ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Κάθε εβδομάδα ένα ριάλιτι"

Σκόρδας: "Κάθε εβδομάδα ένα ριάλιτι"
Σκορδας

Για ακόμα μια φορά ο Λάμπρος Σκόρδας ήταν "καυστικός" σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

"Εμείς οι Αρειανοί είμαστε πολύ ρεαλιστές. Γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και τι κάνουμε, απλώς κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται", τόνισε αρχικά ο κ. Σκόρδας και συνέχισε: "Ο εμπνευστής του στρατέγκο που ανέφερα (σ.σ. στις δηλώσεις του και μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό) είναι οι μεγάλοι εντός "εισαγωγικών" του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θεωρούν όταν δυσκολεύονται ότι πρέπει να εξασφαλίζονται με έξυπνες κινήσεις, να τοποθετούν αυτοί όπως τους βολεύει τα πράγματα.

Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο αλλά αυτή είναι όμως η ομορφιά του. Αυτοί το κάνουν χωρίς αυτήν την ομορφιά, γι' αυτό μίλησα για στρατέγκο. Το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό, επειδή ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε σε όλα τα μήκη του πλανήτη. Σε όλον τον κόσμο είναι γεμάτα τα γήπεδα, είτε με κρύο, είτε με ζέστη, γι' αυτό και υπάρχουν οπαδοί όλων των ομάδων που τις υποστηρίζουν.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε κάνει μια δήλωση πριν καιρό ότι οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας εκπροσωπούν το 80% των φιλάθλων, είναι μια αντίληψη που υπάρχει. Εμάς αυτή την κατάσταση, επειδή ανήκουμε σε ένα μεγάλο σύλλογο, δεν μπορούμε να την ανεχόμαστε, αφού συμμετέχουμε συνειδητά, δε θα βάλουμε φτερά, απλά κάνουμε τους κομπάρσους.

Εμείς θέλουμε το σύλλογό μας να μεγαλώσει ποδοσφαιρικά, αγωνιστικά, θεωρούμε ότι σήμερα είναι στο ταβάνι του, με αυτά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Αν φτάνουμε στο σημείο να κερδίζει αυτός που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, δε μιλάμε για ποδόσφαιρο"





.

Αναφερόμενος στον πρώτο βοηθό του παιχνιδιού της Κυριακής μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού από τον οποίο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν δικαιολογημένα παράπονα για τις εις βάρος της οφ σάιντ που είχε υποδείξει στο πρώτο ημίχρονο ο κ. Σκόρδας ήταν κατηγορηματικός. "Ο κ. Μπιτσίδης παραπέμπεται, αλλά ποιος λέει ότι όταν ξαναπαίξει θα φοβάται και δεν θα κάνει τα ίδια;".


Κι όσο για την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου της Super League δήλωσε: "Στην αντιπροεδρία της Super League αισθάνομαι ότι δεν προσφέρω τίποτα. Δεν υπάρχει ειλικρίνεια και διάθεση στην Super League και έτσι ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτα ούτε αυτή.

Όλοι περιμέναμε ανταγωνιστικότητα, αλλά δεν συμβαίνει αυτό, αντίθετα βλέπουμε κάθε εβδομάδα ένα ριάλιτι, με τα κανάλια να σπρώχνουν αυτούς που θέλουν. Στην Ελλάδα την κοινή γνώμη τη διαμορφώνουν όχι οι αγώνες, αλλά τα ΜΜΕ. Ο Ολυμπιακός είναι ευχαριστημένος να κερδίζει με κάθε τρόπο, όπως και ο Παναθηναϊκός. Το ίδιο προσπαθεί να πετύχει και η ΑΕΚ.

Όταν φτάνουμε στο σημείο να αναλύουμε στην τηλεόραση το πόσο καλά έπαιζε το τεχνικό οφ σάιντ ο Παναθηναϊκός, ενώ ο βοηθός θα σήκωνε σε κάθε περίπτωση τη σημαία για να υποδείξει οφ σάιντ στον Άρη, τότε κι εμείς θα μπορούσαμε να παίζουμε με... επιθετικό τεχνικό οφ σάιντ.

Σχολίαζε το παιχνίδι στην κρατική τηλεόραση το ματς ο Κώστας Αντωνίου από την ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί το ίδιο με παλαίμαχο άσο του Αστέρα Τρίπολης από την Αμερική; Δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, όταν ο Άρης είχε βγει όλος μπροστά, ενώ δε σχολιάστηκαν φάσεις όπως το χέρι του Τζιώλη".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ