ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πετάει για Γαλλία χωρίς Λουρένσο-Μπερτέ

Πετάει για Γαλλία χωρίς Λουρένσο-Μπερτέ
Λουρενσο

Εκτός της αποστολής που αναχωρεί το απόγευμα για τη Γαλλία ενόψει του αγώνα με τη Σοσό, έμειναν οι τραυματίες Λουρένσο και Μπερτέ

Ο Μίροσλαβ Κένινγκ κέρδισε τελικά τη μάχη με τον χρόνο και βρίσκεται στην αποστολή που ανακοινώθηκε τοι μεσημέρι, ωστόσο την ίδια στιγμή εκτός έμειναν οι τραυματίες Σεκού Μπερτέ και Λουίς Λουρένσο.
O Πορτογάλος με δική του επιθυμία δοκίμασε τη Δευτέρα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και συμμετείχε στο διπλό, ωστόσο αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις και αποχώρησε με αποτέλεσμα να χάνει όχι μόνο τον αγώνα με τη Σοσό αλλά και αυτόν με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα το γεγονός αυτό εξόργισε τον Έβαλντ Λίνεν που θεώρησε ότι ο Λουρένσο δεν άκουσε τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου.

Εκτός πλάνων του Γερμανού προπονητή είναι και ο επίσης τραυματίας, Μίχαελ Ντελούρα.

Η Λεωφόρος έφερε αισιοδοξία

Πάντως η ψυχολογία των "κυανέρυθρων" είναι σε καλά επίπεδα μετά την πολλά υποσχόμενη εμφάνιση στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που έγινε το περασμένο Σάββατο για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Τα πλάνα του Λίνεν

Ο Έβαλντ Λίνεν μάλιστα έκανε πρόβα ενδεκάδας στο 45λεπτο με τους "πράσινους" και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα παρατάξει το ίδιο σχήμα και στο παιχνίδι με τη Σοσό. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κένινγκ, εκτός αν κριθεί ανέτοιμος οπότε την θέση του θα πάρει ο Κρέσιτς.

Στο δεξί άκρο θα είναι ο Μανιάτης και στο αριστερό ο Σπυρόπουλος. Τη θέση του τραυματία Μπερτέ θα πάρει ο Μαϊστόροβιτς που θα είναι παρτενέρ του Πλετς στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κουμορτζί, Μάκος, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Κόντης και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ.

Η αποστολή

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχωρεί το απόγευμα για την πόλη Μιλούζ - μέσω Ζυρίχης - όπου και θα διανυκτερεύσει, περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το Σοσό.Το απόγευμα της Τετάρτης στις 17.30 - ώρα Γαλλίας - έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο της Σοσό.

Η αποστολή του Ιστορικού αποτελείται από τους:Μίροσλαβ Κένινγκ, Γιόζεφ Γκάσπαρ, Χρήστο Αραβίδη,Γρηγόρη Μάκο, Κώστα Καπετάνο, Νίκο Σπυρόπουλο, Φανούρη Γουνδουλάκη, Ντάριο Φερνάντεζ, Μανώλη Σκούφαλη,

Βαγγέλη Κουτσόπουλο, Μάριο Νικολάου, Βάγκνερ Ριμπέιρο, Μαρσέλο Πλετς, Ντάριο Κρέσιτς, Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, Μπενάρντ Κουμορτζί, Ράφικ Τζιμπούρ, Γιάννη Κόντη, Γιάννη Κοντοέ.

Με κόσμο στο πλευρό του

Στο πλευρό του Πανιωνίου θα βρεθούν και τουλάχιστον 200 φίλοι του που θα αναχωρήσουν την Πέμπτη με πτήση τσάρτερ και θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Έβαλντ Λίνεν να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει τον δρόμο για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στη Νέα Σμύρνη.




























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ