ΑΡΗΣ

Με Γκαρσία στην Ξάνθη για το πρώτο βήμα

Με Γκαρσία στην Ξάνθη για το πρώτο βήμα
Γκαρσία-ΆΡΗΣ

Στον Άρη θέλοντας και μη έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα στην Βέροια και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη

Στα ευχάριστα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης στα Πηγάδια είναι ότι θα έχει όπως όλα δείχνουν και πάλι στην διάθεσή του τον Νάτσο Γκαρσία. Η απουσία του διεθνή Βολιβιανού έγινε αισθητή στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Βέροια ωστόσο αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με την Ξάνθη μιας και ξεπέρασε σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς.
Αυτή είναι η τελευταία εκτίμηση του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, με τον «Ντούσκο» να μην αποκλείεται να συμπεριλάβει τον Γκαρσία ακόμα και στο βασικό του σχήμα. Πώς όμως αντιμετωπίζει ο ίδιος ο Βολιβιανός το παιχνίδι της Τετάρτης; " Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι δυνατή ομάδα και φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα σκορ πρόκρισης στα Πηγάδια, ώστε το έργο μας στο γήπεδο μας να είναι σχετικά πιο εύκολο", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport και πρόσθεσε:

" Φυσικά και θέλω να παίξω πολύ σε αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα παιδιά. Το κύπελλο είναι βασικός μας στόχος και θα δώσουμε και την ψυχή μας για να φθάσουμε ως το τέλος, δηλαδή την κατάκτηση του", για να καταλήξει με ένα κάλεσμα προς τον κόσμο του Άρη λέγοντας: " Ο κόσμος είναι κοντά μας και θα είναι και στο παιχνίδι της Τετάρτης. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του και του υποσχόμαστε ότι θα τον κάνουμε χαρούμενο".

Το σύνθημα για το βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση είχε φροντίσει να δώσει από το απόγευμα του Σαββάτου μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Βέροια με την τοπική ομάδα ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη είχε δηλώσει πως: " Δεν παίξαμε καλά και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Σταθήκαμε μάλιστα άτυχοι στο δοκάρι που είχα, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να επικεντρωθούμε σε αυτό με την Ξάνθη την Τετάρτη για το κύπελλο. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί το κύπελλο είναι ο μεγάλος φετινός στόχος".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάρκο Αουρέλιο με τον Βραζιλιάνο αμυντικό του Άρη να τονίζει: " Δεν τα πήγαμε καλά. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμήσαμε την Βέροια που έκανε μία ευκαιρία και έβαλε γκολ, ενώ εμείς αν και είχαμε κάποιες καλές στιγμές δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.
Σίγουρα στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας αλλά είμαστε και εμείς στεναχωρημένοι. Δεν αξίζει όμως να μείνουμε στο παιχνίδι αυτό. Πρέπει να βρούμε την δύναμη, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης με την Ξάνθη. Ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα
".

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και πρόκειται να συνεχιστεί σήμερα σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς. Εκτός του Γκαρσία πάντως ο Μπάγεβιτς μπορεί να υπολογίζει σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στην Βέροια και στους Νεμπέγλερα και Νέτο όπως και στον Ίβιτς που όπως φαίνεται δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ