ΑΡΗΣ

Με κόσμο αλλά χωρίς Αμορόζο στην Ξάνθη

Με κόσμο αλλά χωρίς Αμορόζο στην Ξάνθη
Αμοροζο

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Αμορόζο για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο «Ντούσκο» απέκλεισε από την αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη τους Αμορόζο, Βανγκέλι, Κουλουχέρη και Τιάγκο Ζεντίλ. Ο αποκλεισμός του Αμορόζο από πλευράς του Μπάγεβιτς είχε να κάνει περισσότερο ώστε ο Βραζιλιάνος να είναι έτοιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή.
Οι 19 ποδοσφαιριστές του Άρη λοιπόν που ταξίδεψαν στην Ξάνθη είναι οι: Αουρέλιο, Γιάχιτς, Γκαρσία, Γκέσιος, Ιβιτς, Κάλβο, Κέλεμεν, Κόκε, Κολτσίδας, Νεμπεγλέρας, Νέτο, Παπαδόπουλος Αβ, Παπαδόπουλος Θ. Πρίττας, Ρονάλντο, Σιστόν, Φελίπε, Χαβίτο και Χαλκιάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη έχουν αφήσει μια και καλή πίσω τους την Σαββατιάτικη ήττα στην Βέροια από την τοπική ομάδα και δείχνουν αποφασισμένοι για να αποσπάσουν αύριο απέναντι στην Skoda Ξάνθη ένα σκορ πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κι αν ο Αμορόζο έμεινε εκτός αποστολής ο Μπάγεβοτς όπως όλα δείχνουν όχι απλώς θα έχει στην διάθεσή του τον Νάτσο Γκαρσία αλλά σύμφωνα και με τις προθέσεις του αναμένεται να τον συμπεριλάβει τον διεθνή Βολιβιανό στο βασικό σχήμα. Στα πλάνα του «Ντούσκο» πάντως βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Σέρχιο Κόκε.

Στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός δούλεψε πάνω στα πλάνα που έχει καταστρώσει για το αυριανό ραντεβού με την Skoda Ξάνθη δουλεύοντας πάνω στον τομέα της τακτικής. Ο Μπάγεβιτς εκτός απρόοπτου προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με 4-3-3 και με αρκετές διαφορές στα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι της Βέροιας.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται πάντως να παραμείνει ο Κέλεμεν ενώ όσον αφορά το καρέ της άμυνας ο Νέτο θα ξεκινήσει αντί του Βανγκέλι στο δεξί άκρο και τον Αουρέλιο στο αριστερό ενώ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Ρονάλντο κεντρικό δίδυμο. Όσο για την μεσαία γραμμή θα είναι οι Νεμπεγλέρας, Γκαρσία και Γιάχιτς και στην επίθεση η τριπλέτα των Κάλβο, Φελίπε και Κόκε.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ