TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Βραδιά για σούπερ σταρ στη Μαδρίτη

Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2023-2024 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 30 Απριλίου 2024
Ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2023-2024 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 30 Απριλίου 2024 © 2024/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές διπλασιασμού από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Η Ντόρτμουντ κόντρα στα προγνωστικά ήταν αυτή που έκλεισε θέση για το Λονδίνο, αφήνοντας στη Γαλλία τον Εμπαπέ και τους υπόλοιπους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε αυτό το επίπεδο, η αποτελεσματικότητα μετράει, οι ευκαιρίες είναι για ανάλυση, κουβέντα και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιος έλεγε τον Σεπτέμβριο πως η μία από τις δύο φιναλίστ θα ήταν η ομάδα του Τέρζιτς, δύσκολα θα του δινόταν σημασία.

Και φτάνουμε στη σημερινή γιγαντομαχία, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν, οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς μετά το 2-2 στο Μόναχο, σε ένα ματς που οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι στα σημεία, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να τους δώσει το προβάδισμα, έστω με μια οριακή νίκη.

Το Μπερναμπέου θα φιλοξενήσει απόψε αυτά τα δύο τεράστια κλαμπ, η Ρεάλ μπροστά στον κόσμο της θα έχει την απαιτούμενη ώθηση, από την άλλη, η Μπάγερν διαθέτει το ειδικό βάρος, τη φανέλα, για να μείνει συγκεντρωμένη στο δικό της αγωνιστικό πλάνο.

Αμφότερες το Σαββατοκύριακο ξεκούρασαν τους θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές, Αντσελότι και Τούχελ ποντάρουν στη φρεσκάδα. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, περίπτωση αιφνιδιασμού δεν υπάρχει, θα πάμε σε μια προσεκτική προσέγγιση και προσπάθεια εκμετάλλευσης των καλών στιγμών που θα παρουσιαστούν, Βινίσιους από τη μία, Κέιν από την άλλη, αποτελούν τα βαρόμετρα, το απέδειξαν και στο πρώτο ματς.

Το πρώτο εισιτήριο για OPAP Arena

Μπορεί το τεράστιο ματς της Μαδρίτης να αποτελεί το επίκεντρο, ωστόσο σήμερα διεξάγεται και η ρεβάνς Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα για τον ημιτελικό του Conference League. Προφανώς και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, μιας και ο νικητής θα πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου υπάρχει μεγάλη ελπίδα να βρεθεί και ο Ολυμπιακός.

Οι Ιταλοί απέκτησαν προβάδισμα μετά το 3-2 του πρώτου ματς, αλλά και οι Βέλγοι έχουν αποδείξει πόσο καλή ομάδα είναι. Η απουσία του Ονιεντίκα (τιμωρημένος) στον άξονα, αποτελεί πρόβλημα για τους γηπεδούχους, θα λείψουν τα τρεξίματά του, ο Νιγηριανός καλύπτει τους χώρους, όταν η ομάδα του ανεβαίνει μαζικά.

Δύσκολη η προσέγγιση, υπάρχουν δυνατά σημεία και στις δύο πλευρές, οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν τον νικητή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα μεγάλα ματς κρίνονται από τις προσωπικότητες, διαθέτουν τέτοιες Ρεάλ και Μπάγερν. Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν, αν η πρόκριση κριθεί στα 90 λεπτά, αυτό θα γίνει οριακά, στο γκολ. Μια έξυπνη πρόταση, είναι να ζητήσουμε να έχουν από μία τελική στην εστία, οι δύο καλύτεροι σκόρερ, Βινίσιους και Κέιν. Το είχαν κάνει στο Μόναχο, γιατί όχι και στην Μαδρίτη, συνδυαστικά η απόδοση φθάνει το 2.12.

Στο Βέλγιο, η Μπριζ θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό τελικό, μετά το 1978, η Φιορεντίνα βρέθηκε πέρυσι, είχε ηττηθεί από την Γουέστ Χαμ, το κίνητρο είναι τεράστιο. Οι Ιταλοί έχουν κάτι να υπερασπιστούν και θα παίξουν πιο κλειστά. Επιλέγω 2-3 γκολ με απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν: Βινίσιους και Κέιν, Over 0.5 προσπάθειες στην εστία (απόδοση 2.12), 22:00
  • Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 19:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ