Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τελευταίες δοκιμές

Τελευταίες δοκιμές
New Image

Τα τελευταία τους φιλικά πριν την αλλαγή του χρόνου έδωσαν οι ομάδες της Β΄και Γ' Εθνικής

Καλλιθέα - Κορωπί 3-0


Με φιλική νική κόντρα στο Κορωπί έκλεισε η χρονιά για την Καλλιθέα. Τα γκολ για την ομάδα του "Ελ Πάσο" πέτυχαν οι Καραδήμος στο 1', Πλατέλλας στο 8' και Αλεξανδρόπουλος στο 90'. Την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της Καλλιθέας.

Πανσερραϊκός - Καβάλα 0-0



Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Για τους γηπεδούχους επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας ο Γεωργιάδης, ενώ άτυχος στάθηκε ο Αμπουμπακαρί που τραυματίστηκε και τις επόμενες ημέρες θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η Καβάλα δικαιολόγησε την πρωτοπορία της στον Βόρειο όμιλο της Γ΄Εθνικής και στάθηκε αντάξια απέναντι στον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση στο β΄ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Γαϊδαρτζή, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Παναιγιάλειος - ΠΑΣ Γιάννενα 2-2

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό Παναιγιάλειος και ΠΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 4' ο Δασκαλάκης με πέναλτι για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο ο Σολάκης στο 14'. Στο 52΄ο Κόρμπος με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα για τους γηπεδούχους και στο 57΄ο Σαϊτιώτης έγραψε το τελικό 2-2. Το παρών έδωσαν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Αλέξης Κούγιας μαζί με το νέο πρόεδρο της ομάδας Μπάμπη Χριστόγλου.

Προσοτσάνη - Πανθρακικός 1-3

Έχοντας στη σύνθεση του τον πρόσφατα αποκτηθέντα Γιώργο Κατερίνη ο Πανθρακικός επικράτησε σήμερα σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι της Προσοτσάνης με 1-3.

Στο 11’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ουζούνη, για να ισοφαρίσει στο 35’ ο Σουλτανίδης. Ο Δανίδης στο 80’ έδωσε το προβάδισμα στους "πράσινους" και ένα λεπτό αργότερα ο Έρος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναχαϊκή - Μεσσηνιακός 0-0



Την πρώτη τους συμμετοχή πραγματοποίησαν οι Συμεωνίδης και Φάρκας με την φανέλα της Παναχαϊκής. Οι δύο παίκτες άφησαν καλές εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Πάτρας είχε την υπεροχή, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Kαλαμάτα - Χαϊδάρι 0-1



Με γκολ του Λαμπρόπουλου στο 53΄το Χαϊδάρι νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Καλαμάτα. Η "Μαύρη Θύελλα" είχε δοκάρι στο 42΄με τον Κωνσταντινίδη, ενώ για την ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη αγωνίστηκαν και οι τρεις μεταγραφές της ομάδας Λουτσιάνο, Μιχελής και Τρούλλης.

Bύζας - Δόξα Βύρωνας 0-1



Με γκολ του Δελαπόρτα στο 25' η Δόξα Βύρωνα έκλεισε με νίκη την χρονιά, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, κόντρα στον Βύζαντα.























TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ