ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίνεν:"Με ρίσκο για την πρόκριση"

Λίνεν:"Με ρίσκο για την πρόκριση"
Λίνεν

Έτοιμος να ρισκάρει για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία απέναντι στη Σοσό είναι ο Πανιώνιος όπως τόνισε ο Έβαλντ Λίνεν.

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να έχουμε μαχητικό πνεύμα και καθαρό μυαλό. Περιμένω να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο πρώτος τελικός»

Στην συνέχεια ο Γερμανός προπονητής έκανε λόγο για τον πρώτο από τους δύο τελικούς και προανήγγειλε ένα επιθετικό σχήμα. λέγοντας:« Αυτός είναι ο πρώτος από τους δυο τελικούς που θα παίξουμε. Θα ρισκάρουμε για να πάρουμε θετικό απότέλεσμα. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να ρισκάρεις και να μην περιμένεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου».

Από την πλευρά του ο Ράφικ Τζιμπούρ δήλωσε συγκινημένος για την επιστροφή του στην Γαλλία και συμπλήρωσε:« Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι σε ένα ωραίο γήπεδο, θαύμαζα τη Σοσό, για το στρωτό παιχνίδι της».

Χανζ:«Τεχνική ομάδα ο Πανιώνιος»

Στο στρατόπεδο της Σοσό το κλίμα δεν είναι το καλύτερο καθώς η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη στα επίσημα παιχνίδια και ο προπονητής της Φρεντερίκ Χαντζ στάθηκε στην ανάγκη μίας επιτυχίας στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός του γαλλικού συλλόγου χαρακτήρισε τον Πανιώνιο τεχνική ομάδα και πρόσθεσε ότι περιμένει να αγωνιστεί με αμυντική τακτική, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα έχει πολλούς χώρους .«Είναι καλό που θα αγωνιστούμε σε μία άλλη διοργάνωση εκτός του πρωταθλήματος. Οι παίκτες πρέπει να αγωνιστούν περισσότερο απελευθερωμένα», είπε αρχικά και πρόσθεσε :

«Κόντρα στον Πανιώνιο μόνο η νίκη μετράει και δεν μας απασχολεί το σκορ. Δεν σκεφτόμαστε τη νίκη με διαφορά. Απλά γνωρίζουμε ότι αν κερδίσουμε θα έχουμε ελπίδες για να πάρουμε την πρόκριση στην Ελλάδα». Σχετικά με τους Νεοσμυρνιώτες ο Φρεντερίκ Χανζ, είπε

Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα. Από όσα είδε είναι μία πολύ τεχνική ομάδα που αμύνεται καλά και είναι γρήγορη όταν επιτίθεται. Πιστεύω ότι θα αγωνιστεί αμυντικά και θα είναι δύσκολο να βγούμε στην επίθεση. Το ερώτημα είναι αν οι παίκτες του Πανιωνίου θα έχουν ρυθμό. Δεν έχουν αγωνιστεί παρά σε ένα επίσημο παιχνίδι αυτή τη σεζόν».















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ