ΑΡΗΣ

Παναθηναϊκός-Άρης 4-0

Παναθηναϊκός-Άρης 4-0
καραγκουνης για ΣΩΚ

Εκπληκτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0 τον Αρη. Συνθήματα και πανό για Βοτανικό από τους "πράσινους"

Καραγκούνης (2), Ρουκάβινα και Κλέιτον οι σκόρερ του "τριφυλλιού" που έκαναν την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους για φέτος και χειροκροτήθηκαν από περίπου 30.000 οπαδούς τους.
Αρνητικός από την άλλη για μια φορά ο Αρης έμεινε για άλλο ένα ματς χωρίς γκολ (δεν έχει σκοράρει το 2009) ωστόσο οι 2.000 οπαδοί του δεν σταμάτησαν να τραγουδούν από τις θύρες 18 και 20 που φιλοξενήθηκαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (71' Κλέιτον), Νίνης, Σαλπιγγίδης (46' Ρουκάβινα), Μάντζιος (61' Μελλίσης).

Αρης (Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Γκαρσία (46' Λαμπριάκος), Κόκε, Ρεγκέιρο, Καράμπελας (81' Βανγκέλι), Χαβίτο, Βίτολο, Γιάχιτς, Μπατιόν (81' Βαλεντίν)
Διαιτητής: Ντάκος Μ. (Ξάνθης)
Κίτρινες: Βύντρα, Σπυρόπουλος / Καράμπελας
Κόκκινες: -
Με μια ματιά
Με επιθετικές βλέψεις και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρέταξε ο Χενκ Τεν Κάτε την ομάδα του με τον Ολλανδό τεχνικό να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα τους Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο ενώ παρέμεινε σ' αυτό ο Νίνης και ο Νίλσον. Στην "αιχμή δώρατος" το γνώριμο "δίδυμο" των Μάντζιο και Σαλπιγγίδη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κίκε Ερνάντεθ με σύστημα 4-3-3 αναγκάστηκε ν' αλλάξει τα πλάνα του μετά την απώλεια την είχε στο αρχικό σχήμα τους Νίνη, Μάτος, Νίλσον λόγω των απουσιών των Γκούμα, Σιμάο και Γκάμπριελ. Σε ότι αφορά τα πλάνα του, ο Ολλανδός δεν διαφοροποίησε το σχήμα του και είχε στην "αιχμή δώρατος" τους Μάντζιο και Σαλπιγγίδη.

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να "αποκρυπτογραφούν" τον αντίπαλό τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βρουν τους διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες. Οι "πράσινοι" που αγωνίστηκαν με λευκές εμφανίσεις είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερο από τους Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, έχασαν και την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 9', όταν ο Μάντζιος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά από πλάγια θέση του σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο του Αρη.

Η πίεση των γηπεδούχων ήταν κυρίως με μακρινές μπαλιές και παιχνίδι κυρίως από τα άκρα (Καραγκούνης και Νίνης) γεγονός που δεν έδεινε την δυνατότητα όμως να πλησιάσουν αισθητά την εστία των "κιτρινόμαυρων".

Στο 23' οι "πράσινοι" διαμαρτυρήθηκαν όταν μετά από την άστοχη έξοδο του Σηφάκη η μπάλα κατέληξε στον Μάντζιο που σούταρε προς την εστία, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ρεγκέιρο, ωστόσο ο κ. Ντάκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προφανώς επειδή δεν είχε καλή οπτική θέση για την φάση και την παράβαση που δεν υπέδειξε.

Εξι λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ στην πρώτη απειλητική τους προσπάθεια είδαν τον Μάριο Γκαλίνοβιτς να "απογειώνεται" και να σταματάει ένα επικίνδυνο σουτ του Βιτόλο, ακριβώς από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Χενκ Τεν Κάτε από τον πάγκο έκανε ορισμένες υποδείξεις για να αλλάξουνν συμπεριφορά στον επιθετικό τρόπο ανάπτυξης της ομάδας αλλά μάταια, μάλλον. Ενα λεπτό, μετά την συμπλήρωση του ημίωρου, μετά την σέντρα του Νίνη από δεξιά η μπάλα άλλαξε πλευρά και ο Καραγκούνης με "ψιλοκρεμαστή" κεφαλιά είδε τον Σηφάκη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι και πάλι δύο φορές "κυνήγησαν" το γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 43' μετά την σέντρα του Νίνη ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην προσπάθεια για κεφαλιά παρεμποδίστηκε από τον Νέτο, με τον Βραζιλιάνο μέσο και μερικούς συμπαίκτες του να διαμαρτύρονται και πάλι στον διαιτητή από την Ξάνθη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά του Μιχάλη Σηφάκη να αποτρέψει το γκολ, όταν ο Σαλπιγγίδης πραγματοποίησε την σέντρα και ο Καραγκούνης από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε αλλά η μπάλα στάματησε μετά την απέκρουση με τα πόδια του τερματοφύλακα των "κιτρινόμαυρων".

Με την επανάληψη του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο προπονητές άλλα τα πλάνα τους με δύο αλλαγές που έκαναν στο βασικό σχήμα. Ο Χενκ Τεν Κάτε αντικατέστησε τον Σαλπιγγίδη με τον "φορμαρισμένο" Ρουκάβινα ενώ ο Κίκε Ερνάντεθ για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του έβαλε στο ματς τον Λαμπριάκο αντί του Γκαρσία.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε σε θέση βολής από την πάσα του Νίνη αλλά φάνηκε την ώρα του σουτ να ανακόπτεται από πίσω από τον Σπάχιτς και ο κ. Ντάκος από κοντά έδειξε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καραγκούνης που νίκησε τον Σηφάκη από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ σε πανηγυρικό κλίμα.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να απαντήσουν άμεσα, όταν στο 49' μετά από σέντρα του Καράμπελα από δεξιά τόσο ο Λαμπριάκος όσο και ο Κόκε δεν πρόλαβαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" στο 56' απέδειξε ότι αποτελεί μια ισχυρή προσωπικότητα, όταν μετά από ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο για δεύτερη φορά και πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς το αφιέρωσε στο νέο μέλος της οικογένειάς του με την χαρακτηριστική κίνηση.

Οι παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε με την ψυχολογία στα ύψη έδειχναν πλέον ασταμάτητοι... και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, αφού σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν την ομάδα του πρώτου ημιχρόνου. Εστι, στο 59' μετά την σέντρα του Νίνη από δεξιά ο επερχόμενος Ρουκάβινα συνέχισε να κάνει άψογα αυτό που έχει αποδείξει σε κάθε παιχνίδι, και με προβολή έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στο βάθος της εστίας του Σηφάκη.

Μετά το γκολ αυτό και τους πανηγυρισμούς, από την μια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ασχολούνταν με συνθήματα για το γήπεδο στο Βοτανικό ενώ από την άλλη ο Χενκ Τεν Κάτε "έριξε" στο ματς τους Μελίσση και Κλέτον ως επιβράβευση για την παρουσία τους στην Κομοτηνή.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος μπήκε στο 71' και ένα λεπτό αργότερα (72') στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά την νέα ασίστ του εξαιρετικού Νίνη, πλάσαρε εκπληκτικά τον εξερχόμενο Σηφάκη γράφοντας το 4-0.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ αφού στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες επιδώθηκαν σ' ένα παιχνίδι σκοπιμότητας ενώ δίκαια το γκολ του Λαμπριάκου στο 85 ακυρώθηκε αφού ήταν "καθαρά" σε θέση οφ-σάιντ.

Συνέντευξη Τύπου του Πάρη Τσελεπίδη
Χενκ Τεν Κάτε (προπονητής Παναθηναϊκός): "Δεν θεωρώ ότι ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση. Θεωρώ ότι στο πρωτάθλημα ήταν όντως η καλύτερή μας εμφάνιση. Και στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνιση ήταν πολύ καλή. Υπήρξε πίεση και συντριπτική υπεροχή.

Ο Άρης δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσει. Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Πρέπει να λάβει κανείς υπόψη σου ότι για να σκοράρεις τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να είχες εξαντλήσει τον αντίπαλό σου.

Τα γκολ μας ήταν όμορφα και γενικότερα είχαμε καλή εμφάνιση. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και την Τετάρτη στην Κομοτηνή στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό.

Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις ομάδες που επισκέπτονται το ΟΑΚΑ. Όλες παίζουν αμυντικά. Ο Άρης μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά περίμενα ότι θα έπαιζε αμυντικά γιατί αν έπαιζε επιθετικά θα είχε πρόβλημα γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολύ κίνηση και είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Θεωρώ ότι η ομάδα είναι περίπου στο 80% των δυνατοτήτων της μετά από εφτά μήνες. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται με τον ανταγωνισμό να είναι υψηλός και να υπάρχει κίνητρο. Ακόμα και μετά από το 4-0 ήθελα να συνεχίσουμε να κυνηγήσουμε κι άλλα γκολ. Δεν είμαστε σε αυτό το σημείο αλλά συνεχώς βελτιωνόμαστε.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι στην τομέα του επαγγελματισμού και της αφομοίωσης των συστημάτων. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να ιδρώνουν για να αγωνίζονται για την θέση του στην ομάδα. Η ομάδα δεν έχει σταρ ή αν προτιμάται τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τους Καραγκούνη και Γκούμα.

Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να συνεχίζουν να παλεύουν για την σωστή νοοτροπία και να αφομοιώνουν πράγματα. Ο Μελίσσης ήρθε ως κεντρικός αμυντικός και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Είναι επαγγελματίας και έχει θέληση να μάθει. Ο Κλέιτον ήρθε από την Λάρισα όπου ήταν το πρώτο όνομα αλλά εδώ ένας από τους 27. θα πρέπει να αποδεχθεί αυτή την αλλαγή. Είναι θέμα κατανόησης το πόσο σκληρά θα πρέπει να δουλεύουν όλοι και σε αυτό το επίπεδο επιβιώνει μόνο ο καλύτερος. Δεν μιλάω για τις μεταγραφές.

Ο Μάτος ήταν άρρωστος τέσσερις μέρες και δεν προπονήθηκε ενώ όσον αφορά τον Ιβανσιτς θα πρέπει να κάνω επιλογή που είναι δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει 27 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 18 θα είναι στην αποστολή ενώ αν ήταν εκτός ο Χριστοδουλόπουλος θα με ρωτούσατε γιατί είναι αυτός και ακολούθως".

















Κίκε Ερνάντεθ (προπονητής Άρης): "Ύστερα από ένα αποτέλεσμα όπως το σημερινό το 4-0 υπάρχουν λίγα λόγια για να πεις. Όσον αφορά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για νίκη. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία με μας να ψάχναμε αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα προσπαθούσαμε να πιέσουμε πιο ψηλά και να δυσκολέψουμε τις εξόδους τους από την περιοχή. Αλλά από εκεί και πέρα με το πέναλτι και τα άλλα δύο γκολ που ήρθαν γρήγορα πρακτικά ήταν πολύ δύσκολα να αντιδράσεις. Ήταν μία πολύ κακή μέρα δική μας και πλέον σκεφτόμαστε το μέλλον.

Αρχικά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι τα νούμερα είναι νούμερα και δεν θα αλλάξουν. Ο προπονητής είμαι εγώ και το φταίξιμο είναι δικό μου. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να βρούμε λύσεις στις αγωνιστικές που ακολουθούν. Σήμερα είχαμε μία άτυχη εικόνα και ήρθαν τρία γκολ πολύ γρήγορα. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα λυπούμαστε πολύ ειδικά για τον κόσμο που μας ακολούθησε. Δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Στο ποδόσφαιρο μένει η σκληρή δουλειά και να βρεθούν λύσεις μέσα από αυτήν.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην ομάδα σου δίνουν τα αποτελέσματα. Εμείς αυτό που ψάχνουμε είναι τα θετικά αποτελέσματα. Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψεις. Κανένας στην ομάδα του Άρη δεν είναι ευχαριστημένος και θα δουλέψουμε να την αλλάξουμε. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα και αισιοδοξούμε για καλύτερα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα σήμερα βρισκόμαστε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα και τα αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ αλλά δεν θα κατεβάσουμε τα χέρια και θα συνεχίσουμε την δουλειά.

Κατεβήκαμε για την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετική ιστορία. Η τακτική μας ωστόσο ήταν πάρα πολύ κοντά με την τακτική μας στην Τούμπα. Ψάξαμε αντεπιθέσεις, είχαμε 2-3 που όμως δεν φθάνουν. Από εκεί και πέρα με την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ικανοποιημένοι και στο δεύτερο ημίχρονο ψάξαμε να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό για γκολ.

Τα τρία γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού όμως μας βγάλανε εκτός παιχνιδιού.Το ποδόσφαιρο είναι ίδιο παγκοσμίως και τα αποτελέσματα σε οδηγούν. Πλέον υπάρχει μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να την αξιοποιήσουμε".













* Τα εισιτήρια ήταν 23.150 και οι εισπράξεις 293.414 ευρώ.

* Μετά την λήξη στο αντιντόπινγκ κοντρόλ βρέθηκαν οι Καραγκούνης και Νίλσον από τον Παναθηναϊκό και από τον Άρη οι Καρατζιοβαλής και Νέτο.
Όλα τα λεφτά...
Τα συνθήματα αλλά και τα πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού για την διαμαρτυρία τους στο θέμα του Βοτανικού. " Τσίπρα, Κουβέλη, Αλαβάνο βάλτε στον κ... σας τον κορμοράνο" και " Κορμοράνοι και κοράκια κάνετε τον γαύρο μάγκα. Τα τρώτε και τα πίνετε στην κόκκινη παράγκα", δύο από τα πανό. Ακόμα την παρουσία των 2000 οπαδών του Αρη που για πολλές ώρες δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα τους.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πρώτο ημίχρονο που δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες....
To Live του αγώνα... από τον Γιώργο Μαρκόπουλο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Άρης
(Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Γκαρσία, Κόκε, Ρεγκέιρο, Καράμπελας, Χαβίτο, Βίτολο, Γιάχιτς, Μπατιόν
Η 11άδα των γηπεδούχων Παναθηναϊκός
(Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος
1' Έναρξη αγώνα
Οι γηπεδούχοι στη σέντρα
2' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Μάντζιος
Εξαιρετική πάσα του Νίνη στον Σαλπιγγίδη, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά, αλλά προ του επερχόμενου Μάντζιου ο Λέμπο απομάκρυνε σε κόρνερ
6' Φάουλ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Από μεγάλη απόσταση και αριστερά η εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, η μπάλα στην αγκαλιά του Σηφάκη
9' Σουτ Παναθηναϊκός Μάντζιος
Εκπληκτικό κοντρόλ από τον Μάντζιο που στη συνέχεια επιχείρησε το σουτ από δύσκολη γωνία, χωρίς ωστόσο να απειλήσει τον Σηφάκη
10' Σχόλιο
Εμφανής η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης
20' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός διατηρεί την πρωτοβουλία, με τον Άρη να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο καμία σπουδαία φάση δεν έχει δημιουργηθεί μπροστά από τις δύο εστίες
23' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Μάντζιος
Εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη από τα αριστερά, άστοχη έξοδος του Σηφάκη, με την μπάλα να καταλήγει μετά από κόντρες στον Μάντζιο, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ περίπου από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα περνώντας από ένα όμιλο παικτών φαίνεται να σταμάτησε την πορεία της προς τα δίχτυα στο δεξί χέρι του Ρεγκέιρο. Καθόλου ευδιάκριτη η φάση για το διαιτητή, με τα πολλά σώματα των ποδοσφαιριστών να του κλείνουν το οπτικό πεδίο
29' Ευκαιρία Άρης Βιτόλο
Πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια του Άρη, με τον Βιτόλο από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ, αλλά ο Γκαλίνοβιτς σε ετοιμότητα μπλόκαρε την μπάλα
31' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Κεφαλιά του Καραγκούνη από τα αριστερά προς την αντίθετη γωνία της εστίας του Σηφάκη, ο τερματοφύλακας του Άρη απομάκρυνε σε κόρνερ
33' Κίτρινη κάρτα Άρης Καράμπελας
40' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Βύντρα
44' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Γύρισμα του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, ο Καραγκούνης μόνος του από το ύψος του πέναλτι έπιασε το συρτό σουτ, το οποίο ωστόσο απομάκρυνε με τα πόδια ο Σηφάκης
45' Έναρξη καθυστερήσεων 3 Λεπτά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Οι φιλοξενούμενοι στη σέντρα
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ρουκάβινα στη θέση του Σαλπιγγίδη
46' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Λαμπριάκος στη θέση του Γκαρσία
46' Πέναλτι Άρης Καράμπελας
Μαρκάρισμα του Καράμπελα στον Σίλβα, ο Βραζιλιάνος πέφτει και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα. Δε φαίνεται ωστόσο να υπάρχει επαφή
47' Γκολ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Ο Καραγκούνης ανέλαβε επιτυχώς την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα
52' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Σπυρόπουλος
56' Γκολ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού από τα αριστερά με τον Καραγκούνη, που μπήκε στην περιοχή και με υπέροχο σουτ με το δεξί νίκησε για δεύτερη φορά τον Σηφάκη
59' Γκολ Παναθηναϊκός Ρουκάβινα
Σέντρα του Νίνη από τα δεξιά, ο Ρουκάβινα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με υποδειγματικό τελείωμα (σ.σ. προβολή) κάνει το 3-0
61' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μελίσσης στη θέση του Μάντζιου
70' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Κλέιτον στη θέση του Καραγκούνη
71' Γκολ Παναθηναϊκός Κλέιτον
Μερικά δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Κλέιτον προκειμένου να βάλει και αυτός τη σφραγίδα σε αυτό που εξελίσσεται σε μία μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΟ. Εξαιρετικό ένα δύο με τον Νίνη, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με έξοχο πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 4-0
81' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Ρομπέρζ στη θέση του Μπατιόν
81' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Βανγκέλι στη θέση του Καράμπελα
90' Έναρξη καθυστερήσεων 3 Λεπτά
90' Λήξη αγώνα















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ