέπω τους παίκτες να προσπαθούν για το καλύτερο. Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη. Κάναμε ριζική ανανέωση και ελπίζω τα αποτελέσματα να φανούν".



Τέλος για το βαρύ κλίμα που υπήρχε στην κλήρωση του Μονακό λόγω του θανάτου του Πουέρτα, ο διευθύνων σύμβουλος των ερυθρολεύκων εξέφρασε την λύπη του λέγοντας: "Σίγουρα το κλίμα ήταν βαρύ. Ήταν η πρώτη φορά που κρατήθηκε ενός λεπτό σιγή στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο θάνατος του Αντόνιο Πουέρτα, μας έχει συγκλονίσει όλους και ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλληπητήρια του".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ