ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: O πανηγυρισμός του εκστασιασμένου Τσιμίκα στο γκολ του Μανέ

Λίβερπουλ: O πανηγυρισμός του εκστασιασμένου Τσιμίκα στο γκολ του Μανέ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Κώστας Τσιμίκας έζησε έντονα το ντέρμπι του Έτιχαντ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, με τις τηλεοπτικές κάμερες να συλλαμβάνουν τον διεθνή μπακ να πανηγυρίζει με τρομερό πάθος το γκολ του Μανέ που έκανε το 2-2 για τους ρεντς.

Είναι μόλις στη δεύτερη σεζόν στην Αγγλία και στην Λίβερπουλ, παρόλα αυτά ο Κώστας Τσιμίκας έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ (είναι άλλωστε εκείνη που υποστήριζε στην παιδική ηλικία του) και αυτό το έχουν αντιληφθεί και οι φίλοι των κόκκινων, δίνοντάς του το προσωνύμιο "Greek Scouser".

Το απόγευμα της Κυριακής (10/4) κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ, φρόντισε να δείξει πως κέρδισε με το σπαθί του το παραπάνω παρατσούκλι. Ήταν η στιγμή που η ομάδα του Κλοπ ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο ματς, με τον Σαντιό Μανέ να νικάει τον Έντερσον μετά από 46'' παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος για να γράψει το 2-2, με την κάμερα να καταγράφει τον Τσιμίκα να κατεβαίνει με φόρα τα σκαλιά και να κάνει άλμα πριν βγάλει μία τρομερή πανηγυρική ιαχή.

Ο πανηγυρισμός του Τσιμίκα από το 0:58 του video:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ