ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής:"Μάθημα το... πάθημα με τον Άρη"

Λεμονής:"Μάθημα το... πάθημα με τον Άρη"
Λεμονής

Ο Λεμονής σε ομιλία του ζήτησε το πάθημα στη Θεσσαλονίκη να γίνει μάθημα για τη συνέχεια

Ο Τάκης Λεμονής μία μέρα μετά την απώλεια βαθμών στη Θεσσαλονίκη σε ομιλία του προς τους παίκτες πάντως ζήτησε να γίνει μάθημα ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί στο παιχνίδι με τους "κίτρινους", ενώ την ίδια στιγμή επεσήμανε ότι δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τη Βέρντερ στην Βρέμη.
Ο Έλληνας τεχνικός παράλληλα όμως αναφέρθηκε και σε ένα διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου όπου η ομάδα λειτούργησε διαφορετικά στους αγώνες με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό απ΄ότι στο παιχνίδι με τη Λάτσιο." Στα ματς με Παναθηναϊκό, Λάτσιο και Αρη είχαμε ένα διάστημα που πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι το διάστημα από το 46΄ έως το 60΄.

Στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Αρη, μπήκαμε με τελείως διαφορετικό σκεπτικό, ενώ στον αγώνα με τη Λάτσιο αυτό ήταν το καλύτερό μας διάστημα", είπε αρχικά και πρόσθεσε :"Είχα επισημάνει στο ματς με τον ΟΦΗ, ότι από πλευράς τακτικής δεν πρέπει να μας οδηγεί το αποτέλεσμα που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή και ιδιαίτερα στον χθεσινό αγώνα δείξαμε, σ’ αυτό το διάστημα, ότι το δεύτερο γκολ, που ουσιαστικά θα μας έδινε το παιχνίδι, δεν το κυνηγήσαμε με τον τρόπο που έπρεπε.

Απλά θέλαμε να δώσουμε τη μπάλα στους επιθετικούς και δεν ανέβαινε όλη η ομάδα για να τους υποστηρίξει.Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο σκέψης, παρά με το αν έχουμε δυνάμεις για να ανέβουμε ψηλότερα, εκεί όπου εκδηλώνεται η επίθεση.

Το σημείο που πρέπει να δουλέψουμε πολύ είναι οι τοποθετήσεις και τα τρεξίματα των χαφ και της άμυνας, έτσι ώστε όταν εκδηλώνεται η επίθεση, οι αποστάσεις των γραμμών να είναι πολύ κοντά της.

Μπροστά μας έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, σίγουρα αισθανόμαστε απογοητευμένοι επειδή δεχθήκαμε το γκολ στο 93΄, αλλά τέτοιου είδους καταστάσεις πρέπει να μας γίνουν μάθημα, προκειμένου να μην χάνουμε πολύτιμους βαθμούς.

Αυτό που προέχει τώρα είναι, τις επόμενες τρεις ημέρες να δουλέψουμε συγκεντρωμένοι για το ματς με την Βέρντερ. Δεν έχουμε χρόνο για απογοήτευση, αλλά μόνο για δουλειά έτσι ώστε την Τετάρτη να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Καμία ανησυχία για Γκαλέτι

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο τένοντα δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της αποθεραπείας που ακολούθησαν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν το Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του ενόψει του αγώνα με τη Βέρντερ την Τετάρτη.

Οι Παπαδόπουλος και Μπούτινα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.Τη Δευτέρα οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στις 18:00.
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ