ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καυτή έδρα ο Ολυμπιακός"

"Καυτή έδρα ο Ολυμπιακός"
New Image

Ισορροπημένο γκρουπ το οποίο θα δυσκολευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης για να το κατακτήσει χαρακτήρισε τον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο βοηθός του Μπερντ Σούστερ, Μανόλο Ρουίθ

" Ο Ραούλ Μπράβο μας γνωρίζει πολύ καλά, αλλά πέρα από αυτό ο Ολυμπιακός διαθέτει καυτή έδρα" σχολίασε ο πιστός σύντροφος του Σούστερ, τον οποίο είχε ακολουθήσει μέχρι το Ντόνετσκ το 2001, όταν ο Γερμανός είχε αναλάβει τις τύχες της Σαχτάρ.

" Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου" τόνισε ο Ρουίθ σε ένα ξέσπασμα μετριοφροσύνης. " Έχουμε πολλές πιθανότητες για να προκριθούμε" τόνισε ο Ρουίθ, ο οποίος ανέλυσε όλες τις ομάδες του ομίλου.

" Η Βέρντερ Βρέμης είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα τους, με παίκτες σαν τον Ντιέγκο και τον Κλάσνιτς που διαθέτουν ποιότητα. Το έδειξαν πέρυσι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Πάντως αυτή την χρονιά έχουν κάποια προβλήματα στην αρχή της σεζόν" επεσήμανε το δεξί χέρι του Σούστερ, που βρισκόταν τα τελευταία δύο χρόνια μαζί του στη Χετάφε.

" Η Λάτσιο διαθέτει έναν πολύ καλό επιθετικό, τον Ρόκι, ο οποίος πέρυσι πέτυχε 16 γκολ. Ακόμη έχουν και τον Σκαλόνι που απέκτησαν φέτος αλλά πάνω από όλα είναι μια δυνατή ομάδα".

Ο Ρουίθ θεωρεί ότι κλειδί της πρόκρισης για την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το "Μπερναμπέου". " Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ δυνατές έδρες, με οπαδούς που παρέχουν εντυπωσιακή υποστήριξη, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Ολυμπιακού και της Λάτσιο. Δεν αγωνίζονται το ίδιο καλό εκτός έδρας και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε".







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ