ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε ο Γκούμας

Ανανέωσε ο Γκούμας
γκουμας

"Αισθάνομαι ένα με τον ΠΑΟ" είπε ο Γκούμας που ανανέωσε για 2 χρόνια. Κληρώνει στη Νιόν (1/7, 13:00)

Την λατρεμένη του "πράσινη" φανέλα θα φοράει για δύο ακόμα χρόνια τελικά ο Γιάννης Γκούμας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανανέωσε μετά την τρίτη και καθοριστική -για την θετική έκβαση- συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ.Πατέρα.
Οι δύο πλευρές μετά από υποχωρήσεις εκατέρωθεν έδωσαν τα χέρια και ο αρχηγός των "πρασίνων" υπέγραψε το νέο διετές του συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι από εκεί που ξεκίνησε την καριέρα του ο Θεσσαλός αμυντικός θα την "κλείσει". Ο 33χρονος αμυντικός θα συνεχίσει τις διακοπές του και θα ενσωματωθεί την επόμενη Δευτέρα με την υπόλοιπη αποστολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο επί δεκατέσσερα συνεχή έτη παίκτης του Παναθηναϊκού θα εξακολουθήσει να φορά το "τριφύλλι" στο στήθος για τα επόμενα 2 χρόνια."

"Αισθάνομαι ένα με τον Παναθηναϊκό..."

Στις πρώτες του δηλώσεις για την επίτευξη της συμφωνίας, ο αρχηγός των "πράσινων" ανέφερε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: " Έγινε το καλύτερο για όλους. Έχω ξαναπεί πως ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και έτσι θα γίνει.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για τον τρόπο που με αντιμετώπισε. Μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι ένα με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την επιτυχία του

".

Τα βλέμματα στην Νιόν

Τριπλή εκπροσώπηση (Αντωνίου, Ησαϊας, Βουτσαράς) θα έχει στην Νιόν της Ελβετίας ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση της Τρίτης (13:00) του πρώτου και του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League για την περίοδο 2008-09.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και περιμένουν να μάθουν αν θα πέσουν σε νικητή ζευγαριού από τον πρώτο προκριματικό ή με ομάδα που έχει περάσει απευθείας στον δεύτερο γύρο όπως για παράδειγμα η Μπεϊτάρ του "γνώριμου" Γιτζάκ Σουμ ή η πρώτη ομάδα του Τεν Κάτε εκτός Ολλανδίας, ΜΤΚ.

Η πρώτη αναμέτρηση της δεύτερης προκριματικής φάσης για την ομάδα του "τριφυλλιού" θα διεξαχθεί στις 29 ή 30 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 6 Αυγούστου. Οι "πράσινοι" θα εκπροσωπηθούν στην Νιόν από τους Κώστα Αντωνίου, Φάνη Βουτσαρά και Στέφανο Ησαΐα.

Πεγεράνο, Βραζιλιάνο μπακ και ονόματα

Ανοικτά παραμένουν όλα τα μέτωπα στα μετεγραφικά. Οι "πράσινοι" αναμένονται το επόμενο 48ωρο να ολοκληρώσουν την υπόθεση απόκτησης του Πεγεράνο με τις δύο ομάδες να θεωρούν την υπόθεση "τελειωμένη" σχεδόν.

Σε ότι αφορά άλλα ονόματα εκτός από τον Βραζιλιάνο μπακ και την περίπτωση μη πώλησης του Λουκά Βύντρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την απόκτηση τόσο του Ζιλμπέρτο Σίλβα όσο και του Πιζάρο από το εξωτερικό ενώ από την εγχώρια αγορά συνεχίζονται οι προσπάθειες απόκτησης τόσο του Αβρααμ Παπαδόπουλου όσο και του Ράφικ Τζιμπουρ.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ