ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρατηρήσεις Λεμονή

Παρατηρήσεις Λεμονή
Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής επισήμανε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εξαιρετική εμφάνιση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον ΟΦΗ, όμως στάθηκε περισσότερο σε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν. Ο 47χρονος τεχνικός είναι λάτρης της τακτικής και θέλει από τους παίκτες του να τηρούν κατά γράμμα τις εντολές του. Άλλωστε, ο φετινός Ολυμπιακός έχει προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο, έχει σχέδιο κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας...
" Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έγινε μία καλή προσπάθεια και ήρθε για εμάς ένα καλό αποτέλεσμα, όμως το σημείο στο οποίο θα ήθελα να σταθώ περισσότερο, δεν αφορά μόνο τις καλές στιγμές που είχαμε, αλλά κυρίως αυτό που διαπίστωσα στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα και το οποίο θα πρέπει να το προσέξουμε. Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν αρκετές φορές που δεν κρατήσαμε σωστά τις θέσεις μας.

Αυτό που ζητάμε, στον τομέα της τακτικής, είναι να μην μας οδηγεί το αποτέλεσμα που υπάρχει εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι και αυτό δεν το επισημαίνω μόνο στις περιπτώσεις που προηγούμαστε, αλλά και για τις περιπτώσεις που είμαστε πίσω στο σκορ. Πρέπει και στα ενενήντα λεπτά, εάν θέλουμε να φτιάξουμε μία σοβαρή ομάδα, να είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική μας και όχι να προσπαθούμε με προσωπικές ενέργειες, να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θέλουμε.

Πιστεύω ότι για κάθε προπονητή η μεγαλύτερη ευκαιρία, για να διορθώσει και να βελτιώσει πράγματα που δεν λειτούργησαν σωστά είναι μετά από τέτοιες νίκες. Πριν φύγουμε για τη Θεσσαλονίκη, θα δούμε όλα αυτά τα σημεία του αγώνα στα οποία δεν λειτουργήσαμε σωστά και πρέπει να καταλάβουμε ότι η πολύ καλή προσπάθεια που έγινε σε αυτό το ματς, πρέπει να συνεχιστεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα



", τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Έλληνας προπονητής.

Τραυματίστηκε ο Παναγόπουλος

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν το πρωΐ της Τρίτης (25/9, 10:30) σε αιματολογικές εξετάσεις και ακολούθως προπονήθηκαν (11:00). Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, σε μία φάση του διπλού, τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Παναγόπουλος. Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα ρινικού οστού, στο οποίο έγινε άμεσα ανάταξη από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Στον Παναγόπουλο θα γίνει εφαρμογή ειδικού νάρθηκα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

*Οι Παπαδόπουλος και Μπούτινα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, το οποίο για τον πρώτο περιλάμβανε και ατομική προπόνηση με τρέξιμο στο γήπεδο.

*Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Λούα Λούα, ο οποίος θα επιστρέψει την Τετάρτη (26/9) στην Αθήνα, καθώς ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Αγγλία για την κηδεία του θείου του.

*Την Τετάρτη (26/9) οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 18:00.

*Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, από το τμήμα σκάουτινγκ της πειραϊκής ομάδας, θα παρακολουθήσει την επόμενη Τετάρτη (3/10), τον αγώνα Λάτσιο-Ρεάλ Μαδρίτης.

*Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι έχουν προβεί σε κράτηση εισιτηρίων για τον αγώνα του Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Βρέμη ανάμεσα στη Βέρντερ και τον πρωταθλητή Ελλάδας την επόμενη Τετάρτη (3/10), ότι η διάθεση των εισιτηρίων στη Γερμανία θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Ξενοδοχείο:

MARITIM HOTEL BREMEN

Διεύθυνση:

Hollerallee 99

28215 Bremen

Ημέρες και ώρες διάθεσης:

Τρίτη, 2/10/2007 και ώρα 16:00 - 18:00 (τοπική ώρα).

Τετάρτη, 3/10/2007 και ώρα 15:00 - 17:00 (τοπική ώρα).

Τιμή εισιτηρίου: 40€*

*Η πληρωμή πραγματοποιείται με την παραλαβή του εισιτηρίου (μετρητοίς).


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ