ΠΑΟΚ

Μία μέρα γεμάτη εξελίξεις

Μία μέρα γεμάτη εξελίξεις
Γουμενος

Στις 19:00 θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με θέμα την υπογραφή του υπομνήματος

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα κληθούν στην ΠΑΕ με τα θέματα που υπάρχουν προς συζήτηση να είναι με βάση την κατάσταση που υπάρχει το ένα πιο σοβαρό από το άλλο.
Θα έχουν να ενημερωθούν για τα νέα πρόσωπα που είναι πλέον κάτοχοι των μετοχών μετά τις παραχωρήσεις του ποσοστού από τους Ιωσηφίδη, Σαράφη και Μπιτσιάνη.

Ακόμα θα κληθούν να υπογράψουν το σχετικό μνημόνιο για να προχωρήσουν την υπόθεση οι δικηγόροι που την έχουν αναλάβει, ενώ πρόκειται να αποφασιστεί ποιος υπάλληλος της ΠΑΕ θα εξουσιοδοτηθεί για να παραλάβει άμεσα από τον Γιάννη Γούμενο την τζάγκουαρ που συνεχίζει να έχει στην κατοχή του ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που όπως είναι γνωστό ανήκει σε αυτήν.

Επίσης πρόκειται να συζητηθεί τι μέλλει γενέσθαι με τις προσφυγές που πρέπει να καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πρόστιμο των 5.5 εκ. ευρώ που της επιβλήθηκε μετά τον έλεγχο του ΣΔΟΕ με το περιθώριο που υπάρχει να είναι αυτό των 9 ημερών.

Όσο για το πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει είναι η κατάθεση τους που θα έρχεται σε αντίθεση με τις μηνύσεις σε βάρος του Γιάννη Γούμενου.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ενημέρωση για τα χρήματα που περιμένει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει η διαδικασία για την έκδοση δανείου. Ένα δάνειο που θα την διευκολύνει να τακτοποιήσει τις οικονομικές τις εκκρεμότητες και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να σταλεί για δημοσίευση μία επιστολή του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μέσω της οποίας θα ενημερώνεται ο κόσμος για τις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα σχετικά με τις μηνύσεις σε βάρος του
Γιάννη Γούμενου.

Ακόμα σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ποσοστού των 7,5% των μετοχών που είχε πάρει ο Αριστοτέλης Μπιτσιάνης από τον Γιάννη Γούμενο προς τον πρόεδρο του "Χρυσού Δικεφάλου", Άλκη Ησαϊάδη, και τον ταμεία του Χαράλαμπο Στέφο.

Πρόταση συμβιβασμού σε Πανσερραϊκό

Χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση συμβιβασμού προς την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την οικονομική οφειλή που υπάρχει προς αυτήν για τις μεταγραφές των Αραμπατζή και Μελίσση.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ποσό 150.000 ευρώ που οφείλει για τις δύο αυτές μεταγραφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να συνομολόγησε την ευθύνη της, να παραδέχθηκε το χρέος της και να ζήτησε να επιτευχθεί διακανονισμός προκειμένου το ποσό να πληρωθεί σε 6 δόσεις των 25.000 ευρώ με την πρώτη δόση να καταβληθεί τον Ιούλιο.

Έρχονται οι τέσσερις Βραζιλιάνοι


Την ερχόμενη Τρίτη ή το αργότερο Τετάρτη αναμένεται να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη οι 4 Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, μεταξύ όλων εκείνων που παρακολούθησε σε αγώνες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το βραζιλιάνικο καρέ, δύο 22 ετών και δύο νεότεροι, θα βρεθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ με την προοπτική να συμμετάσχουν σε αυτές και εφόσον πείσουν για την αξία τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δυο νεαροί αν αποκτηθούν θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες που ελέγχει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες και να επιστρέψουν στην Τούμπα όταν κριθούν έτοιμοι.

Στα αγωνιστικά μετά την απόφαση της ΠΑΕ Ατρόμητος να ανοίξει τη Θύρα 1 (μεταλλική) για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα πλαίσια του αγώνα της Κυριακής το σύνολο του Γιώργου Παράσχου θα έχει σε ένα ακόμη παιχνίδι της φετινής χρονιάς, το τελευταίο εκτός έδρας, την συμπαράσταση τους.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 20 ευρώ με την συγκεκριμένη θύρα να μπορεί να χωρέσει μέχρι και 1000 φιλάθλους.






























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ