ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σόουζα: "Πρόκληση ο ΠΑΟ"

Σόουζα: "Πρόκληση ο ΠΑΟ"
Ματος

"Είναι πρόκληση ο ΠΑΟ και το Champions League" δήλωσε ο Σόουζα. Σενάριο για Μάτος-Πόρτσμουθ

Λίγο μετά τις πέντε έφθασε στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Φλαμένγκο, Ροντρίγκο Σόουζα, που την Πέμπτη αναμένεται να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους".
"Είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και είναι πρόκληση η συμμετοχή στο Champions League. Αυτή την φορά ελπίζω να μείνω περισσότερο στην Ευρώπη. Θέλω να βάλω γκολ, να ικανοποιήσω τους φίλους της ομάδας. Ξέρω ότι θα είμαι συμπαίκτης με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, ενώ στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι Βραζιλιάνοι όπως ο Μάτος που θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες της ομάδας" δήλωσε ο υψηλόσωμος επιθετικός.

"Mήνυμα" σε "Παπ"

Στο περιθώριο της άφιξης του Ροντρίγκο Σόουζα, ο Κώστας Αντωνίου είπε ενδιαφέροντα σε "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους. Για τον Μελίσση τόνισε οτι θα είναι πιθανότατα η τελευταία μεταγραφή του "τριφυλλιού" το φετινό καλοκαίρι, ενώ για τον Μάλαρτζ ξεκαθάρισε οτι ο παίκτης έχει συνειδητοποιήσει πως δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και θέλει ν' αποχωρήσει, αυτό όμως θα γίνει μόνο αν φέρει κάποια πρόταση.

Όσον αφορά τον Παπαδόπουλο, ο Football Manager του "τριφυλλιού" αποκάλυψε οτι ο παίκτης απέρριψε πρόταη του ΠΑΟΚ (ο Δικέφαλος πλήρωνε το συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό), ενώ υπάρχει και δεύτερη ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο "Παπ" απο την πλευρά του δεν φαίνεται να συγκινείται απο αυτές τις προτάσεις, οπότε θα πρέπει να φέρει κάποια άλλη προσφορά για να μείνει ελεύθερος.

Επιστρέφει η Πόρτσμουθ για Μάτος (;)

Η Πόρτσμουθ φέρεται να εξετάζει εκ νέου την υπόθεση του Μαρσέλο Μάτος σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Οι Κυπέλλούχοι Αγγλίας είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο τον Ιούνιο, όμως γρήγορα η υπόθεση έληξε, καθώς οι "πράσινοι" αύξησαν το ποσοστό των δικαιωμάτων τους.

Όμως, μετά την παραχώρηση του Σουλέι Μουντάρι στην Ίντερ έναντι 15 εκ. ευρώ οι "Pompey's" θέλουν ν' αποκτήσουν αμυντικό μέσο και ο Χάρι Ρέντκναπ φαίνεται να έχει στρέψει το βλέμμα του προς την Αθήνα για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Στο "Φράτον Παρκ" θεωρούν οτι ο 24χρονος Βραζιλιάνος θεωρείται εξαιρετική προσθήκη καθώς θα απελευθερωθεί ο Λασανά Ντιαρά και θ' αναλάβει μεγαλύτερο μερίδιο στον δημιουργικό τομέα. Σύμφωνα με τους Άγγλους, μετά την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να σκεφτεί την παραχώρηση του Μάτος αν υπάρξει μια πρόταση κοντά στα 7,5 εκ. ευρώ.

Πάντως, σε σύγκριση με τον Ιούνιο, έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση. Ο Βραζιλιάνος είναι πλέον κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, όμως ο Παναθηναϊκός έχει αύξησει το ποσοστό του για τα δικαιώματα του παίκτη που είναι στα βασικά πλάνα του Τεν Κάτε για παρτενέρ του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην μεσαία γραμμή.

Και επίσημα Μελίσσης... δανεικός ο Δάρλας

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρήστος Μελίσσης. Όπως γνωστοποίησε η "πράσινη" ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο 26χρονος ταλαντούχος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, παράλληλα με το δανεισμό του Φίλιππου Δάρλα στο "Δικέφαλο του Βορρά".

Η ανακοίνωση...

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Μελίσση, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής Φίλιππος Δάρλας παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

", αναφέρει η ανακοίνωση.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ