ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα κόκκινα μονοπάτια

Στα κόκκινα μονοπάτια
Λεμονής

Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους

Οι πρωταθλητές, αυτοί που έριξαν έξι γκολ στον ΟΦΗ και είδαν τους... ειδικούς να μην ασχολούνται μαζί τους, αλλά με το πώς έχασαν οι Κρητικοί, είναι πια στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, για τις δυο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Πρώτα υπάρχει το "Κλεάνθης Βικελίδης", εκεί όπου ο Μπάγεβιτς του Άρη, ψάχνει την πρώτη νίκη του. Δεν θα 'ναι εύκολα τα πράγματα, το ξέρουν όλοι, όμως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, που ειδικά στο πρωτάθλημα, έχει τον τρόπο να αντιδρά σωστά σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Περί σχεδίων

Οι περισσότεροι, προσμένουν να δουν την ομάδα το Σάββατο, έτσι όπως έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ. Ίσως και να έχουν δίκιο. Άλλοι πάλι φοβούνται, μήπως ο Ολυμπιακός κατέβει πιο διστακτικά. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν όπως την περασμένη Κυριακή, απλά θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί ανασταλτικά.

H αμυντική λειτουργία τους, θέλει ο Λεμονής να θυμίζει κάτι από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε ο Άρης να μην βρει διαδρόμους προς την μεγάλη περιοχή. Οι "κίτρινοι" άλλωστε, θα προσπαθήσουν στην αρχή να μπουν με ενθουσιασμό και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Αυτό το έχει ήδη τονίσει ο Λεμονής, που περιμένει σωστό τρέξιμο από όλες τις γραμμές και φρεσκάδα.

Πάμε Βρέμη;

Το SPORT 24 με τον ένα και μοναδικό Παναγιώτη Γκαραγκάνη, θα βρεθεί στην Βρέμη και θα σας μεταφέρει τα πάντα από την παρουσία του πρωταθλητή στην γερμανική πόλη, για την αναμέτρηση με την Βέρντερ. Οι Πειραιώτες, ανακοίνωσαν με δελτίου Τύπου και το πρόγραμμα του ταξιδιού τους:

" Το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της Βέρντερ Βρέμης, ενόψει του αγώνα που θα γίνει στην Βρέμη στις 3/10/07, για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του UEFA Champions League, είναι το ακόλουθο:

ΤΡΙΤΗ 2/10/2007

10:00 Αναχώρηση της αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με πτήση τσάρτερ, για την Βρέμη.

12:00 Αφιξη της αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Βρέμη.

15:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Βέρντερ Βρέμης

17:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Βέρντερ Βρέμης Thomas Schaaf, στο Weser Stadion.

19:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Τάκη Λεμονή στο Weser Stadion.

19:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Weser Stadion

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10/2007

10:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Βέρντερ Βρέμης.

20:45 Έναρξη του αγώνα ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του UEFA Champions League.

ΠΕΜΠΤΗ 4/10/2007

11:00 Αναχώρηση της αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την Αθήνα με πτήση τσάρτερ.

15:00 Αφιξη της αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

*Οι ώρες που αναφέρονται παραπάνω είναι τοπικές



























".

Σε έλεγχο ντόπινγκ δέκα παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 18:00. Ο Λούα Λούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω της κόπωσης από το ταξίδι που προηγήθηκε (βρέθηκε στο Λονδίνο για την κηδεία του θείου του), ενώ ο Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Παναγόπουλος πήρε τριήμερη άδεια προκειμένου να ξεκουραστεί.

Μετά την προπόνηση υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ (μετά από κλήρωση) από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, δέκα ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Αρτσούμπι, Γκαλέτι, Σέζαρ, Παναγόπουλος, Ντομί, Ραούλ Μπράβο, Κωνσταντίνου, Λεντέσμα, Τοροσίδης και Νικοπολίδης.

Ενημέρωση ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ

H ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

" Ενημέρωση για θέματα οικονομικά και επικοινωνίας έγινε σήμερα πριν από την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι η Διοίκηση είναι ικανοποιημένη από την προσπάθεια που καταβάλουν στις προπονήσεις και τους αγώνες και ανέφερε χαρακτηριστικά τον πρόσφατο αγώνα με τον ΟΦΗ, στον οποίο όπως είπε η ομάδα ικανοποίησε με την απόδοσή της και πρόσφερε χαρά στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο κ. Κόκκαλης πρόσθεσε ότι αυτό πρέπει να συνεχιστεί και αναφέρθηκε στο παιχνίδι που υπάρχει μπροστά τους για το πρωτάθλημα, ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είπε, με τον Άρη, στο οποίο θα πρέπει να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο με το θέαμα που θα προσφέρουν, αν και θα πρέπει να τους στεναχωρήσουν με το αποτέλεσμα.

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε στη συνέχεια στον εσωτερικό κανονισμό τον οποίο τους είπε ότι θα πάρουν από τους αρχηγούς τους και πρόσθεσε ότι ο εσωτερικός κανονισμός αποτελεί τη βάση για την συνεργασία μεταξύ της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η Διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν, προκειμένου να κάνουν απερίσπαστοι την δουλειά τους.

Στη συνέχεια ο κ. Κόκκαλης έδωσε τον λόγο στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά σε οικονομικά θέματα, τονίζοντας ότι η Διοίκηση, όπως τους έχει πει και στο παρελθόν, θέλει να είναι τυπική στις υποχρεώσεις που έχει απέναντί τους και τους ενημέρωσε ότι μετά από σημερινή συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο, από αύριο θα αρχίσει η διαδικασία εξόφλησης για όλους όσους έχουν να λαμβάνουν δόσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο και ότι τα χρήματα θα είναι στους λογαριασμούς μέχρι την Παρασκευή.

Ο κ. Ίβιτς μίλησε στη συνέχεια για το παιχνίδι με τον Άρη, λέγοντας τους ότι έχει παίξει στον Άρη και ως εκ τούτου γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και παράλληλα τόνισε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γι' αυτό όλες οι ομάδες και οι παίκτες τους έχουν ένα επιπλέον κίνητρο όταν αγωνίζονται με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ειδικότερα στην ιδιαιτερότητα που υπάρχει στη χώρα μας με την παρουσία πολλών Μ.Μ.Ε. τα οποία ασχολούνται με τον Αθλητισμό και ιδιαίτερα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, είτε πρόκειται για αθλητικές εφημερίδες, είτε πρόκειται για πολιτικές εφημερίδες με μεγάλα αθλητικά ένθετα, είτε για τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην πολιτική του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απέναντι στα Μ.Μ.Ε τονίζοντας ότι υπάρχει θετική διάθεση και ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, που είναι ο τελικός αποδέκτης της πληροφόρησης, να ενημερώνεται σωστά μέσα από τα Μ.Μ.Ε. χαρακτηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές πρεσβευτές της εικόνας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους χορηγούς, λέγοντας ότι στηρίζουν με τις χορηγίες τους την προσπάθεια της ομάδας και ότι πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στην ανταπόδοση αυτής της στήριξης, με την παρουσία τους σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους χορηγούς.

Μίλησε ακόμα για την συμμετοχή και τον σημαντικό ρόλο που παίζει η παρουσία των ποδοσφαιριστών στην κοινωνική δραστηριότητα του μεγαλύτερου ελληνικού αθλητικού οργανισμού, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος λόγω αυτής της ιδιότητας του θα πρέπει να συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα, όπως έγινε και με τον πρόσφατο φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της περιοχής Ζαχάρω Ηλείας.

Η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου Αγγελική Αρκάδη, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την διαδικασία που υπάρχει για τις συνεντεύξεις και τις υποχρεώσεις στα θέματα Τύπου τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πρόσθεσε ότι το γραφείο Τύπου είναι στην διάθεσή τους για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με τα θέματα Τύπου και επικοινωνίας

















".

*Συνάντηση για θέματα λειτουργίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρο Κόκκαλη. Στη συνάντηση, πήραν μέρος ο Τεχνικός Διευθυντής, Ίλια Ίβιτς, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Γιάννης Μώραλης και η υπεύθυνη του γραφείο Τύπου, Αγγελική Αρκάδη.

*Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης, είχε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνάντηση, για το θέμα του εσωτερικού κανονισμού, με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Ίλια Ίβιτς, τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή και τους αρχηγούς της ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη και Ιεροκλή Στολτίδη.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ