ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μελίσσης: "Τεράστια πρόκληση"

Μελίσσης: "Τεράστια πρόκληση"
Μελισσης

Μελίσσης: "Τεράστια πρόκληση". Χριστοδουλόπουλος: "Είναι μια σπουδαία μεταγραφή"

Ο παίκτης που βρίσκεται στην Αθήνα από τη Δευτέρα και διανυκτέρευσε στο κότερο του Νίκου Πατέρα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεκινήσουν από τα 400.000 ευρώ και οι οποίες θα αυξάνονται κάθε χρόνο.Ο δήλωσε για την μετακίνησή του στο τριφύλλι:
" Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι τεράστια πρόκληση για την καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, έχει την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένας παγκοσμίως γνωστός προπονητής και ο πρόεδρος με τον κ. Αντωνίου με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά"

" Έχω κάθε λόγο να τα δώσω όλα για να τους δικαιώσω που πίστεψαν σε εμένα και την αξία μου. Ευχαριστώ και τον ΠΑΟΚ για την εξέλιξη που είχα στην καριέρα μου. Χρωστάω και σε αυτόν πολλά και τώρα έχω μπροστά μου μία μεγάλη ευκαιρία. Είμαι έτοιμος και δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα προσαρμογής"

Χριστοδουλόπουλος: "Σπουδαία μεταγραφή ο Μελίσσης"



Δηλώσεις για τον παλιό αλλά και... νέο του συμπαίκτη, Χρήστο Μελίσση, έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα έχει ήδη "παλιώσει", όταν ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φτάσει στην Παιανία. Συγκεκριμένα ο μέσος του Παναθηναϊκού, τόνισε:

"Είναι μια σπουδαία μεταγραφή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παρόν και πολύ μέλλον. Ο Χρήστος είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ιδιαίτερα δυνατός. Επίσης, το καλό είναι ότι μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές των στόπερ, αλλά και ως δεξί μπακ. Δεν έχει πρόβλημα σε αυτό."

"Του αρέσει να προωθείται συχνά και γι' αυτό σκοράρει με το κεφάλι.

Είναι πολύ καλό παιδί. Εξαιρετικός χαρακτήρας. Τον περιμένω εδώ. Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και ποτέ δεν δημιουργεί πρόβλημα. Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής".



Εκτός αποστολής Μάλαρτζ, Κλέιτον

Ο Χενκ Τεν Κάτε μετά την πρωινή προπόνηση, ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που παίρνει αρχικά στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Ντιναμό Τιφλίδας στην οποία υπήρχαν δυο εκπλήξεις, καθώς αποκλείστηκαν οι Αρκάντιους Μάλαρτζ και Σίλβα Κλέϊτον. Ο Ολλανδός τεχνικός προτίμησε τον Ορέστη Καρνέζη για δεύτερο τερματοφύλακα, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Νίλσον, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Ρουκάβινα, Σιόντης, Μάντζιος, Σάλπιγγίδης, Γκούμας, Σαριέγκι, Μάτος, Σιμάο, Τζιώλης, Καραγκούνης, Νίνης, Ίβανσιτς και Χριστοδουλόπουλος.

Νωρίτερα στην προπόνηση, οι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα και κοιλιακούς, ενώ στην συνέχεια δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Ο Σωτήρης Λεοντίου έκανε ατομικό πρόγραμμα.

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ