ΑΡΗΣ

Με Γιάχιτς στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ

Με Γιάχιτς στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ
Αρης πανηγυρικο

Με τον νεοαποκτηθέντα Σάνελ Γιάχιτς, ταξιδεύει στην Κρήτη ο Άρης, όπου θέλει να πάρει ένα ακόμα "τρίποντο", στο φινάλε του Α' γύρου

Κι ενώ η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό Μάρτσιο Αμορόζο έχει προκαλέσει αίσθηση από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή το σύνολο του Ντούσαν Μπάγεβιτς περιμένει αύριο το απόγευμα στις 16:45 το σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης.
Ο "Ντούσκο" μάλιστα συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεαποκτηθέντα Βόσνιο Σανέλ Γιάχιτς.
Ένα παιχνίδι όπου στον Άρη μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης στο φινάλε του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League μετά από την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ήττα αυτή όπως φάνηκε στην διάρκεια της εβδομάδας πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Άρη που είναι αποφασισμένοι να την «ρεφάρουν» στο αυριανό τους ραντεβού με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου. Μια νίκη που αν έρθει θα διατηρήσει τον Άρη στην προνομιούχο πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ένα παιχνίδι πάντως που μόνο εύκολο δεν θα είναι δεδομένου και της εκτός έδρας νίκης της ομάδας του Γιώργου Παράσχου την περασμένη Κυριακή στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Όσο για το πώς προσανατολίζεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να παρατάξει το σύνολό του; Με 4-4-2 τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και χωρίς ωστόσο οι "εκλεκτοί" της βασικής ενδεκάδας να διαφέρουν ιδιαίτερα σε σχέση με αυτούς που είχαν ξεκινήσει μία εβδομάδα πιο πριν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μοναδική διαφορά η παρουσία του Πρίττα αντί του τιμωρημένου Νεμπεγλέρα κι άλλη μία. Αυτή θα είναι αν προτιμηθεί ο Σιστόν τόσο για την θέση του αμυντικού χαφ όσο και για αυτή του επιτελικού μέσου στην περίπτωση που ο Ίβιτς δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί αύριο το απόγευμα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Παπαδόπουλο και Ρονάλντο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ Νέτο και Αουρέλιο θα τους πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην μεσαία γραμμή πιθανολογείται να βρεθούν εκτός του Γκαρσία και του Πρίττα οι Κάλβο και Ίβιτς με τους Κόκε και Φελίπε να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο των "κιτρίνων".

Όσο για την αποστολή του Άρη; Οι "εκλεκτοί" του Ντούσαν Μπάγεβιτς όπως τους ανακοίνωσε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης τους παίκτες του είναι οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Καράμπελας, Πρίττας, Γκαρσία, Σιστόν, Ίβιτς, Κυριάκος, Χαβίτο, Κάλβο, Φελίπε, Γκουγκουλιάς και Κόκε.

Παρών και ο Σανέλ Γιάχιτς μια και χθες έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης η μπλε κάρτα του πρώτου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας στην περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο 26χρονος Βόσνιος να κάνει και το ντεμπούτο του αν το κρίνει ο Μπάγεβιτς. Όσο για αυτόν που αποκλείστηκε από την αποστολή ήταν ο Σπύρος Γόγολος αποτελώντας ουσιαστικά παρελθόν συνεχίζοντας την καριέρα του εκτός απρόοπτου στον ΠΑΣ Γιάννενα.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ