ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ρώτησα τον Τσιμίκα αν ήθελε να εκτελέσει πέναλτι και μου είπε ναι"

Ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ πανηγυρίζει την κατάκτηση του FA Cup 2021-2022 έπειτα από τη νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Σάββατο 14 Μαΐου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας της Λίβερπουλ πανηγυρίζει την κατάκτηση του FA Cup 2021-2022 έπειτα από τη νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Σάββατο 14 Μαΐου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε το μίνι διάλογο που είχε με τον Κώστα Τσιμίκα λίγο πριν αρχίσουν να εκτελούν πέναλτι Λίβερπουλ και Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ χαρακτήρισε τέρατα νοοτροπίας τους ποδοσφαιριστές των κόκκινων.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας μετά από το League Cup επικρατώντας ξανά της Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ στον τελικό, με τους ρεντς να έχουν πάρει το πρώτο τρόπαιο με σκορ 11-10 στα πέναλτι και να αναδεικνύονται Κυπελλούχοι με σκορ 6-5, έχοντας για ήρωα τον Κώστα Τσιμίκα που βρήκε δίχτυα με την έβδομη κατά σειρά εκτέλεση της ομάδας του.

Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα και την απονομή, ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα σε μέθη ευτυχίας, με τον Γερμανό να αποκαλύπτει το διάλογο που είχε με τον Τσιμίκα και να υποστηρίζει πως οι ρεντς έχουν τώρα ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει του φινάλε της Premier League και της συμμετοχής τους στον τελικό του Champions League.

"Ρώτησα τον Τσιμίκα αν ήθελε να εκτελέσει πέναλτι και μου είπε "ναι". Σιχαίνομαι που μετά από ένα τέτοιο ματς πρέπει να υπάρχει ένας χαμένος αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι πάνω από το φεγγάρι.

Κόντεψα να φάω τα νύχια μου την ώρα της διαδικασίας των πέναλτι και νιώθω τους ανθρώπους της Τσέλσι, για δεύτερη φορά δεν παίρνεις τίποτα μετά από 120 λεπτά, είναι πολύ σκληρό.

Είμαι όμως ευτυχισμένος για εμάς" τόνισε ο Κλοπ, για να προσθέσει με νόημα: "Τώρα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει του φινάλε της Premier League και του τελικού του Champions League.

Είναι μία φανταστική στιγμή, θα πρέπει να το διασκεδάσουμε. Οι παίκτες μου είναι τέρατα νοοτροπίας αλλά υπήρχαν και τέρατα νοοτροπίας στους μπλε επίσης, ένα πέναλτι χώρισε τις δύο ομάδες.

Η Τσέλσι έπαιξε εξαιρετικά αλλά στο τέλος έπρεπε να υπάρχει ένας νικητής και απόψε ήμασταν εμείς".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ