ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: "Δεν είμαι ο Έλληνας Scouser, είμαι Scouser που είναι Έλληνας"

Ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ πανηγυρίζει την κατάκτηση του FA Cup 2021-2022 έπειτα από τη νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Σάββατο 14 Μαΐου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ πανηγυρίζει την κατάκτηση του FA Cup 2021-2022 έπειτα από τη νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Σάββατο 14 Μαΐου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Κώστας Τσιμίκας αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Κλοπ να εκτελέσει το 7ο κατά σειρά πέναλτι της Λίβερπουλ και χαρακτήρισε ξεχωριστό το τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ έστειλε το μήνυμα πως οι ρεντς θα κυνηγήσουν και τα άλλα δύο τρόπαια.

Η Λίβερπουλ πρόσθεσε στο League Cup και το FA Cup τη φετινή σεζόν και αυτή τη φορά είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσιμίκα, με τον διεθνή μπακ να ευστοχεί στο 7ο κατά σειρά πέναλτι της ομάδας του στη ρωσική ρουλέτα απέναντι στην Τσέλσι και να της χαρίζει τη νίκη με 6-5 και μαζί το 8ο τρόπαιο της ιστορίας της στο θεσμό.

"Δώσαμε τα πάντα. Θα πρέπει να πανηγυρίσουμε πολύ αλλά από αύριο εστιάζουμε στο επόμενο ματς. Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό το τρόπαιο για μένα.

Ο προπονητής με ρώτησε ποιο πέναλτι ήθελα να εκτελέσω και είπα ότι ήθελα το 7ο πέναλτι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Διάλεξα τη σωστή πλευρά.

Έχουμε δύο ακόμα στόχους να πετύχουμε, πάμε για αυτούς και ελπίζουμε όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Δεν είμαι ο Έλληνας Scouser είμαι ο Scouser που είναι Έλληνας", τόνισε τρισευτυχισμένος ο Κώστας Τσιμίκας στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε του νικηφόρου τελικού για τους ρεντς, που κρίθηκε με δικό του εύστοχο πέναλτι.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ