ΠΑΟΚ

Όλα ανοιχτά με Επαλέ

Όλα ανοιχτά με Επαλέ
γκεκας επαλε

Στην ιστοσελίδα του μάνατζερ του Επαλέ, Μιχάλη Μπανιώρα, φιλοξενήθηκε μία δήλωση του Καμερουνέζου σχετικά με τo ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

" Δεν θα ήθελα να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω τίποτε", τόνισε αρχικά στην δήλωσή του ο Ζοέλ Επαλέ και συνέχισε: " Αρμόδιος είναι ο εκπρόσωπος μου. Θα ήθελα να τονίσω πως κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον σωστό χρόνο. Με τιμά το ενδιαφέρον των Ελληνικών ομάδων. Τώρα για μένα η ποδοσφαιρική μου ζωή πήρε άλλον δρόμο. Η Ελλάδα είναι δεύτερη πατρίδα μου όμως στην Γερμανία πιστεύω σε μια νέα καριέρα όσες δυσκολίες και αν συναντήσω".

Τί αφήνει να εννοηθεί ο Επαλέ με την γραπτή του δήλωση; Πολύ απλά ότι επί του παρόντος δεν θέλει να τοποθετηθεί για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τις επαφές που είχε, ενδιαφέρον το οποίο πάντως είναι υπαρκτό και ουσιαστικά αφήνει τον χρόνο να δώσει την απάντηση.

Στα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ, ρεπό είχαν σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής περιείχε το σημερινό πρόγραμμα για όλους τους υπόλοιπους.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε κανονικά από αυτούς που αγωνίστηκαν ως βασικοί την Κυριακή, ήταν ο Μάρτσιν Μίετσελ, ο οποίος θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο, λόγω καρτών όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τέλος, μόνος του γυμνάστηκε ο Κυριάκος Τοχούρογλου ενώ αύριο Τετάρτη η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας και θα ξεκινήσει στις 11:00.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ