ΗΡΑΚΛΗΣ

"Για αυτό και είμαστε εδώ"

"Για αυτό και είμαστε εδώ"
ήρακλης

Ανακοίνωση ηρεμίας και στήριξης εξέδωση η ΠΑΕ Ηρακλής, μετά το ισόπαλο παιχνίδι με την Βέροια

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε:

"Όταν εμείς, ως διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, αναλαμβάναμε τα ηνία στον αγώνα της σωτηρίας και της - οικονομικής και αγωνιστικής - εξυγίανσης της ομάδας μας, γνωρίζαμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Γνωρίζαμε πολύ καλά το πλήθος των δυσκολιών και πόσο πολύ χρειάζεται να παλέψουμε για τον ΗΡΑΚΛΗ που θέλουμε. Για αυτό και είμαστε εδώ.

Η ομάδα δείχνει αυτή τη στιγμή ότι μας χρειάζεται όλους μαζί, διοίκηση και κόσμο, ακόμη πιο πολύ κοντά της. Και θα μας έχει. Ως διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δηλώνουμε ότι δεν χάνουμε το φρόνημά μας και την πίστη μας στην ομάδα και στον προπονητή. Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο - με όπλο την ηρεμία και την εμπιστοσύνη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα - στην αγωνιστική ανάκαμψη, μη λυγίζοντας στις ατυχίες.

Στην παρούσα φάση οποιαδήποτε μορφή "προπονητολογίας" μόνο κακό κάνει στον ΗΡΑΚΛΗ μας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του χρειάζονται ηρεμία, πολλή και σκληρή δουλειά με στόχο την αγωνιστική βελτίωση. Το μόνο που απαιτείται είναι να κοιτάξουμε μπροστά, με πίστη και αποφασιστικότητα, ενωμένοι, μια γροθιά, για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ. Οι σημαντικές αποφάσεις δεν λαμβάνονται υπό την πίεση της ατυχίας και με σύμβουλο την λιποψυχία της στιγμής.

Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, η στενοχώρια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα είναι δεδομένη, όμως οι αποδοκιμασίες δεν ωφελούν, παρά μόνο παραπέμπουν στις αλλοτινές, δύσκολες στιγμές του ΗΡΑΚΛΗ μας. Πιστεύουμε και στηρίζουμε. Δε γυρίζουμε το ρολόι πίσω σε στιγμές και συμπεριφορές που θέλουμε να διαγράψουμε για να κάνουμε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, όπως ακριβώς το ξεκινήσαμε: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".









Παπαζαχαρίας: " Ζούμε περσινές στιγμές"



Το γεγονός ότι μετά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ο Ηρακλής δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης είχε σαν αποτέλεσμα η ψυχολογία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Χθες το απόγευμα μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με την Βέροια και την απώλεια της νίκης στις καθυστερήσεις είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από πλευράς μερίδας φιλάθλων του Ηρακλή.

Σήμερα το πρωί λίγες ώρες μετά την χθεσινή ισοπαλία με την Βέροια η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης τόσο προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όσο και προς τον Ιβάν Γιοβανοβιτς.

Την ίδια ώρα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή που βρίσκονταν και πέρσι στην ομάδα τα αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Super League, η μη κατάκτηση μίας νίκης αλλά και η χθεσινή ισοφάριση από την Βέροια στο 94΄ γύρισε την μνήμη τους λίγους μήνες πίσω.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που χθες το απόγευμα έξω από το Καυτανζόγλειο Στάδιο μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Βέροια δήλωσε: "Όταν έρχεται η ισοφάριση στο 94΄ μας αφήνει μια πικρία. Ήμασταν καλύτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο δείξαμε αδυναμία σε μία φάση και δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 94΄", δήλωσε ο Παπαζαχαρίας και κατέληξε:

"Ζούμε πάλι περσινές στιγμές να τρώμε γκολ το 94΄ κι εύχομαι η συνέχεια να είναι καλύτερη και να μην πιέζεται η ομάδα μας. Όταν τρως γκολ στο 94΄ είναι δύσκολα και εύχομαι να σταματήσει αυτή η ατυχία που μας δέρνει".



Από την πλευρά του ο Αργεντινός Χαβιέ Μαλαγκένιο είπε: "Μας έλειψε το πώς να κλείσουμε το παιχνίδι με το λεπτό όπου δεχτήκαμε το γκολ να ήταν ένα καταστροφικό λεπτό για μας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά", κι όσο για το δικό του γκολ είπε: "Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει αλλά να κερδίζουμε".



Κι όσο για τον Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς δήλωσε: "Είναι κρίμα να κάναμε τόσες ευκαιρίες και στο τέλος να μας ισοφάρισαν. Εύχομαι από το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να πάρουμε αυτό που μας αξίζει".











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ