ΑΡΗΣ

Μικροεπεισόδια στο ΟΑΚΑ

Μικροεπεισόδια στο ΟΑΚΑ
παναθηναικος οπαδοι

Μικροεπεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του ματς ΠΑΟ-Άρης. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Συγκεκριμένα κατά την έξοδο των οπαδών του Παναθηναϊκού άρχισε ένας πετροπόλεμος με τους φίλους του Άρη που έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ και δημιουργήθηκε ένταση.
Τα επεισόδια είχαν διάρκεια περίπου 15 λεπτά καθώς όταν έφτασαν στο σημείο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πατέρας: "Κάποιοι δημιουργούν προβλήματα"


Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά μετά το τέλος της νίκης (4-0) κόντρα στον Άρη: "Ήταν ένα πολύ όμορφο ματς το οποίο επιβεβαίωσε πως ο ΠΑΟ βελτιώνεται συνεχώς. Διοίκηση και φίλαθλοι είμαστε ευχαριστημένο".

Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την ανατροπή και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, τόνισε: "Στοχεύουμε πάντα στην κορυφή".

Όσο για το γηπεδικό: "Περιμένω την απόφαση του Σ.Τ.Ε, ωστόσο εκτίμηση δική μου είναι πως το γήπεδο θα γίνει. Κάποιοι δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν".



Τέλος σ' ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που σχεδιάζει το τρφύλλι ο Νίκος Πατέρας ήταν καθησυχαστικός: "Γίνονται κάποιες κινήσεις και θα πάρουμε κάποιους παίκτες ουσίας που θα βοηθήσουν την ομάδα".

Έξαλλος ο Σκόρδας

Ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις για το αποτέλεσμα του αγώνα, εξαπολώντας βέλη κατά της διαιτησίας. "Να μας εξηγήσει ο Κωνσταντίνου πως έστριψε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στη φάση του πέναλτι. Είχαμε τον Ολυμπιακό τώρα έχουμε και τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενε ο Ντάκος να το σφυρίξει το πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα να το ευχαριστιόμασταν κιόλας;", είπε με καυστικό ύφος, ο πρόεδρος των κιτρίνων.

Ντέιβιντ: "Ελπίζω να παίζω πολλά παιχνίδια"


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε το Ντέιβιντ, υπογραμμίζοντας πως ελπίζει να έρθει η ώρα να παίξει πολλά παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε το τριφύλλι πολύ μεγάλη ομάδα.

"Ήταν όλα θαυμάσια σήμερα. Ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μου. Η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, οι οπαδοί συμπαραστάθηκαν δημιούργησαν ωραίο κλίμα. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και συναγωνίζεται με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον ΠΑΟ και ελπίζω να έρθει η ώρα να παίξω πολλά παιχνίδια", δήλωσε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων.

Οι δηλώσεις πρωταγωνιστών


Σπυρόπουλος (ποδοσφαιριστής ΠΑΟ): "Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση παρά το γεγονός πως στο α' μέρος δεν είχαμε πετύχει γκολ. Στο δεύτερο βγήκαμε αποφασισμένοι, αυτό φάνηκε και μετά ήρθαν και τα γκολ. Πετύχαμε ένα μεγάλο σκορ μέσα από μια εξαιρετική εμφάνιση, ωστόσο ήταν μια νίκη ακόμα και 3 βαθμοί... Τίποτα παραπάνω. Δεν έχει κριθεί τίποτα για το πρωτάθλημα και ελπίζουμε ακόμα στην συνέχεια".

Καραγκούνης (ποδοσφαιριστής ΠΑΟ): "Δεν θέλω να πω τίποτα απλά για το άθλιο γήπεδο που παίζουμε (για τον αγωνιστικό χώρο)".

Νίνης (ποδοσφαιριστής ΠΑΟ): "Ήταν μια μεγάλη νίκη, αξίζαμε να πετύχουμε ένα μεγάλο σκορ και να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στο κόσμο μας. Το θέλαμε αυτό. Ήταν πολύ σημαντικό ότι πετύχαμε το γκολ με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, μας έλυσε τα πόδια. Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας όπως πάντα πρέπει να την έχεις μαζί σου. Πάντα προσπαθούμε, κάποια στιγμή θα ερχόταν κι αυτό. Ο Άρης ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ήταν μια σημαντική νίκη, όμως η συνέχεια για εμάς ήταν πολύ δύσκολη".

Σιμάο (ποδοσφαιριστής ΠΑΟ): "Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε να σκοράρουμε και να νικάμε. Είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουμε προσπάθεια καθώς όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε θέαμα σήμερα. Το ματς με τον Εργοτέλη, είναι ένας ακόμα τελικός σε μια δύσκολη έδρα και πρέπει να νικήσουμε για να κατορθώσουμε αυτό που θέλουμε την πρώτη θέση".



Κόκε (ποοδοσφαιριστής Άρη): " Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε την συνέχεια.Ήταν ένα βαρύ αποτέλεσμα και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Είχαμε μια άσχημη εικόνα ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο. Ασυνήδειτα ο ποδοσφαιριστής πέφτει στην αρχή του 32ο δευτερόλεπτο του β' ημιχρόνο και σίγουρα αυτό παίζει ρόλο για την συνέχεια του αγώνα. Σε καμία περίπτωση δεν επικαλούμαστε σαν δικαιολογία την κούραση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ένα τέτοιο σκορ και με την παρουσία 3.000 οπαδών μας στις εξέδρες.

Οι δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ είναι τελικοί γιατί αν δεν νικήσουμε βγαίνουμε εκτός από τους στόχους μας. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αύριο και με τους οπαδούς μας να πάρουμε τις δύο νίκες που τόσο πολύ θέλουμε με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και δεν έχουμε βάλει γκολ, πρέπει να δουλέψουμε καθώς μας έχει κάνει να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας και πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία".





*Αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφόρησε ανακοίνωση στις τάξεις των οπαδών που τάσσεται υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου στον Βοτανικό, που την υπέγραφε η "φιλελεύθερη συμμαχία".

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ