ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε τον Σανέλ Γιάχιτς

Ανακοίνωσε τον Σανέλ Γιάχιτς
γιαχιτς

Την συμφωνία της με τον Βόσνιο Σανέλ Γιάχιτς, για τα επόμενα 2,5 χρόνιa ανακοίνωσε ο Άρης

Την πρώτη του μετεγγραφή, τη χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε ο Άρης, ο οποίος επισημοποίησε την απόκτηση του Βόσνιου με γαλλικό διαβατήριο, Σανέλ Γιάχιτς. Η ΠΑΕ εξέδωσε για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού, την παρακάτω ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βόσνιο Σανέλ Γιάχιτς για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Ο Γιάχιτς που γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1981, έχει γαλλικό διαβατήριο (1.81μ.) και αγωνιζόταν στη Ζελέζνιτσαρ με την οποία είχε 14 συμμετοχές και 12 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ισπανική Λας Πάλμας, ενώ πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. "

Ο Βόσνιος αμυντικός, έκανε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την επισημοποίηση της μετεγγραφής του. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη μεταγραφή μου στον Αρη, αλλά και από την υποδοχή που συνάντησα από όλα τα μέλη της ομάδας. Ηρθα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ξέρω ότι ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε μέσα στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πιστεύω ότι με το υλικό που υπάρχει θα τα καταφέρουμε", δήλωσε ο Σανέλ Γιάχιτς και πρόσθεσε:

"Εχω προσαρμοστεί σχεδόν στο 100% και πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Προπονούμαι εντατικά εδώ και είκοσι μέρες με την ομάδα. Μου λείπει ο ρυθμός του αγώνα, αλλά πάω πολύ καλά στις προπονήσεις και αν μου ζητήσει ο προπονητής μου θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ άμεσα". Ο Σανέλ Γιάχιτς μίλησε και για τη θέση στην οποία αγωνίζεται αλλά και για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. "Εχω αγωνιστεί σε πολλές θέσεις τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και ως δεξιός μπακ, ως αμυντικός μέσος, αλλά κυρίως αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός. Ελπίζω να σκοράρω με τη φανέλα του Αρη πολλά γκολ, όπως τον τελευταίο χρόνο".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ