CHAMPIONS LEAGUE

Tσόμπελ: "Δεν ήρθαμε για... καφέ!"

Tσόμπελ: "Δεν ήρθαμε για... καφέ!"
Ραινερ Τσομπελ

Ο Ράινερ Τσόμπελ έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό, τόνισε όμως οτι η ομάδα του θα παλέψει

Τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό έδωσε ο προπονητής της Ντιναμό Τιφλίδας για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τα 100 χρόνια του. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη χρονική συγκυρία. Είναι ιστορικό ιωβηλαίο για τον Παναθηναϊκό", είπε ο Ράινερ Τσόμπελ που αναφέρθηκε και στις πιθανότητες των δυο ομάδων για πρόκριση: "Δεν είδαμε από κοντά τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο του φιλικό, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Το είδα στο βίντεο, αλλά εκεί δεν μπορείς να δεις τα πάντα. Έχουμε 5% πιθανότητες, αλλά θα τις παλέψουμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το φαβορί είναι ασφαλώς ο Παναθηναϊκός. Όμως, αν ανακατεύεσαι στο ποδόσφαιρο όπως εγώ, ίσως συμβεί κάτι που δεν περιμένεις".

Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι "αν φοβόμαστε, να πάμε σπίτι τώρα. Δεν φοβόμαστε, αλλά έχουμε σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Είδαμε ότι έχει καλούς παίκτες στο φιλικό, αλλά μπορεί να είναι κι άλλοι πολυ καλοί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα με ικανοποιήσει μια νίκη, όπως συμβαίνει πάντα. Όμως, αν μπορέσουμε να φύγουμε με ισοπαλία, ή με μια ήττα με μικρή διαφορά, θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Όμως, το καλύτερο θα είναι να νικήσουμε. Δεν ήρθαμε εδώ για να... προσφέρουμε καφέ, αλλά να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Ο Τσόμπελ ρωτήθηκε και για τις δυο αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί με τη Ρούναβικ: "Έχουμε δώσει μόλις δύο παιχνίδια. Είμαι έξι εβδομάδες με αυτή την ομάδα και έχω δει πολλά νέα πράγματα. Έχουμε δώσει δύο παιχνίδια με τη Ρούναβικ. Νικήσαμε εύκολα στο πρώτο ματς, ενώ στο δεύτερο είχαμε προβλήματα, αφού παίξαμε σε συνθετικό χλοοτάπητα. Ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικά, τα οποία ήταν πιο δυνατά από τους αγώνες μας με τη Ρούναβικ".

Σχετικά με τους προβληματισμούς του για τον Παναθηναϊκό, παραδέχθηκε οτι είναι μειονέκτημα οτι δεν έχει παρακολουθήσει απο την εξέδρα φιλικό των "πράσινων": "Αν έχεις δει μόλις ένα ματς και αυτό στο βίντεο, αυτό είναι πρόβλημα. Μακάρι να τον είχα δει από κοντά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα και ίσως αυτό προβληματίζει και τον προπονητή του. Υπάρχουν ερωτηματικά, όμως πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς σταρ και πολλούς καλούς παίκτες.

Δεν πρέπει να επικεντρώνεις σε έναν παίκτη. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες όπως ο Μάτος, ο Ζιλμπέρτο, ο Ίβανσιτς, αλλά και ο Σόουζα που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα ακολουθήσουμε το δικό μας πλάνο και ίσως δημιουργήσουμε εμείς προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, είναι ότι με τα χρήματα που παίρνει ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, καλύπτει για δύο χρόνια τα χρήματα όλων των παικτών μας. Μερικές φορές όμως τα χρήματα δεν κάνουν τη διαφορά".








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ