ΗΡΑΚΛΗΣ

Μαλαγκένιο: "Θα το θυμάμαι"

Μαλαγκένιο: "Θα το θυμάμαι"
ήρακλης

O αμυντικός του Ηρακλή σε συνέντευξή του μίλησε για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για την δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Χαβιέρ Μαλαγκένιο, μίλησε στον Libero 107,4 για το γκολ που πέτυχε χθες κόντρα στην Βέροια που ήταν και το πρώτο της σεζόν για τους "κυανόλευκους" και δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες των οπαδών μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Αρχικά, ο Μαλαγκένιο μοιράστηκε τα συναισθήματα που ένιωσε όταν σκόραρε το πρώτο γκολ του Ηρακλή για την φετινή σεζόν: "Θα το θυμάμαι για αρκετό καιρό, επειδή είμαι αμυντικός και δεν βάζω πολλά γκολ. Αν παίρναμε και τη νίκη, που είναι αυτό που μετράει, θα ήταν το καλύτερο. Πιστεύω ότι χάσαμε τη νίκη για κάποιες λεπτομέρειες αλλά και λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Στο τέλος η Βέροια πήρε έναν βαθμό που δεν της άξιζε και τόσο πολύ, σε σχέση με την εμφάνιση που κάναμε εμείς" και συνέχισε κάνοντας την κριτική του αγώνα: "Οφείλουμε να κρατήσουμε την απόδοση του β’ ημιχρόνου και να παίζουμε έτσι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο α’ ημίχρονο δεν μπορούσαμε να βρεθούμε μεταξύ μας, αλλά στην επανάληψη αξίζαμε τη νίκη".

Για τον τρόπο με τον οποίο ο Ηρακλής δέχτηκε την ισοφάριση από το τέρμα του Ζέεντορφ, ο Μαλαγκένιο δήλωσε: "Είναι αδικαιολόγητο να συμβαίνει τέτοιο λάθος. Έγινε πολύ γρήγορα η φάση και δεν προλάβαμε να πάμε πάνω στον Ζέεντορφ. Θα το δουλέψουμε και ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής των "κυανόλευκων" σχολίασε και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ομάδας αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Είναι κατανοητό να αντιδρούν έτσι. Όπως κι εμείς στενοχωρηθήκαμε είναι λογικό να απογοητεύονται κι αυτοί από την πλευρά τους. Κι εμείς είμαστε στενοχωρημένοι για την βαθμολογική μας κατάσταση και θέλουμε να πάρουμε βαθμούς, ώστε να είμαστε σε καλύτερη θέση στη συνέχεια".




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ