ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένουν Ιβηρες και Βραζιλιάνοι

Επιμένουν Ιβηρες και Βραζιλιάνοι
ααρον

Οι Ισπανοί επιμένουν για τις περιπτώσεις Ααρόν και Ζίγκιτς, ενώ οι Βραζιλιάνοι γι' αυτή του Γκάμπριελ

Δημοσιεύματα για Ααρόν

Ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Παναθηναϊκό να είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τη Βαλένθια για τους Ααρόν Νίγκεθ και Νίκολα Ζίγκιτς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πρώην επιθετικού του Ηρακλή, Χουάνμα Μπαρμπέρο, οι διαπραγματεύσεις είναι αρκετά προχωρημένες: "Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο και ο παίκτης έχει 90% πιθανότητες να είναι στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν" είπε χαρακτηριστικά.

Το θέμα είναι οτι οι "νυχτερίδες" δεν συζητούν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή αλλά μόνο δανεικό καθώς θεωρούν οτι είναι παίκτης με λαμπρό μέλλον, με τους Ίβηρες να ισχυρίζονται οτι τις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Προσπαθούν και για Ζίγκιτς οι "πράσινοι"


Εκτός όμως απο τον Ααρόν Νίγκεθ, η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται να εξετάζει και την υπόθεση του Νίκολα Ζίγκιτς, με τη Βαλένθια να περιμένει την επίσημη πρόταση του "τριφυλλιού" σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίλαν Κάλαζαν, έχει δηλώσει οτι τις επόμενες μέρες θα είναι στο "Μεστάγια" για να καταθέσει μια πρόταση που θα είναι κοντά στα 12 εκ. ευρώ. Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" προσπαθούν να μειώσουν τις απαιτήσεις των "νυχτερίδων" καθώς θέλουν το συνολικό κόστος της μεταγραφής (ομάδα+παίκτης) να μην ξεπεράσει τα 12 εκ. ευρώ.

Τις τελευταίες μέρες έχουν "παγώσει" οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κώστας Αντωνίου έχει ρίξει το βάρος του στην απόκτηση δεξιού μπακ απο την Βραζιλία. Παρόλα αυτά, οι Ισπανοί τονίζουν οτι η Βαλένθια δεν φέρεται διατεθειμένη αυτή την στιγμή να μειώσει τις απαιτήσεις της.

"Τελειωμένη" θεωρούν την περίπτωση Γκάμπριελ στην Βραζιλία

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Βραζιλία ο Γκάμπριελ της Φλουμινένσε είναι πολύ κοντά στην μετακομισή του στον Παναθηναϊκό. Οπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι στον Τύπο τους η μετεγραφή είναι σχεδόν τελειωμένη.

Μάλιστα ο ελληνικός σύλλογος όπως τονίζουν θα ξοδέψει παραπάνω από 1 εκατομ. ευρώ γα την ρήτρα του παίκτη και ο 27χρονος δεξιός μπακ θα μετακομίσει στο "τριφύλλι" εκεί όπου θα συναντήσει και τον συμπατριώτη του Μαρσέλο Μάτος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Εισιτήρια για όλους...

Την ώρα που είναι ανοικτά πολλά μέτωπα στα μετεγραφικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα όσοι δεν είναι κάτοχοι διαρκείας αναμένεται να δώσουν το παρών στα σημεία πώλησης των καρτών διαρκείας αφού ξεκινάει την Πέμπτη και η διάθεση για όλους τους φίλους του "τριφυλλιού".

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως από αύριο, 3 Ιουλίου ξεκινά η περίοδος ελεύθερης διάθεσης των καρτών διαρκείας προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας χωρίς δικαίωμα προτεραιότητας στους παλαιούς κατόχους".
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ