ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεισε ο Πεγεράνο, ακολουθεί ο Γκάμπριελ

Έκλεισε ο Πεγεράνο, ακολουθεί ο Γκάμπριελ
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ

O δεξιός μπακ της Φλουμινένσε, Γκάμπριελ, είναι το επόμενο όνομα στη λίστα. Έκλεισε Πεγεράνο(vid)!

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση δεξιού μπακ απο την Βραζιλία και όπως φαίνεται εντόπισε τον "στόχο". Πρόκειται για τον 27χρονο Γκάμπριελ που αγωνίζεται με την φανέλα της Φλουμινένσε, ο Βραζιλιάνος μπακ έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με την "Φλου" (1,3 εκ. ευρώ) και όπως όλα δείχνουν οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν το συγκεκριμένο ποσό και να τον κάνουν δικό τους.
Μάλιστα, ο Γκάμπριελ έχει την ευκαιρία να έρθει τροπαιούχος στην Αθήνα, καθώς τα ξημερώματα θ' αντιμετωπίσει την Λίγκα του Κίτο και αν η Φλουμινένσε ανατρέψει το 4-2 του πρώτου αγώνα θα κατακτήσει το Copa Libertadores.

Ο Γκαμπριέλ Ροντρίγκες Ντος Σάντος (05/06/1981) γεννήθηκε στο Σάο Πάολο και έχει μια συμμετοχή με την Εθνική Βραζιλίας (συμμετείχε στο φιλικό με την Γουατεμάλα στις 27/04/2005). Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στην πατρίδα του με εξαίρεση μια χρονιά στην Primera Division με την Μάλαγα.

Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Σάο Πάολο (62 συμμετοχές - 5 γκολ), το 2005 πήγε στην Φλουμινένσε, όμως τον Ιανουάριο του 2006 αποκτήθηκε απο την Μάλαγα για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην Primera Division όμως δεν τα κατάφερε και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του και την Κρουζέιρο (παραχωρήθηκε δανεικός). Στις 22 Μαΐου 2007 έμεινε ελεύθερος και στις 25/08/2007 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Φλουμινένσε μέχρι τις 31/12/2009.

"Πράσινος" και ο Πεγεράνο


Μετά από περιπέτεια περίπου 15 ημέρων ο Ερνάν Πεγεράνο ντύνεται στα "πράσινα" μετά τους Σίλβα Κλέιτον και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Τελικά Παναθηναϊκός και Βέλεζ Σάρσφιλντ έδωσαν τα χέρια για την απόκτηση του Ερνάν Πεγεράνο με τον Αργεντινό στόπερ να αποτελεί το τρίτο μετεγραφικό χτύπημα του "τριφυλλιού" μετά τους Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο.

Η πληροφόρηση που έρχονταν τις τελευταίες ώρες από την Αργεντινή περί νέας βελτιωμένης πρότασης του ελληνικού συλλόγου προς τη Βέλεζ, ύψους περίπου 3 εκατομ. ευρώ, οδήγησε τις δύο ομάδες σε συμφωνία αφού απέμεναν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες το τελευταίο 24ωρο.

Ο 24χρονος αμυντικός με το παρατσούκλι "Φόφι" ή "Pelle", τελικά δεν υπέκυψε στα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει στην Αλμερία επειδή ήθελε η σύζυγός του για καλύτερη προσαρμογή στην προσωπική τους ζωής και ο παίκτης έκανε αυτό που ήθελε περισσότερο συμφωνόντας με τους "πράσινους" στην πρόταση που ήταν καλύτερη της ισπανικής ομάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ήδη έχουν σταλεί τα φαξ από την μια πλευρά στην άλλη για τις υπογραφές των συμβολαίων, με τον παίκτη να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.

Πεγεράνο: "Σπουδαίο βήμα στην καριέρα μου"

Ο 24χρονος αμυντικός είχε μιλήσει στην αργεντίνικη "Ole" πριν περίπου 10 μέρες σαν να ήταν ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως πρόκειται για ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του.

" Είναι μια ομάδα που έχει πάντοτε μεγάλους στόχους, ενώ έχει προχωρήσει αρκετά στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται για ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου.

Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν κάποιες στιγμές ευκαιρίας και αυτή είναι η δική μου στιγμή"

, ανέφερε χαρακτηριστικά υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος φόρεσε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Βέλεζ στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουρακάν.

Χωρίς Νίνη και Μπουτζίκο αλλά με Λεοντίου


Πάνω σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης δούλεψαν κυρίως στην πρωινή προπόνηση οι "πράσινοι". Αντίθετα στην απογευματινή προπόνηση, παρουσία του κ. Πατέρα (πέρασε και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά...) οι παίκτες του Τεν Κάτε ξεκίνησαν με ζέσταμα και στην συνέχεια επιδόθηκαν σε διάφορς ασκήσεις τεχνικής και αντοχής με χρήση μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο υπό περιορισμούς.

Ο Σωτήρης Λεοντίου συμμετείχε κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα, ενώ το απόγευμα έκανε ζέσταμα και προπονήθηκε ατομικά. Η απογευματινή προπόνηση έγινε χωρίς τους Σωτήρη Νίνη και Νίκο Μπουτζίκο οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής νέων. Την Τετάρτη οι "πράσινοι" θα έχουν ρεπό.

Φήμες και για Κριστιάν Βίλχελμσον

Σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της γαλλικής Ναντ, Λαριέπ στην πορτογαλική ιστοσελίδα "Ο Jogo", ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στα "καναρίνια" για την απόκτηση του Κριστιάν Βίλχελμσον.

" Ο Κριστιάν Βίλχελμσον δεν θα συνεχίσει στη Ναντ. Εχουμε δεχθεί συγκεκριμένη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά γνωρίζουμε και το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια", υποστήριξε ο Λαριέπ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο παίκτης δεν θα πάει στην Μπενφίκα αφού οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας αγγίζουν τα 3 εκατομ. ευρώ και ο Σουηδός αριστερός χαφ από τα "καναρίνια" δεν αποκλείεται να πάει στην Ελλάδα ή την Ισπανία. Από την "πράσινη" ΠΑΕ ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται η είδηση του ενδιαφέροντος.

Πήρε και Μελίσση!

Οπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Αθήνα 9,84", ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 25χρονου διεθνή αμυντικού Χρήστου Μελίσση! Σύμφωνα με την ίδια "πηγή" ο τελευταίος θα ενταχθεί τον Ιανουάριο στο "τριφύλλι".

Ερχονται και οι επόμενοι...

Η προθεσμία των φίλων της ομάδας που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας των προηγούμενων ετών λήγει την Τετάρτη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή τους, αναφέρει:

" Αναφορικά με την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας πως η περίοδος αποκλειστικής διάθεσης στους κατόχους των προηγούμενων δύο αγωνιστικών περιόδων, οι οποίοι διατηρούν και δικαίωμα προτεραιότητας στην επιλογή θέσης, θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Τετάρτη, 2 Ιουλίου".

Αγώνας "ζωής" στην Λεωφόρο



Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της GREENTEAM παραβρέθηκε στον αγώνα, που διεξήχθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Θεραπευτικής Κοινότητας "ΣΤΡΟΦΗ" στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ για να δηλώσει με την παρουσία της την υποστήριξή της στον αγώνα που δίνουν αυτά τα παιδιά για ισότιμη κοινωνική ένταξη", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης και πρόσθεσε: " Τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα απαιτούν και ευρείες συμμαχίες για να αντιμετωπιστούν. Ο Παναθηναϊκός θέλει να συμβάλλει με κάθε τρόπο ώστε αυτές οι συμμαχίες να διευρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο".

Ο γενικός διευθυντής της GREENTEAM, κ. Παρθενόπουλος, υπογράμισε με την σειρά του: " Ο Παναθηναϊκός και η Greenteam στεκόμαστε στο πλευρό όλων των νέων που δίνουν καθημερινά την μάχη της απεξάρτησης και καλούμε τους ίδιους αλλά και τις οικογένειές τους να μοιραστούν μαζί μας τις αξίες του υγιούς αθλητισμού".

Δείτε τον Γκάμπριελ να κερδίζει διαγωνισμό με γκολ από κόρνερ και 6/10 προσπάθειες
























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ