ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνω απ' όλα ο Ολυμπιακός

Πάνω απ' όλα ο Ολυμπιακός
Στολτίδης

Ο Λεμονής αιφνιδιάστηκε από τις εξελίξεις με τον Λούα Λούα και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον Ίβιτς

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης... " Όλοι έχουμε καταλάβει τη σημασία του ματς. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σ' έναν πολύ καλό θα τον χαρακτήριζα αντίπαλο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι από τις ωραίες, δυνατές έδρες. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε το ματς", τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως σκέπτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα:

" Υπάρχει η σκέψη. Θα δούμε και στις προπονήσεις. Αυτό που σας είπα όμως... Το ματς με τον Άρη μας ενδιαφέρει. Δεν κοιτάμε καθόλου το ματς με τη Βέρντερ. Σίγουρα στο τεχνικό τιμ έχουμε δει πολλά ματς με τη Βέρντερ. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας.

Στη συνέχεια, ο 47χρονος προπονητής ρωτήθηκε για την κλήση σε απολογία του Λούα Λούα (σχετικό θέμα) και έμεινε έκπληκτος, καθώς δεν είχε πληροφορηθεί τη συγκεκριμένη εξέλιξη. " Δεν ξέρω... Με πιάνετε πραγματικά απροετοίμαστο. Νομίζω ότι δεν υπήρξε κάτι... Τί να πω... Αυτά, ίσως υπάρχει έντονη πίεση προς τη δική μας ομάδα, που εκδηλώνετε με διάφορους τρόπους... Νομίζω ότι το παιδί πανηγύρισε απλά, δεν έκανε κάτι άλλο. Δε νομίζω να έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο. Μού προξενεί κατάπληξη το γεγονός", υποστήριξε σχετικά.

Τέλος, ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Ίλια Ίβιτς, θέμα που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον Τύπο. " Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να πω εγώ ένα-δύο πράγματα που αφορούν στην ομάδα μας. Ξέρετε πολύ καλά ότι λέμε συνέχεια ότι έχουμε κάνει μια πολύ καλή και καινούργια ομάδα και μια νέα προσπάθεια. Κάπου, κάποια πράγματα γίνονται αρκετά υπερβολικά.

Θέλω να αναφερθώ στις σχέσεις μου με τον 'Ιλια 'Ιβιτς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται πολλές συζητήσεις αυτή τη στιγμή σε εφημερίδες για το θέμα των μεταγραφών. Να λέγεται ποιός έχει κάνει ή δεν έχει κάνει τις μεταγραφές. Τις μεταγραφές τις έχει κάνει ο Ολυμπιακός κι εμείς οφείλουμε όλοι να συνεργαζόμαστε πολύ καλά για το καλό της ομάδας. 'Εχουμε κοινούς στόχους και θα ήθελα αυτό το πράγμα να φύγει από τη μέση τελείως γιατί όπως και να το κάνουμε έχει αρχίσει να διαιωνίζεται.

Σίγουρα σε μια συνεργασία θα υπάρχουν και συμφωνίες και αντίθετες απόψεις. Και οι δύο μας ομως δουλεύουμε για να έχει επιτυχίες η ομάδα και νομίζω είμαστε αρκετά προσηλωμένοι σ' αυτό το στόχο. Απλά θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί δε μού αρέσει κι εμένα να διαβάζουμε κάθε μέρα διάφορα πράγματα



", κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός.

"Νικάμε και δεν κυνηγάμε..."

Πέρυσι, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Άρης-Ολυμπιακός, οι Θεσσαλονικείς, ήταν αυτοί που είχαν τον πλήρη έλεγχο και έκαναν ό,τι ήθελαν στην αναμέτρηση. Προηγήθηκαν μάλιστα 2-0, αλλά όταν στο δεύτερο μέρος μπήκαν οι Ριβάλντο-Καστίγιο τα πάντα άλλαξαν.

Φέτος, τίποτε από αυτά δεν έχει μείνει ίδιο. Ο Άρης, είναι μια άλλη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος βέβαια αν προηγηθεί 2-0 στην Ελλάδα δύσκολα θα χάσει. Ο Ολυμπιακός έχει διαφοροποιήσει και αυτός το ρόστερ του και θα παίξει το Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με στόχο το πρώτο "διπλό" στον φετινό μαραθώνιο της Σούπερ Λίγκας.

Ήδη γνωρίζετε, τι λένε οι Πειραιώτες εντός των τειχών του Ρέντη. Την Πέμπτη υπήρξαν δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στον Τύπο. Ήδη έχετε μάθει και τις απόψεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς, για το πώς περιμένει αυτή την αναμέτρηση. Αν πρέπει ωστόσο, να βάλουμε κάτω τα... κουκιά, θα δούμε ότι από την τρίτη κιόλας αγωνιστική, τίθεται θέμα βαθμών.

Γιατί οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με ισοπαλία στην Λεωφόρο, έριξαν έξι στον ΟΦΗ, αλλά αν δεν νικήσουν τον Άρη, θα μείνει στους 4 βαθμούς ή θα πάνε στους 5. Με ενδεχόμενο να δουν την ΑΕΚ στους 9 και να πρέπει να αρχίσουν από πολύ νωρίς να την... κυνηγάνε. Βέβαια, όλα αυτά είναι σχετικά, αφού δεν έχει φύγει καν Σεπτέμβρης. Μέσα όμως στο βαρύ πρόγραμμα του Φθινοπώρου με Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ Καπ, το τελευταίο που θα ήθελαν ο Λεμονής και οι παίκτες, θα ήταν να χάσουν έδαφος.

Οι επιστροφές

Αυτή την φορά, ίσως ο Λεμονής να την... σκεφτεί την ενδεκάδα, μέχρι την τελευταία στιγμή. Για την ώρα, οι προβλέψεις μιλάνε για ξεκούραση των Στολτίδη-Τοροσίδη ενόψει Βέρντερ. Κι αν κάποιος ρωτήσει " μα καλά, είναι ματς για ξεκούραση με τον Άρη;", υπάρχει για απάντηση μια άλλη... ερώτηση: " Γιατί οι αντικαταστάτες τους, δεν μπορούν να τα καταφέρουν;".

Ο Λεμονής φαίνεται να ξαναβάζει στην ενδεκάδα τον Πατσατζόγλου, στον οποίο έχει δείξει καθαρά ότι τον υπολογίζει και πάντα τον προτιμά, αλλά αναμένεται να επιστρέψει και ο "πιστός εργάτης" Ζεβλάκοφ. Στην θέση του μάλιστα, στα δεξιά, αφού ο "Πάτσα", θα πάει λογικά δίπλα στον Λεντέσμα στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να παίξει το ίδιο πιεστικά και επιθετικά, όπως με τον ΟΦΗ. Άλλο βέβαια Καραϊσκάκη και άλλο "Βικελίδης", ενώ και ο Μπάγεβιτς, δεν είναι Μάουερ και να βγάλει την άμυνά του, στο κέντρο του γηπέδου. Θα 'χει μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο, να δούμε τα "κλειδιά" της αναμέτρησης.

Τα εισιτήρια με Βέρντερ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου, για όσους θέλουν να βρίσκονται στην κόκκινη εξέδρα, το βράδυ της Τετάρτης:

" Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι έχουν προβεί σε κράτηση εισιτηρίων για τον αγώνα του Champions League, που θα διεξαχθεί στην Βρέμη μεταξύ των ομάδων WERDER BREMEN - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την Τετάρτη 03/10/2007, ότι η διάθεση των εισιτηρίων στην Γερμανία θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Ξενοδοχείο:

MARITIM HOTEL BREMEN

Διεύθυνση:

Hollerallee 99

28215 Bremen

Ημέρες και ώρες διάθεσης:

Τρίτη, 02/10/2007 και ώρα 16:00 - 18:00 (τοπική ώρα).

Τετάρτη, 03/10/2007 και ώρα 15:00 - 17:00 (τοπική ώρα).

Τιμή εισιτηρίου: 40€*

* Η πληρωμή πραγματοποιείται με την παραλαβή του εισιτηρίου (μετρητοίς)



















".

*Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00. Οι Παπαδόπουλος και Μπούτινα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 10:00.

































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ