ΑΡΗΣ

Ρονάλντο: "Θα δείξουμε ισχυρή προσωπικότητα"

Ρονάλντο: "Θα δείξουμε ισχυρή προσωπικότητα"
ροναλντο

Ο Ρονάλντο Γκιάρο τόνισε πως πρέπει να ξεχάσουν την ήττα από την Βέροια και να συγκεντρωθούν για την νίκη κόντρα στην Ξάνθη

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί η ομάδα του να διαχειριστεί σωστά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τη Βέροια, ο Ρονάλντο Γκιάρο απάντησε: "Το πόσο γρήγορα ξεπερνάει ένας ποδοσφαιριστής μία ήττα ενόψει του επόμενου αγώνα, εξαρτάται από την προσωπικότητα του ίδιου. Ελπίζω ότι εμείς θα δείξουμε ως Άρης ισχυρή προσωπικότητα, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη σκέψη μας γρήγορα και θα σκεφτούμε την Ξάνθη ως ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και ο δρόμος περνάει από την Ξάνθη".



Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε για τα αίτια της απώλειας του νικηφόρου αποτελέσματος κόντρα στη "βασίλισσα του βορρά": "Δεν θεωρώ ότι υποτιμήσαμε τη Βέροια σε καμία περίπτωση. Η απόδειξη βρίσκεται στα πρώτα 25 λεπτά, στα οποία είχαμε 2-3 ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ήμασταν καλύτεροι. Δεχτήκαμε το γκολ και στη συνέχεια, η Βέροια δε μας άφησε να σκοράρουμε, κάνοντας πολλά φάουλ ή καθυστερήσεις. Εκνευριστήκαμε χωρίς λόγο και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που μας απέμενε. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την κατοχή της μπάλας. Σε γενικότερες γραμμές δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν τόσο κακοί όσο λένε μερικοί".



Ερωτηθείς για το πώς θα αντιμετωπίσουν οι "κίτρινοι" τον προσεχή αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, ο Ρονάλντο Γκιάρο δήλωσε: "Είναι συγκυρία το γεγονός ότι τρώμε τέτοια γκολ. Σκεφτόμαστε τον τρόπο που θα σκοράρουμε και μένουμε λίγο πίσω στα αμυντικά μας καθήκοντα. Στόχος μας στον αγώνα με την Ξάνθη είναι να μη δεχτούμε γκολ και να παίξουμε διαφορετικά. Οι αντίπαλοί μας έχουν το μυαλό τους στην άμυνα, αλλά αν παίξουμε έξυπνα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις και να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη".



Τέλος, ο αμυντικός των "κίτρινων" σχολίασε την παρουσία του Μάρτσιο Αμορόζο στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και τις δυνατότητές του: "Είναι δύσκολο από την πρώτη στιγμή να προσαρμοστεί πλήρως και να προσφέρει όλα όσα μπορεί. Βρίσκεται στο ξεκίνημα, έχει περιθώρια βελτίωσης. Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βάλει γκολ και να αποδείξει τη χρησιμότητά του. Ελπίζω ότι το πρώτο γκολ θα έρθει σύντομα, γιατί είναι ένας πλήρης παίκτης και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας".
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ