ΑΡΗΣ

Μάρκο Αουρέλιο: "Έτοιμοι για όλα με Ξάνθη"

Μάρκο Αουρέλιο: "Έτοιμοι για όλα με Ξάνθη"
Αουρελιο

Ο Μάρκο Αουρέλιο χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα το 0-0 στην Ξάνθη και τόνισε πως θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα στον επαναληπτικό

Αρχικά, ο αριστερός μπακ του Άρη τόνισε ότι η ισοπαλία ήταν ένα βήμα προς την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο θα χρειαστεί μία καλή εμφάνιση στη ρεβάνς της 19ης Μαρτίου: "Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε να είναι δύσκολο και δυνατό, όπως και ήταν. Εμείς είχαμε καλό ρυθμό, μας έλειψε το γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να το επιτύχουμε. Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα για μας και στον επαναληπτικό θα μπορέσουμε να κερδίσουμε", και συνέχισε:

"Θα πρέπει να προσπαθήσουμε στην άμυνα, αλλά επίσης πρέπει να επιτεθούμε για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε με πάθος, αυτοσυγκέντρωση και εξυπνάδα. Η Ξάνθη είναι επικίνδυνη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Προς το παρόν σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο και όταν φτάσει το ματς του Κυπέλλου, θα επανέλθουμε στην Ξάνθη".



Στη συνέχεια, ο Μάρκο Αουρέλιο επεσήμανε ότι προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Super League και ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "κίτρινους": "Πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που έχουμε εντός έδρας με τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό. Είναι δύο ομάδες που αξίζουν το σεβασμό μας και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Δεν πρέπει να μιλάμε για τον παιχνίδι, αλλά να το κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε τους βαθμούς να ανέβουμε στη βαθμολογία, να είμαστε κοντά στους 3 πρώτους και να βγούμε στην Ευρώπη. Έχει μεγάλη σημασία να συμμετέχουμε 2η συνεχόμενη χρονιά στο Κύπελλο UEFA. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο άνετα και όχι αγχωτικά".



Ερωτηθείς για το πόσο η κούραση από τους συνεχείς αγώνες επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές και αποτελεί δικαιολογία για ενδεχόμενη κακή απόδοσή τους, ο ποδοσφαιριστής των "κίτρινων" απάντησε: "Κάθε αγώνας και διοργάνωση είναι διαφορετική. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής έρχεται από την Βραζιλία, κουβαλάει την ελπίδα να παίζει διαρκώς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αναμέτρηση. Δεν πρέπει να επικαλούμαστε την κόπωση. Δεν υπάρχει θέμα κούρασης για μένα. Είμαστε ήρεμοι, προπονούμαστε εντατικά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και να βοηθάμε την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της".



Τέλος, ο Μάρκο Αουρέλιο μίλησε για τον τραυματισμό του, υπογραμμίζοντας ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ της συντομότερης και καλύτερης επανένταξής του: "Είχα πολλά προβλήματα με το γόνατό μου. Βιάστηκα λίγο με την επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Αισθάνομαι σε κάθε αγώνα ότι βελτιώνομαι. Είναι λογικό κάθε ποδοσφαιριστής να χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί. Είχα τη συμπαράσταση όλων της οικογένειάς μου, της διοίκησης και των οπαδών μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ