ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοιράζει ελπίδες ο Ολυμπιακός

Μοιράζει ελπίδες ο Ολυμπιακός
ολυμπιακος πανηγυρικο

Με εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στον Πανιώνιο, όλοι φιλοδοξούν να νικήσουν τους "ερυθρόλευκους"

Τα εξής: «Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον Τάκη Λεμονή; Μα ήταν αναμενόμενο. Θα τρέξει, θα κυνηγήσει, θα πιέσει. Όλα αυτά που ξέρατε τόσους μήνες επί Τροντ Σόλιντ ξεχάστε τα. Δεν υπάρχει περίπτωση οι νταμπλούχοι να αφήσουν πλέον εκτεθειμένο έναν επιθετικό και να τον... σημαδέψουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουν στα χαφ και να αφήσουν όλο το βάρος να πέφτει στην άμυνα. Η παρουσία της ομάδας στην Ξάνθη, απλά σας έδωσε μια... γεύση για το τι θα συμβεί».

Ξέρετε , εμείς οι δημοσιογράφοι, μόλις «πέσουμε μέσα» σε ένα θέμα, τρέχουμε αμέσως να το επαναλάβουμε, ώστε να πάρουμε όλη την δόξα. Καλό θα είναι να το κάνουμε και όταν «πέφτουμε έξω». Γι’ αυτό και ξεκινήσαμε έτσι το σημερινό μας κείμενο.

Τίποτε από τα προβλεπόμενα δεν έκανε ο Ολυμπιακός. Ή πιο σωστά, υπήρξε μια ομάδα που τα έκανε, αλλά αυτή ήταν ο Πανιώνιος. Δεν ξέρουμε, αν υπάρχει έντονος προβληματισμός στο μεγάλο λιμάνι, μάλλον όχι, αυτό όμως υπάρχει σίγουρα είναι η χαρά και η αισιοδοξία στους διεκδικητές.

Θα πείτε «μα τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ δεν είναι δα καλύτεροι». Ναι, αλλά μην ξεχνάτε, ότι αυτοί κυνηγάνε. Που σημαίνει, ότι όλος ο κόσμος κοιτάζει τον πρώτο. Αν ο πρώτος δεν «τραβάει» αυτό είναι το θέμα, και ό,τι και να κάνουν οι από κάτω, είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Ο Λεμονής φάνηκε κι αυτός προβληματισμένος. Δεν το έκρυψε στην συνέντευξη Τύπου. Ίσως βέβαια, να ήταν και διαφορετικά τα πράγματα, αν μετά το γρήγορο γκολ, ο Ολυμπιακός πετύχαινε και δεύτερο, εκεί που «αναστέναξαν» τα δοκάρια. Με υποθέσεις όμως δε γίνεται δουλειά και ούτε φτιάχνεις ομάδα και παίζεις και μπάλα. Όπως και να ’χει τα δικαιώματα τα έδωσαν οι νταμπλούχοι και έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Στο δικό τους χέρι είναι, ή πιο σωστά στα δικά τους πόδια να πείσουν ότι θα «καθαρίσουν» πανεύκολα και την φετινή υπόθεση του πρωταθλήματος…

Άγιος Αντώνιος
Γιορτάζει ο Νικοπολίδης σε δυο μέρες, αλλά χάρη σ’ αυτόν γιορτάζει συχνά- πυκνά ο Ολυμπιακός. Πόσους βαθμούς θα είχε πετάξει ο νταμπλούχος, αν δεν υπήρχε η εμπειρία και η ψυχραιμία του διεθνή πορτιέρο συμφωνείτε;

Και σε μια εποχή που έγινε λόγος για το συμβόλαιό του και για το πότε θέλει να σταματήσει, αυτός «κατεβάζει ρολά», λες και παίζει με τα νεύρα, όλων όσοι προσπαθούν να σκεφτούν την επόμενη μέρα κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Ο Νικοπολίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο δέχθηκε τα εύσημα όλων των συμπαικτών του. Και ο ίδιος , πάντα προσγειωμένος, τους έλεγε ότι απλά θα πρέπει να είναι όλοι πολύ καλύτεροι στο μέλλον

Η συνέχεια…

Μετά και τα όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή παρουσίαση του Λεμονή, από τον Σωκράτη Κόκκαλη, καταλαβαίνετε εύκολα, ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι ενισχυμένος. Επίσης, πολύ σημαντική ήταν η τοποθέτηση του προέδρου, πως όλες οι κινήσεις θα γίνουν μετά τον Μάιο, όσον αφορά στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Αυτός που απασχολεί τον πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», είναι να κατακτηθεί το ντάμπλ κι από ’κει και πέρα, με προπονητή τον Λεμονή θα προχωρήσει προς την δημιουργία ενός ρόστερ με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας.

Όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε να τα δούμε στην πράξη, όπως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται, ότι κάτι θα γίνει και με τεχνικό διευθυντή, εφόσον βέβαια, είναι ένα ενδεχόμενο που το άφησε ανοιχτό ο Σωκράτης Κόκκαλης.




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ