ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρης-Παναθηναϊκός 0-1

Άρης-Παναθηναϊκός 0-1
Σαλπιγγιδης πανηγυρικο

Ο Παναθηναϊκός με αυτογκόλ του Αβραάμ Παπαδόπουλου νίκησε 1-0 τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Σ' έναν αγώνα που είχε πολύ καλό ρυθμό (ειδικά στο β' ημίχρονο) οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν γκολ, όμως τελικά οι "πράσινοι" ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη, καθώς οι προσπάθειες των Θεσσαλονικέων για ισοφάριση σταμάτησαν πάνω στον Μάλαρτζ που έκανε σωτήριες επεμβάσεις.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Ν. Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο (81' Χαβίτο), Μάρκο Αουρέλιο, Ρονάλντο, Α. Παπαδόπουλος, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Σανσόν, Κάλβο (52' Κάλβο), Ίβιτς (62' Πρίττας), Κόκε.

Παναθηναϊκός (Ζ. Πεσέιρο): Μάλαρτζ, Μόρις, Γκούμας, Φύσσας (80' Βύντρα), Νίλσον, Μάτος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Ρομέρο (86' Σιμάο), Παπαδόπουλος (83' Ν'Ντόι), Σαλπιγγίδης.

Διαιτητής: Α. Κάκκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δ. Μπιτσίδης (Θράκης), Δ. Ίτσκος (Σερρών)
Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Ρονάλντο (Άρης) - Φύσσας, Παπαδόπουλος, Τζιόλης (Παναθηναϊκός)
Με μια ματιά
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Ο Χαλκιάς ήταν κάτω απο τα δοκάρια, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο , Ρονάλντο και Α. Παπαδόπουλος αποτελούσαν την αμυντική τετράδα, στην μεσαία γραμμή Νεμπεγλέρας και Γκαρσία ήταν οι "κόφτες", στ' άκρα ήταν Σανσόν και Κάλβο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Ίβιτς ήταν ο "συνδετικός κρίκος" με τον Κόκε που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Πεσέιρο απο την άλλη, είχε εκπλήξεις καθώς ο Μάλαρτζ ήταν κάτω απο τα δοκάρια, Μόρις, Γκούμας, Φύσσας και Νίλσον στην άμυνα, Μάτος, Τζιόλης και Καραγκούνης στην μεσαία γραμμή, ενώ την επιθετική "τριπλέτα" αποτελούσαν οι Ρομέρο, Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης. Σε σύγκριση με την αναμέτρηση στην Μαδρίτη, οι "πράσινοι" παρατάχθηκαν με δυο αλλαγές καθώς ο Γκούμας πήρε την θέση του Σαριέγκι και ο Καραγκούνης αυτή του Σιμάο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και είχαν τρια σουτ στο πρώτο εξάλεπτο με τους Σαλπιγγίδη (1'), Καραγκούνη (5') και του Τζιόλη (6') όμως κανένα δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους φιλοξενούμενους.

Απο εκείνο το σημείο και μετά "άνοιξε" ο ρυθμός του αγώνα, καθώς οι παίκτες του Άρη ανέβηκαν (άλλωστε δεν είναι στο DNA τους να αμύνονται) και προσπάθησαν με πάσες στην πλάτη της άμυνας του "τριφυλλιού" προς τον Κόκε να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, όμως καμία δεν ήταν επιτυχημένη καθώς ο Ισπανός επιθετικός καταλογίστηκε αρκετές φορές σε θέση οφσάιντ (τις περισσότερες φορές οι φάσεις ήταν οριακές και εξαιρετικά δύσκολες για να βγάλεις συμπέρασμα).

Μετά το πρώτο τέταρτο οι "κίτρινοι" άρχισαν να δημιουργούν επιθέσεις απο τ' άκρα κυρίως απο την πλευρά του Φύσσα που δεν ήταν σε καλή μέρα και ο Νέτο έβρισκε χώρο για να κινηθεί, όμως όταν πλησίαζαν την περιοχή του Παναθηναϊκού έδειχναν να "θολώνουν" και είχαν αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις στην τελική πάσα.

Οι παίκτες του Πεσέιρο απο την άλλη, άρχισαν να περιορίζονται, όμως όταν έβρισκαν χώρους έβγαιναν στην επίθεση και έτσι είχαν άλλες δυο φάσεις στα καρέ του Χαλκιά. Στο 20' ο Ρομέρο έκανε σουτ στην κίνηση, αλλά ο πορτιέρο των Θεσσαλονικέων μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 35' ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού κέρδισε την κόντρα έξω απο την περιοχή του Άρη και έστρωσε στον Σαλπιγγίδη που έκανε σουτ απο πλάγια δεξιά αλλά έστειλε άουτ την μπάλα.

"Ψυχρολουσία" στο 44'...
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα φαινόταν οτι οι δυο ομάδες έχουν σκοπό να πάνε στ' αποδυτήρια χωρίς να δεχθούν γκολ, όμως στο 44' έγινε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Ρομέρο έγινε αποδέκτης της μπάλας απο τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον Σαλπιγγίδη που προσπάθησε χωρίς επιτυχία να βρεθεί στην πορεία της, όμως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που τον πίεζε έκανε προβολή, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό του γόνατο και κατέληξε στα δίχτυα του Χαλκιά.

Οι "κίτρινοι" προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν κατάφεραν ν' αξιοποιήσουν την ευκαιρία που δημιούργησαν στις καθυστερήσεις, όταν ο Αβράαμ Παπαδόπουλος βρέθηκε χωρίς αντίπαλο στην μεγάλη περιοχή αλλά έκανε κακό σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ απο πλεονεκτική θέση.

"Αγγλικός" ρυθμός στο β' ημίχρονο

Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, όμως το ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο ήταν εξαιρετικό. Στο 47' ο Νάτσο Γκαρσία προσπάθησε ν' απειλήσει με σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Μάλαρτζ. Δυο λεπτά αργότερα, οι "κίτρινοι" βρέθηκαν μια "ανάσα" απο την ισοφάριση όταν ο Μάρκο Αουρέλιο με εκτέλεση φάουλ έφερε την μπάλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού όπου ο Κόκε έκανε πολύ δύσκολη γυριστή κεφαλιά, όμως ο Μάλαρτζ με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση του "τριφυλλιού" ήρθε στο 50'. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ απο τ' αριστερά, ο Παπαδόπουλος έκανε γυριστή κεφαλιά, όμως ο Χαλκιάς έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ με εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απο την πλευρά του αποφάσισε να κάνει την πρώτη κίνηση στην "σκακιέρα" στο 52' ρίχνοντας τον Σιστόν στην θέση του Κάλβο που δεν είχε πολλές προπονήσεις στα πόδια του μετά τον τραυματισμό του, αλλά οι παίκτες του Πεσέιρο ήταν αυτή που είχαν άλλη μια ευκαιρία στα καρέ του Χαλκιά.

Στο 56' ο Ρομέρο βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Παπαδόπουλο, εκείνος με το κεφάλι έστρωσε στον αμαρκάριστο Σαλπιγγίδη που έκανε γυριστό σουτ, όμως ο Χαλκιάς δήλωσε "παρών" και με δύσκολη επέμβαση έστειλε σε κόρνερ την μπάλα.

Ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να είναι καλός, οι δυο ομάδες έπαιζαν ψηλά και μετά τις δυο ευκαιρίες του Παναθηναϊκού ήταν η σειρά του Άρη ν' απειλήσει, όταν στο 60', Ίβιτς και Κόκε έπαιξαν... βόλεϊ, όμως η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε πάνω απο τα δοκάρια του Μάλαρτζ.

Ρίσκαρε και πίεσε ο Άρης

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβλεπε να μην έρχεται το γκολ της ισοφάρισης και στο 62' έριξε τον Πρίττα στην θέση του Ίβιτς, έτσι ώστε να πιέσουν οι παίκτες του και να φθάσουν στον στόχο τους, την στιγμή που οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να διαδέχονται η μια την άλλη.

Στο 66' ο Ρομέρο επιχείρησε σουτ έξω απο την περιοχή, όμως ο Χαλκιάς είχε τον έλεγχο της φάσης και μπλόκαρε την μπάλα. Όσο πέρναγε η ώρα οι "κίτρινοι" ρίσκαραν όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στην άμυνα που προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν οι "πράσινοι".

Στο 74' ο Ρομέρο έκανε μπαλιά προς την περιοχή, ο Γκούμας με κεφαλιά-πάσα τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο που έκανε σουτ στην κίνηση απο τα πλάγια, ο Χαλκιάς απομάκρυνε αρχικά και στην συνέχεια ο Ρονάλντο απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας.

Απο εκείνο το σημείο και μετά ο Άρης πήρε τα "ηνία" του αγώνα. Στο 76' ο Σανσόν έκανε σέντρα απο τα δεξιά, ο Σιστόν πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μάλαρτζ έπεσε στην γωνία του και με εντυπωσιακό τρόπο παραχώρησε κόρνερ. Οι προπονητές των δυο ομάδων έκαναν τις αλλαγές τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και περίμεναν να δουν τ' αποτελέσματα, όμως η εικόνα του αγώνα παρέμεινε αμετάβλητη, με τους "κίτρινους" να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία στα καρέ του "τριφυλλιού".

Στο 87' σήμανε συναγερμός στα καρέ των φιλοξενούμενων, καθώς ο Άρης κέρδισε φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή. Ο Αουρέλιο ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία του Μάλαρτζ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει πολύτιμη νίκη και να παραμείνει σε απόσταση "βολής" απο την κορυφή της βαθμολογίας.
Συνέντευξη Τύπου
Πεσέιρο: "Μπορούμε και θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές"
"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Θεωρώ όμως ότι η δική μας νίκη ήταν δίκαιη. Ήρθαμε για να νικήσουμε και κάναμε το παν για αυτό και αν και υπήρχαν αρκετές δυσκολίες αξίζαμε τη νίκη", ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν και τυχερή απάντησε: "Θεωρώ ότι την νίκη μας την αξίζαμε κάνοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον Άρη που και αυτός είχε τις δικές του ευκαιρίες. Εμείς κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε αν και στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη", για να επαναλάβει ότι: "Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη".



Για την παρουσία του Ρομέρο στο βασικό σχήμα αλλά και το πώς παρέταξε την ομάδα τόνισε: "Το 4-4-2 είναι το σύστημα που έχουμε δουλέψει παραπάνω από τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω πως γίνεται να ξέρετε τι γίνεται στις προπονήσεις κι όσο για το 4-3-3 το έχουμε δουλέψει όχι όμως για αυτό το παιχνίδι αλλά και για να το βελτιώσουμε. Και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αν θυμάστε τελειώσαμε το παιχνίδι με τρεις επιθετικούς".



Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και το αν το 4-3-3 είναι προάγγελος της επιστροφής του Γκονζάλεζ και της απόκτησης του Μανούτσο ή κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή απάντησε: "Το δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας. Βέβαια περιμένουμε τον Έκι και τον Νίνη αλλά και τέσσερις καλούς επιθετικούς".



Για το ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Σαριέγκι τόνισε: "Ο Σαριέγκι έχει παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα όπως και άλλοι χωρίς να αποτελεί είδηση ότι έμεινε εκτός αποστολής. Ήθελα όμως για το σημερινό παιχνίδι να έχω τον Σιμάο και έχω ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που θέλω. Μπορεί ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην βασική ενδεκάδα και στο επόμενο παιχνίδι να βρεθούν εκτός αυτής".



Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός παίζοντας όπως σήμερα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα απάντησε: " Ακόμα και όταν παίζουμε χειρότερα από σήμερα που παίξαμε με χαρακτήρα και καρδιά και δείξαμε ότι μπορούμε και θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές", για να κλείσει με την ευχή του για Καλή Χρονιά στα ελληνικά.

Μπάγεβιτς: "Θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε χάσει"

Για το αν ο Άρης δικαιούταν ένα γκολ και αν άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απάντησε: "Αν πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε και όπως κυλούσε πηγαίναμε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ότι μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και το τελικό σκορ μας αδικεί αφού θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον θα ήταν καλύτερα για μας να μην είχαμε χάσει το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από τα να ησυχάσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι αν και υπάρχει πίκρα. Υγεία να έχουμε και σε όλους καλή χρονιά με ότι επιθυμεί ο καθένας".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του απάντησε: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μου αλλά μην με ρωτάτε το γιατί", ενώ για το σημείο όπου ήρθε το γκολ του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως ήρθε στο χειρότερο σημείο για την ομάδα του αφού ήταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Κι όσο τέλος σε ερώτηση εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είπε: "Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και για αυτό και συζητάμε με τον πρόεδρο χωρίς να μπορώ να σας πω τι και πως".

Σκόρδας: "Παίζουμε σε ένα ριάλιτι"

Πραγματικός καταπέλτης παρουσιάστηκε στην αίθουσα της Συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος των δηλώσεων των Ζοζέ Πεσέιρο και Ντούσαν Μπάγεβιτς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, που τόνισε ότι στο πρωτάθλημα της Super League δεν παίζεται ποδόσφαιρο αλλά ριάλιτι.

"Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Χρονιά εκ μέρους της ΠΑΕ Άρης", τόνισε αρχικά ο Λάμπρος Σκόρδας και συνέχισε: "Ως ΠΑΕ Άρης δεν πιστεύουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για το ποδόσφαιρο γιατί τα δείγματα που έχουμε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μας κάνουν να σκεφτόμαστε κατά αυτόν τον τρόπο.

Μας έχουν φέρει απογοήτευση. Δεν ξέρω αν θα έχει νόημα που θα τιμωρηθεί ο επόπτης (σ.σ. Μπιτσίδης) που ανέκοψε αναίτια την ομάδα μας τρεις φορές ή αν θα έχει νόημα που θα μαζευτούν στην Αθλητική Κυριακή παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές την στιγμή που το ποδόσφαιρο είναι το μόνο που απέχει. Η θέση μου από πλευράς μου ως Αντιπρόεδρος της Λίγκα είναι ότι υπήρχε ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο.

Πλέον το ενδιαφέρον μας είναι μόνο για το αγωνιστικό και όχι για τα οργανωτικά του πρωταθλήματος",



με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης να γίνεται σε εκείνο το σημείο καυστικός σχετικά με το πρωτάθλημα της Super League λέγοντας: "Αυτό που παίζεται δεν είναι ποδόσφαιρο αλλά ριάλιτι στις τηλεοράσεις και δεν έχει κανένα νόημα να κουβεντιάζουμε περισσότερο επ΄ αυτού. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά θεωρούμε ματαιοπονία να ασχολούμαστε με τα οργανωτικά και τα θεσμικά του ποδοσφαίρου", και πρόσθεσε: "Δεν έχει σημασία η καλή προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που παρά τις προκλήσεις που δέχεται στέκεται διαφορετικά και θα συνεχίσει έτσι παρά το ότι δεν βλέπει να παίζεται ποδόσφαιρο".



Ο κ. Σκόρδας μάλιστα δεν αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις. Σε ερώτηση λοιπόν αν έχει απογοητευτεί από το μοντέλο της Super League απάντησε: "Δεν είναι θέμα το μοντέλο της Super League. Δεν παίζεται ποδόσφαιρο αλλά στρατέγκο. Θα βάλουμε τον έναν εδώ ή εκεί ή μία βόμβα. Όσοι δεν καταλαβαίνουν ας αγοράσουν στρατέγκο.

Η Super League δεν έχει να αλλάξει κάτι ως προς την οργανωτική του δομή, με μας να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Δεν θα βάλω τις φωνές όπως ο κ. Πηλαδάκης αλλά θα αγωνιζόμαστε ως Άρης μόνο για την νίκη. Θα κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο".




Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται την παραίτηση απάντησε: "Νομίζω ότι έχω παραιτηθεί ήδη. Δεν έχει νόημα γιατί δεν βοηθάτε το ποδόσφαιρο αν και έκανα μεγάλη προσπάθεια. Είναι κάποιοι που δεν θέλουν να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Παίζουμε ένα ριάλιτι που όσοι δέχονται τα περισσότερα τηλέφωνα θα πάρουν την 1η, 2η θέση και ακολούθως με μας όμως να μην έχουμε τόσο πολλά τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα να είμαστε από μόνοι μας προτεινόμενοι".

Φύσσας: "Νωρίς για τίτλο"

Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους αποχώρησαν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την νίκη του με 1-0 επί του Άρη χωρίς όμως να θέλουν να κάνουν λόγο για το πρωτάθλημα. Όσο για τον διαιτητή Αθανάσιο Κάκκο αποχώρησε κάνοντας λόγο για φανταστική ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Άρη.

"Είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλο", δήλωσε ο Τάκης Φύσσας και πρόσθεσε: "Την 5η αγωνιστική γινόταν λόγος ότι η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα τώρα λένε για μας", και κατέληξε: "Φυσικά και αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να το πάρουμε".



Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε πως: "Δεν πετύχαμε μία νίκη τίτλου αλλά μία καλή νίκη για την συνέχεια με καλή εμφάνιση", με τον Αρκάντιους Μάλαρτζ σε ερώτηση για την προσωπική του εμφάνιση δήλωσε: "Προσπαθώ πάντα για τα καλύτερο".



Κι όσο για τον Νασίφ Μόρις; "Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη τα τελευταία δύο χρόνια να είναι δυνατός. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και όλοι μαζί να μαζεύουμε βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στην κορυφή".



Στην σημασία του παιχνιδιού στάθηκε ο Γιάννης Γκούμας που επισήμανε ότι: "Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια. Έτσι θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Σαν μεγάλη ομάδα", ενώ ο Αλέξανδρος Τζιώλης είπε: "Ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρουμε την νίκη αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά".

Κι όσο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη; Η απογοήτευση για την ήττα εκφράστηκε δια στόματος του Σέρχιο Κόκε που τόνισε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά ο Παναθηναϊκός πιο τυχερός κράτησε το γκολ και πήρε τη νίκη".



Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρονάλντο Γκιάρο που δεν έκρυψε ότι: "Είμαστε απογοητευμένοι γιατί παρά τις ευκαιρίες που κάναμε δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ".



Στις 22:15 κι ενώ οι αποστολές του Άρη και Παναθηναϊκού είχαν αποχωρήσει από το "Κλεάνθης Βικελίδης" έκανε την εμφάνισή του ο Αθανάσιος Κάκκος με τους βοηθούς του με τον Κερκυραίο διαιτητή να δήλωσε: "Έγινε ένα παιχνίδι μέσα σε μία φανταστική ατμόσφαιρα", σε ερώτηση για τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, για την διαιτησία του και κυρίως για τις υποδείξεις του πρώτου του βοηθού Μπιτσίδη σχολίασε: "Δεν γνωρίζω για τα παράπονα", ενώ τέλος πριν μπει στο ταξί που τον περίμενε ευχήθηκε: " Υγεία να ΄χουν όλοι".
Όλα τα λεφτά...
Το β' ημίχρονο και οι επεμβάσεις του Μάλαρτζ.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Ο Κάκκος δεν ήταν στα καλύτερα του. Οι δυο ομάδες έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν αδικημένες απο τις αποφάσεις του.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
1' Σουτ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Ο Ρομέρο έδωσε κάθετη μπαλιά στον Σαλπιγγίδη αλλά το σουτ του Έλληνα επιθετικού ήταν αρκετά άστοχο
5' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Ο Καραγκούνης έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έφτασε έξω από την περιοχή του Άρη, αλλά το σουτ που επιχείρησε, το μπλόκαρε ο Χαλκιάς
20' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Ο Ρομέρο δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Χαλκιάς μπλόκαρε και πάλι
27' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Φύσσας
44' Γκολ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος (αυτογκόλ)
Ωραία κίνηση του Ρομέρο από τα δεξιά, παράλληλη μπαλιά, ο Σαλπιγγίδης με προβολή έκανε το 0-1
45' Ευκαιρία Αρης : Παπαδόπουλος
Ο Σανσόν με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Παπαδόπουλο στην "καρδιά" της περιοχής του Παναθηναϊκού, αλλά ο αρχηγός του Άρη "έστειλε" την μπάλα άουτ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Ευκαιρία Αρης : Κόκε
Εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο, γυριστή κεφαλιά του Κόκε, ο Μάλαρτζ εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ
50' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, γυριστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Χαλκιάς έδιωξε σε κόρνερ
52' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Σιστόν στη θέση του Κάλβο
56' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Ο Μάτος με μεγάλη μπαλιά βρήκε έξω από την περιοχή τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά "έστρωσε" στον Σαλπιγγίδη που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Χαλκιά
62' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Πρίττας στη θέση του Ίβιτς
66' Σουτ Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Σουτ του Ρομέρο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Χαλκιάς
71' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
74' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Σέντρα του Καραγκούνη από τα δεξιά, ο Γκούμας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Παπαδόπουλο που σούταρε, αλλά ο Ρονάλντο έδιωξε πάνω στη γραμμή
76' Ευκαιρία Αρης : Σιστόν
Σέντρα του Σανσόν από τα δεξιά, ο Σιστόν έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μάλαρτζ για ακόμη μία φορά έδιωξε εντυπωσιακά
78' Κίτρινη κάρτα Αρης : Παπαδόπουλος
81' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Βύντρα στη θέση του Φύσσα
81' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Χαβίτο στη θέση του Νέτο
83' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Εντόι στη θέση του Παπαδόπουλου
86' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σιμάο στη θέση του Ρομέρο
87' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Τζιόλης
87' Ευκαιρία Αρης : Αουρέλιο
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ
92' Σουτ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Κατά μέτωπο επέλαση του Σαλπιγγίδη, σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα αρκετά άουτ
93' Κίτρινη κάρτα Αρης : Ρονάλντο
94' Λήξη αγώνα





























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ