FOOTBALL LEAGUE

Λύση τώρα!

Λύση τώρα!
New Image

Συνάντηση αρχηγών της Β' και Γ' Εθνικής με τη συμμετοχή και εκείνων της Super League την Πέμπτη

Τα προβλήματα που ταλανίζουν τις ομάδες και κατ’ επέκταση τους ποδοσφαιριστές της Β’ και της Γ’ Εθνικής έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Παίκτες απλήρωτοι, ομάδες χωρίς πηγές εσόδων, συνθέτουν ένα σκηνικό μιζέριας κάτω από τα φώτα της λουσαρισμένης Super League.
Οι αρχηγοί των ομάδων της Β’ και Γ’ Εθνικής έχουν κανονίσει συνάντηση για αύριο (σ.σ. Πέμπτη 3/1/08) σε ξενοδοχείο στην οδό Μιχαλακοπούλου και αυτή τη φορά λέγεται πως θα υπάρχουν και εκπρόσωποι από ομάδες της Super League.

Είναι αλήθεια πως τα προβλήματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (πέραν αυτών της Super League) δεν έχουν τελειωμό ενώ παράλληλα δεν τυγχάνουν και της απαραίτητης προβολής με αποτέλεσμα να πέφτουν στην αφάνεια.

Πολλές ομάδες στήριξαν τον οικονομικό τους προγραμματισμό στα έσοδα από τη Super League, χρήματα τα οποία ποτέ δεν πήραν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν πληρώνονται ή που έχουν πρόβλημα με την ασφάλειά τους.

Το σημαντικότερο όμως όλων των προβλημάτων είναι πως εδώ και περίπου ενάμιση μήνα δεν έχει παιχτεί ποδόσφαιρο.

Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει υγεία στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες για να μπορεί η Super League να διατηρεί την (όποια) λάμψη της.

Είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Πέτρος Κόκαλης, ο Ντέμης Νικολαΐδης και όλοι όσοι βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων της Super League να χαμηλώσουν το κεφάλι και να κοιτάξουν λίγο προς τα κάτω, αν θέλουν να δηλώνουν πραγματικοί υπέρμαχοι της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.













TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ