ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ήταν σαν ένας αγώνας μποξ, αν δεν έχεις τύχη στη ζωή έχεις γαμ@@εί"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Απριλίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο τέλειο στα επτά ματς που απομένουν αν θέλει να ξεπεράσει την Σίτι και να πάρει τον τίτλο, χαρακτηρίζοντας εκπληκτική την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε δύο φορές στο καναβάτσο από τα "χτυπήματα" των Ντε Μπρόινε και Ζεσούς όμως και τις δύο φορές βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να σηκωθεί, χάρη στα γκολ των Ζότα και Μανέ, με το φινάλε του ντέρμπι στο Έτιχαντ να την βρίσκει στο 2-2 απέναντι στους πολίτες που διατηρεί την απόσταση του ενός βαθμού που τη χωρίζει από την κορυφή.

Αυτό δεν στενοχωρεί ουδόλως τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον προπονητή των κόκκινων να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως η ομάδα του θα συνεχίσει να καταδιώκει την Σίτι προσπαθώντας να παίζει σχεδόν τέλεια, και να ζητάει την τύχη που δεν είχε το 2019 όταν ήταν και πάλι στη θέση του κυνηγού.

"Τι ματς και αυτό, τρελό. Ήταν σαν ένας πυγμαχικός αγώνας, αφήνεις τα χέρια σου κάτω για ένα δευτερόλεπτο και δέχεσαι ένα πολύ δυνατό χτύπημα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

"Θα πρέπει να ζήσουμε με το αποτέλεσμα που φέραμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να ζήτουμε με αυτό. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα αλλά υπήρχαν αρκετά κομμάτια του ματς που ήμασταν καλοί. Ήταν τρελός ο ρυθμός και η ένταση του αγώνα.

Συναντιόμαστε ξανά σε έξι ημέρες, θα έχει πλάκα, μου αρέσει. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να τους καταδιώκουμε, υπάρχουν επτά ματς ακόμα".

Για να συμπληρώσει τα εξής ο προπονητής των κόκκινων για τη μάχη του τίτλου που εξακολουθεί να μαίνεται: "Ακολουθούν δύο τεράστια παιχνίδια την ερχόμενη εβδομάδα. Πρώτα η Μπενφίκα και μετά η Σίτι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν δεν έχεις τύχη στη ζωή, έχεις γαμ@@εί.

Αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια όπου ήμασταν έναν πόντο πίσω. Εάν υπήρχε πάντως ένα ματς που είχαμε τη δυνατότητα να φέρουμε ισοπαλία και να μη νικήσουμε, ήταν αυτό.

Είμαστε εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε, δίπλα σε μία εκπληκτική ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά στο τέλειο γίνεται. Είναι παράλογο αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να νικήσεις αυτή την ομάδα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ