ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας τρελάθηκε με τον Άλισον στην περιγραφή του ιστορικού γκολ του Βραζιλιάνου

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας τρελάθηκε με τον Άλισον στην περιγραφή του ιστορικού γκολ του Βραζιλιάνου

Έναν χρόνο ακριβώς από το συλλεκτικό γκολ του Άλισον κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να περιγράψει τη φάση μαζί με τον Κώστα Τσιμίκα, με τους δύο παίκτες να πιάνουν τα μικρόφωνα και να δίνουν ρεσιτάλ ως σπορτκάστερς.

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Άλισον Μπέκερ είναι με διαφορά οι δύο παίκτες που είχαν τη μεγαλύτερη επίδραση στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από την Λίβερπουλ.

Ο διεθνής μπακ σήκωσε το κόκκινο κομμάτι του Γουέμπλεϊ στο πόδι νικώντας τον Μεντί από την άσπρη βούλα και σφραγίζοντας τη νίκη των κόκκινων με σκορ 6-5 ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Βραζιλιάνος είχε βάλει το νερό στο αυλάκι πραγματοποιώντας εντυπωσιακή απόκρουση στο χτύπημα πέναλτι του Μέισον Μάουντ.

Η Λίβερπουλ δεν έχασε την ευκαιρία και έφερε δίπλα-δίπλα τους δύο παίκτες, αφού τους ανέθεσε έναν ιδιαίτερο ρόλο: να πάρουν ένα μικρόφωνο και να "ντυθούν" σπορτκάστερ για να περιγράψουν ένα ματς που έλαβε χώρα ακριβώς πριν από έναν χρόνο (16/5/21): αυτό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ για την Premier League.

Ο λόγος προφανής, αφού σε αυτό το παιχνίδι ο Άλισον όχι μόνο έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας επί εποχής Premier League που πέτυχε νικητήριο γκολ αλλά το έκανε επίσης στις καθυστερήσεις του αγώνα στο "Χόθορνς", χαρίζοντας ένα τρίποντο που έβαλε τους κόκκινους μέσα στην τετράδα της Premier League και τους έδωσε εισιτήριο για το Champions League.

Εκεί όπου φέτος έχουν διαπρέψει και στις 28 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν με την Λίβερπουλ το 7ο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Τα highlights του Γουέστ Μπρομ - Λίβερπουλ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ