ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: "Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές, είναι πάνω και από τσίρκο"

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: "Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές, είναι πάνω και από τσίρκο"
EMILIJA JOVANOVIC / PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε πολλά μετά την απώλεια της ABA League από τον Ερυθρό Αστέρα, βάζοντάς τα με τους διαιτητές και την Αδριατική Λίγκα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στο μέλλον.

Ο Ερυθρός Αστέρας "σκούπισε" με 3-0 στους τελικούς της ABA League την Παρτίζαν, σε μία επεισοδιακή σειρά τελικών, που σημαδεύτηκε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και τον Στέφαν Λαζάρεβιτς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την πλευρά του στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το Game 3 τα έβαλε ανοιχτά με την ABA League και τους διαιτητές, αναφέροντας ότι έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

"Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για την κατάκτηση του τίτλου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε με βάση τις συνθήκες που βρήκαμε. Ίσως δεν τα δώσαμε όλα, αλλά προσπαθήσαμε. Ειδικά μετά τον πρώτο τελικό, όπου έγιναν κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και ελπίζω αυτοί που διοικούν το πρωτάθλημα να είναι πιο έξυπνοι και σίγουρα θα είναι" ανέφερε αρχικά ο Ομπράντοβιτς, πριν ξεσπάσει:

"Ήμασταν μέσα σε όλα τα παιχνίδια. Κάποιος έκανε την ανάλυση του πρώτου αγώνα και είδε τα λάθη των διαιτητών. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ματς. Έγιναν πράγματα που δεν θέλω να αναλύσω. Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από νίκες, όπως για παράδειγμα ότι μπορούμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και για άλλους. Κάποια πράγματα που έγιναν ήταν απίστευτα. Ήταν ένα μάθημα για εμάς.

Με βάση την εμπειρία μου, δεν περιμένω να γίνει κάτι καλό. Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές. Δεν είναι τσίρκο, είναι κάτι πάνω από αυτό. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Και οι 20.000 φίλαθλοι που ήρθαν είδαν τι έγινε".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ