Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εορταστικά φιλικά!

Εορταστικά φιλικά!
New Image

Με φιλικά παιχνίδια γεμίζουν τις ημέρες τους οι ομάδες της Β΄και Γ' Εθνικής στην περίοδο των γιορτών μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος

AΣΚ Ολυμπιακός - Εθνικός/Ολυμπιακός Β. 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχτηκαν σήμερα σε φιλικό παιχνίδι ο ΑΣΚ Ολυμπιακός και ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου, με αρκετή ένταση μεταξύ των μελών των δύο ομάδων. Στο 2΄ με αυτογκόλ του Κοντέων ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα και στο 25΄ με πέναλτι του Λούκας διπλασίασε τα τέρματα του. Στο 40΄ ο Γιακάκογλου μείωσε σε 1-2 και στο 63΄ ο Φονσέκα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αγροτικός Αστέρας - Μακεδονικός 3-0

Σε φιλικό παιχνίδι, ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε σήμερα τον Μακεδονικό με 3-0. Στο 10΄ο Σουλτανίδης άνοιξε το σκορ και στο 20΄ ο Αζουρμανίδης σημείωσε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 50’ από τον Κούτση. Για τον Αστέρα δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Κυζερίδης.

Χαϊδάρι - Ασπρόπυργος 1-1



Ισόπαλο αναδείχθηκε το Χαϊδάρι με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο. Το γκολ του Χαϊδαρίου πέτυχε ο Νταλάκος στο πρώτο ημίχρονο. Ο τεχνικός του Χαϊδαρίου Βασίλης Βούζας είχε την δυνατότητα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές. Στους παίκτες που διακρίθηκαν ήταν και ο νεαρός τερματοφύλακας Σταύρος Δρόσος που πήρε την θέση του Χάμπερ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, στο ημίχρονο του αγώνα.

Εθνικός Κατερίνης - Αλεξάνδρεια 3-2

Συναρπαστικό ήταν το φιλικό του Εθνικού Κατερίνης με την Αλεξάνδρεια όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Τα γκολ για τη νικήτρια ομάδα της Πιερίας πέτυχε ο Παπαβασιλείου στο 19' και 44' και στο 76' ο Νάκας με πέναλτι. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Δούμας στο 8' και Ντάντσιος στο 52'.

ΑΕΡΑ - Ρόδος 0-3



Με ηγέτη τον Γκαρασίνο η Ρόδος δεν βρήκε αντίσταση απέναντι στον ΑΕΡΑ. Ο Ουρουγουανός παίκτης πέτυχε δύο γκολ στο 11΄και στο 35' και ενώ πρώτα ο Παυλίδης στο 3' είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Δόξα Δράμας - Πανδραμαϊκός 3-2


Φιλική νίκη επί του Πανδραμαϊκού πέτυχε η Δόξα Δράμας. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μουρατίδης στο 20', Κασάπης στο 35' και Παναγιωτίδης στο 73'. Οι Πολυχρονίδης στο 60' και Πασκαλίδης στο 83' μείωσαν για τον Πανδραμαϊκό.
















TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ