ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάχη "αιωνίων" για Ντούσερ!

Μάχη "αιωνίων" για Ντούσερ!
Ντουσερ

Μάχη "αιωνίων" για την απόκτηση του Ντούσερ, όπως αποκάλυψε στο SPORT 24 ο πρόεδρος της Σανταντέρ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πληροφορία ότι εκτός από τον Ολυμπιακό – που μέχρι πριν λίγες ώρες θεωρούσε δεδομένη τη μεταγραφή του Ντούσερ – στο κυνήγι του Αργεντίνου της Ράθινγκ έχει μπει για τα καλά και ο... Παναθηναϊκός.
Μιλήσαμε απόψε με τον συντάκτη της τοπικής «Diario Montañes» Χοσέ Αουμάδα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει ανάλογη πρόταση στη Σανταντέρ με αυτή του Ολυμπιακού και διεκδικούν πλέον επί ίσοις όροις τον παίκτη.

Επόμενη κίνηση ήταν να επικοινωνήσουμε αμέσως τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου, Φρανθίσκο Περνία, ο οποίος μας είπε τα εξής αποκαλυπτικά:

«Πράγματι στο παιχνίδι της απόκτησης του Ντούσερ βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Βρισκόμαστε σε επαφές με τους ανθρώπους του εδώ και τρεις μέρες. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και οι δυο ελληνικές ομάδες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα μας, προσφέροντας τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα για την αποδέσμευση του παίκτη, δηλαδή 4 εκ. ευρώ. Λόγο πλέον από δω και πέρα θα έχει η επιθυμία του Ντούσερ, η οποία λογικά θα έχει σχέση και με τις οικονομικές προτάσεις που θα του κάνουν οι δυο σύλλογοι.

Για να μην παρεξηγηθώ όμως, σου λέω και τούτο: Ακόμα πιο βασικό λόγο στην έκβαση της μεταγραφής θα έχει και ο τρόπος πληρωμής της Ράθινγκ από τους ενδιαφερόμενους. Και επειδή δεν έχουμε πρόθεση να τραβήξει σε χρόνο αυτή η ιστορία, σε διαβεβαιώνω ότι στόχος μας είναι να ταξιδέψουμε το πολύ μέχρι το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για να κλείσει το θέμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Θα σου αποκαλύψω επίσης, ότι πέντε λεπτά πριν με πάρεις, μιλούσα στο τηλέφωνο με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, πρόθεση του οποίου επίσης είναι να τελειώσει η μεταγραφή το συντομότερο δυνατό».

Σε ερώτησή μας, αν ο κ. Περνία μπορεί να μας εκμυστηρευτεί το όνομα του εκπροσώπου των «πράσινων», ο πρόεδρος της Ράθινγκ μας είπε χωρίς δισταγμό:

«Μανέλ Φερέρ. Αυτός είναι ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού με τον οποίο έχω τις επαφές. Παρεπιπτόντως δεν γνώριζα ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι στην Ελλάδα κάτι ανάλογο της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Αληθεύει;»

Του είπαμε να το κάνει Μπόκα – Ρίβερ για να είναι περισσότερο μέσα στην πραγματικότητα και ο κ. Περνία συνέχισε τις ερωτήσεις του:

«Είναι επίσης αλήθεια ότι η μια από τις δυο μονοπωλεί τα τελευταία χρόνια τους τίτλους στην Ελλάδα και ότι στην άλλη έχουν πέσει πρόσφατα καινούργια κεφάλαια με σκοπό την επιστροφή της στην κορυφή;»

Του είπαμε ότι περιγράφει με ακρίβεια τις δυο ομάδες και περάσαμε στην... αντεπίθεση ρωτώντας τον αν κάποια από τις δυο ομάδες έχει αυτή τη στιγμή προβάδισμα στο να αποκτήσει τελικά τον παίκτη. Ακούστε τι μας απάντησε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να πω ευθέως κάτι τέτοιο. Αυτό όμως που σίγουρα μπορώ να σου ομολογήσω με μεγάλη σιγουριά είναι ότι μου άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού. Και δεν το λέω αυτό, θέλοντας να υποτιμήσω την «αντίπαλη» προσέγγιση. Το λέω με την έννοια ότι η λογική και η προσφορά του κ. Φερέρ βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο πιο κοντά στα συμφέροντα της Ράθινγκ, στον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογός μας θα ήθελε να τελειώσει αυτή η υπόθεση».

Αυτά τα ενδιαφέροντα λοιπόν από τον κ. Περνία. Το σίγουρο είναι ότι ο μεταγραφικός πόλεμος, ο οποίος άρχισε στην εγχώρια αγορά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, έχει ήδη μεταφερθεί εκτός συνόρων και το «έπαθλο» αυτή τη φορά – επικοινωνιακό αλλά και αγωνιστικό – έχει το όνομα Άλντο Ντούσερ. Ίδωμεν...




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ