ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικρά-μικρά απο το ΟΑΚΑ

Μικρά-μικρά απο το ΟΑΚΑ
παναθηναικος οπαδοι

O Παναθηναϊκός επιστρέφει σε ΟΑΚΑ και Champions League με στόχο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας βάζει στο κλίμα του αγώνα

- Λίγο διαφορετική η αποψινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού καθώς είναι καταπράσινη και στους ώμους έχει ρίγες. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινησει η αναμέτρηση και ενώ υπάρχει κόσμος ακόμη και αυτή την ώρα έξω απο το γήπεδο!
- Το πέταλο των οργανωμένων κλέβει τις εντυπώσεις καθώς έχουν αναρτήσει ένα πανό με χρυσά γράμματα που γράφει "ΠΑΟ, Θρηκεία, Θύρα 13". Οι οργανωμένοι το σήκωσαν με την είσοδο των δυο ομάδων και με τα καπνογόνα που άναψαν δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

- Οι οργανωμένοι δίνουν το σύνθημα και ξεσηκώνονται οι εξέδρες λίγα λεπτά πριν την εναρξη του αγώνα. Οι οπαδοί απόψε θα δώσουν μεγάλη ώθηση στους παίκτες...

- Οι δημοσιογράφοι παίρνουν θέση γύρω απο την φυσούνα για την επίσημη έξοδο των δυο ομάδων προκειμένου να ξεκινήσει η αναμέτρηση.

- Στο πάνω διάζωμα υπάρχουν και λιγοστοί οπαδοί της Ντιναμό με κασκόλ και εμφανίσεις της ομάδας τους.

- Οι stewards του γηπέδου φορούν μπλουζάκια όπου αναγράφεται το φετινό σλόγκαν του Παναθηναϊκού για τα διαρκείας: "Έλα να πάμε την ομάδα πιο πάνω".

- Οι θύρες των οργανωμένων είναι πλέον γεμάτες, ενώ κάτι ανάλογο αρχίζει να γίνεται και στις περισσότερες θύρες του κάτω διαζώματος.

- Ένα τέταρτο πριν απο την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάνε στ' αποδυτήρια. Έχουν προηγηθεί αυτοί της Ντιναμό...

- Ανάβουν τα πρώτα καπνογόνα στην εξέδρα όταν αρχίζουν ν' ανακοινώνονται οι ενδεκάδες. Γι' άλλη μια φορά θερμό χειροκρότημα στο άκουσμα του ονόματος του Χενκ Τεν Κάτε.

- Σητεία, Σπερχειάδα, Κιάτο, Καλαμάτα, Μυτιλήνη, Λιβαδειά είναι μερικά απο τα πανό που έχουν αναρτηθεί στις εξέδρες όπου ο κόσμος συνεχίζει να προσέρχεται. Οι θύρες γύρω απο τα δημοσιογραφικά έχουν αρχίσει να γεμίζουν όπως και η πλευρά των οργανωμένων. Στα επίσημα δεν υπάρχει κινητικότητα ακόμη, καθώς οι περισσότεροι είναι στην αίθουσα.

- Εδώ και ώρα έχουν πάρει θέση οι οργανωμένοι στην εξέδρα και με συνθήματα αρχίζουν να "ζεσταίνουν" την ατμόσφαιρα μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

- Στις 21.10 βγήκε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο και γνωρίζουν την αποθέωση απο τους οπαδούς, ενώ εκείνη απο την πλευρά τους συγκεντρώνονται στο κέντρο και χειροκροτούν προς την εξέδρα.

- Η κίνηση στην Λεωφορό Κηφισίας και την Σπύρου Λούη είναι αυξημένη και οσο περνάει η ώρα αυξάνονται οι θεατές στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

- Στις 21.00 βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Ορέστης Καρνέζης, με τους οπαδούς να τους χειροκροτούν και ν' αρχίζουν τα πρώτα συνθήματα.

- Στις 20.51 έκανε την εμφάνιση της η ενδεκάδα της Ντιναμό και αποδοκιμάστηκε απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είναι στην εξέδρα. Είχαν προηγηθεί οι δυο τερματοφύλακες των Γεωργιανών.

- Οι Γεωργιανοί απο την άλλη θα παραταχθούν με τους Οβόνο, Ιντσκιρβέλι, Γ. Κάσια, Κχμλάντζε, Ντζούισε, Κρσκό, Ντιγκμελασβίλι, Γκβελεσιάνι, Σ. Κάσια, Πιρτσκχάλαβα και Οντικάτζε.

- Έχει κάποιες εκπλήξεις η ενδεκάδα που επέλεξε ο Τεν για απόψε. Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Μάτος, Σιμάο, Νίνης, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδης και Μάντζιος. Εκτός ο Καραγκούνης που είναι στον πάγκο, ενώ αποκλείστηκε απο την αποστολή ο Τζιόλης.

- Στις 20.15 έφθασε η αποστολή του Παναθηναϊκού, με τον Τεν Κάτε να χειροκροτείται απο τους οπαδούς που ήταν γύρω απο τα αποδυτήρια, όπως βεβαίως και οι παίκτες του "τριφυλλιού".

-Στις 20.00 έφθασε η αποστολή της Ντιναμό στο γήπεδο και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

- Δυο ώρες πριν απο την έναρξη του αγώνα έχουν αρχίσει να φθάνουν στο ΟΑΚΑ οι πρώτοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.




































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ