ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ θέλει το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του αν ανανεώσει

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ένας από τους όρους του Κιλιάν Εμπαπέ αν ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι να έχει ο ίδιος τον απόλυτο έλεγχο των δικαιωμάτων εικόνας του, σύμφωνα με την Parisien, με τον γαλλικό σύλλογο να είναι διατεθειμένος να τον δεχθεί και να θυσιάσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνήθηκε να παραστεί σε εκδήλωση χορηγού της εθνικής Γαλλίας, γεγονός που ενόχλησε την Ομοσπονδία και δημιούργησε πρόβλημα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Έτσι, το όνομα του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες, καθώς δεν ήθελε να συνεργαστεί με χορηγούς που δεν τον εκπροσωπούν.

Σύμφωνα με την Parisien, ο νεαρός σταρ των Παριζιάνων σε περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του με την γαλλική ομάδα θα απαιτούσε να κρατήσει ο ίδιος το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του. Πρακτικά αυτό συνεπάγεται ότι ο σύλλογος του Παρισιού θα έχανε αρκετά χρήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η Παρί είναι πρόθυμη να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 23χρονο ακόμα κι αν αυτό της κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ