ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε ετοιμότητα ο Παπαζαχαρίας

Σε ετοιμότητα ο Παπαζαχαρίας
Παπαζαχαρίας

Ο Παπαζαχαρίας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ζήτησε από τους παίκτες του ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του αγώνα, καθώς είδε τον Παπαζαχαρία στη σημερινή προπόνηση να βγάζει κανονικά την προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις, γεγονός που σημάινει ότι ο νεαρόα αμυντικός θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Σερβοέλληνα τεχνικού.
Οι παίκτες του Γηραιού έκαναν σήμερα προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυταντζογλείου και αύριο η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί στο γήπεδο της Μίκρας.

Έργα στη Μίκρα

Εξάλλου σήμερα άρχισαν οι εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα στο δεύτερο προπονησιακό γήπεδο των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα. Ο παλιός χλοοτάπητας ξηλώθηκε και την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η τοποθέτηση του νέου.

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης, το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί προπόνηση της ομάδας μετά από ένα 20ήμερο περίπου, αναλόγως και των καιρικών συνθηκών.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής 07/10 (17:00), Ηρακλής- Βέροια, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Από σήμερα διατίθενται από τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ, "Κλάδης" και "Τσέντος" και τιμώνται προς 30, 20 και 15 ευρώ.

Το Σάββατο 06/10 θα διατίθενται και από το κεντρικό εκδοτήριο του Καυτανζογλείου Σταδίου, από τις 10:00 έως τις 18:00. Επίσης, την Κυριακή 07/10 θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου Σταδίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι την ώρα του αγώνα. Να σημειωθεί ότι από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου το Σαββατοκύριακο θα διατίθενται και εισιτήρια των 10 ευρώ.

Για τους φίλους της Βέροιας θα λειτουργήσει - αποκλειστικά - το εκδοτήριο, που βρίσκεται στον χώρο του πίσω parking του Σταδίου, την Κυριακή 07/10, από τις 14:00, για να διαθέσει τα εισιτήρια της Θύρας 1, όπου θα βρεθούν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί.














TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ