ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει τον "κλώνο" του Ζουνίνιο

Θέλει τον "κλώνο" του Ζουνίνιο
λεοζινιο

Τον 21χρονο Λεοζίνιο φέρνει ο Ολυμπιακός. Πρόβλημα οι απαιτήσεις των εκπροσώπων του

Τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, δεν έχει ακόμα την δυνατότητα να τον φέρει στην πατρίδα μας, όμως από ότι φαίνεται, βρήκε τον "κλώνο" του. Ο Βραζιλιάνος με τον οποίο όλοι ασχολούνται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη της Σπορτ Ρεσίφε και Βάσκο Ντα Γκάμα, Λεοζίνιο.
Ο 21χρονος Βραζιλιάνος, του οποίου του πλήρες όνομα είναι, Λεάντρο Σάλες ντε Σαντάνα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αφηχθεί στην χώρα μας και να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος στην πατρίδα του φημίζεται για τις καταπληκτικές εκτελέσεις φάουλ, πρόκειται να δοκιμαστεί και στην περίπτωση που πείσει τον Τάκη Λεμονή για την αξία του, θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.

Αυτό βέβαια, δεν είναι απόλυτο, καθώς μοναδικό εμπόδιο(από την στιγμή που ο προπονητής του Ολυμπιακού, δώσει το πράσινο φως) είναι οι υπέρογκες απαιτήσεις των Γερμανών εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, οι οποίες όμως αναμένεται να πέσουν. Tο θέμα του νεαρού Βραζιλιάνου, αναμένεται να έχει λήψει θετικά ή αρνητικά, μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Προτάθηκε από τον Ριβάλντο

Είναι γνωστό πως εδώ και πολύ καιρό, ο Σωκράτης Κόκκαλης μιλά, με τον Βραζιλιάνο άσο, για τις μετεγγραφές της ομάδας. Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν είναι τυχαίο, πως ο ίδιος ο "Ρίμπο" σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει χρίσει ως διάδοχό του, τον μετεγγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, τον οποίο ο ίδιος έχει προτείνει στην ομάδα.

Η καριέρα του Λεοζίνιο

Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε στα 12 του χρόνια να ασχολείται με το φούτσαλ, όταν τον ανακάλυψαν τα λαγωνικά της ομάδας της περιοχής του Σπορτ Ρεσίφε. Το 2002 σε ηλικία 17 ετών έπαιξε μερικά παιχνίδια με την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, ενώ έναν χρόνο αργότερα έγινε επαγγελματίας. Ως βασικός πλεόν με την Ρεσίφε, κατέκτησε το πρωτάθλημα της πολιτείας του Περναμπούκο. Την επόμενη χρονιά, ήταν ο ηγέτης της ομάδας και λόγω των εκπληκτικών του εμφανίσεων κλήθηκε στην Εθνική Νέων.

Με την τελευταία κατέκτησε το τουρνουά της Ιαπωνίας, ενώ πήρε την δεύτερη θέση στο Μιλκ Καπ, που διεξήχθη στο ΕΪΡΕ. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Ρέσιφε, την έφεραν σε άθλια κατάσταση και λίγο έλειψε η ομάδα να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία. Η ομάδα αναγκάστηκε να δανείσει τους δύο μεγάλους τις αστέρες. Ο μεν Λεοζίνιο πήγε στην Βάσκο Ντα Γκάμα, ο δε Εβέρτον στην Πόντε Πρέτα, με συνολικά ανταλλάγματα για τους δυό τους, 7 (!!!) ποδοσφαιριστές.

Ταξίδι Λούβαρη, για Σίκοφ

Ίσως και μέσα στην Τρίτη να έχει λήξει το θέμα με τον Βάντσε Σίκοφ, του οποίου εδώ και καιρό η συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αποτελεί κοινό μυστικό. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αναμένεται να μεταβεί σήμερα στα Σκόπια, ώστε να ξεκαθαρίσει κάποια τελευταία ζητήματα και έπειτα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η απόκτηση του Σκοπιανού αμυντικού, ο οποίος, θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι σε ελληνική ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός, δεν διαθέτει ελεύθερες θέσεις ξένων.
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ