ΠΑΟΚ

Βεζυρτζής: "Δεν είχαμε τύχη"

Βεζυρτζής: "Δεν είχαμε τύχη"
Βεζυρτζής

O πρόεδρος του ΠΑΟΚ τα είχε με την εμφάνιση των παικτών και τη διαιτησία του Κοντογιαννίδη

"Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν άξιος να κερδίσει τον Πανιώνιο από τη στιγμή που είχε μία απόδοση κάτω του υποφερτού. Δεν είχαμε τύχη", επισήμανε ο κ. Βεζυρτζής για να αναφερθεί αμέσως μετά στον διαιτητή Κοντογιαννίδη:

"Όπως πιστεύω ότι υπήρχε μία πολύ κακή διαιτησία από τον κ. Κοντογιαννίδη. Και το πρώτο γκολ του Πανιωνίου ήταν οφσάιντ και το πέναλτι που δεν μας δόθηκε ήταν πέναλτι".



Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Ηλιάδης παραδέχτηκε: "Σίγουρα ήταν βαρύ το σκορ με το οποίο ηττηθήκαμε και απογοητεύσαμε τον κόσμο μας", ενώ για την συνέχεια στον δρόμο της εξόδου στο Κύπελλο UEFA είπε: "Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και πάμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς".



Στα διοικητικά
Στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα όπως είχε γίνει γνωστό από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Αριστοέλη Μπιτσιάνη σε δυο μέλη που θα του υποδείξει ο "Χρυσός Δικέφαλος". Με τις μεταβιβάσεις αυτές όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανατρέπονται τα δεδομένα των ισορροπιών που είχαν δημιουργηθεί με τις μετοχές.

Αιτία; Γιατί με τη συμμετοχή και του 10% του Α.Σ. ΠΑΟΚ, που ήδη υπέγραψε το μνημόνιο, συγκεντρώνεται το ποσοστό του 33% των μετοχών της ΠΑΕ που απαιτείται για να είναι νομότυπες οι μηνύσεις που κατατεθούν για κακοδιαχείριση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής οι Σταύρος Σαράφης και Κώστας Ιωσηφίδης υπέγραψαν προκειμένου να παραχωρήσουν τις μετοχές τους στους Απόστολο Οικονομίδη και Νίκο Βεζυρτζή αντίστοιχα θεωρώντας ότι δεν έχουν ως υπάλληλοι της ΠΑΕ το δικαίωμα να εμπλακούν στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Με την εξέλιξη αυτή ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΕ είναι κάτοχος πλέον ποσοστού 3.5% των μετοχών και πρόεδρός της 7%.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ