ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

L' equipe: "Η Μπαρτσελόνα μπήκε στο παιχνίδι για την απόκτηση του Εμπαπέ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα μπήκε στο προσκήνιο για τον Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς σύμφωνα με την Equipe, ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είναι πρόθυμος να ακούσει προτάσεις από διαφορετικές ομάδες.

Μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ή καλύτερα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ θα απασχολεί καθημερινά την ποδοσφαιρική σκηνή.

Τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Γάλλου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολλά και τα σενάρια ακόμα περισσότερα. Ο 23χρονος δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο του Παρισιού, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να καταθέσουν τα όπλα οι Παριζιάνοι.

Την ίδια στιγμή, φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια έρχεται να βάλει η Equipe, η οποία αποκάλυψε ότι στην εξίσωση των διεκδικητών μπήκε και η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επιθυμούν μία συνάντηση του Γάλλου διεθνή με τον Τσάβι, προκειμένου να του παρουσιάσει το πρότζεκτ για το μέλλον στο Καμπ Νου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Εμπαπέ τρέφει βαθύ σεβασμό για την οντότητα των Μπλαουγκράνα και ως εκ τούτου, είναι ανοικτός στο να ακούσει και να διαπραγματευτεί νέες προτάσεις.

Θυμίζουμε ωστόσο πως στην Ισπανία η μετακίνηση του Εμπαπέ στη Ρεάλ στο τέλος της σεζόν θεωρείται ειλημμένη, με τον Ισπανό δημοσιογράφο της MARCA, Ραμόν Άλβαρεθ, να αναφέρει μάλιστα πως έχει υπογράψει με τους "μερένγκες" από τις 30 Ιανουαρίου.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ