ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ έχει υπογράψει στη Ρεάλ από τις 30 Ιανουαρίου, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ από το τέλος της σεζόν θα είναι παίκτης της Ρεάλ, καθώς σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο της MARCA, Ραμόν Άλβαρεθ, έχει υπογράψει με τους "μερένγκες" από τις 30 Ιανουαρίου.

Τέλος στο σίριαλ για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε ο Ισπανός δημοσιογράφος της MARCA, Ραμόν Άλβαρεθ, ο οποίος αποκάλυψε την Κυριακή (13/3) πως ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκλεισε τη συμφωνία με τη Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι οι Παριζιάνοι δεν έχουν καταθέσει τα όπλα, αλλά συνεχίζουν την προσπάθεια για να πείσουν τον 23χρονο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ο Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει με τους "μερένγκες".

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ισπανός ρεπόρτερ, ο Γάλλος φορ έχει πάρει την απόφασή του από τις 30 Ιανουαρίου, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο της Μαδρίτης. Ως εκ τούτου, στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το Παρίσι με προορισμό την ομάδα που λάτρευε από μικρό παιδί και ονειρευόταν κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα της.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία υποστηρίζουν μάλιστα, ότι θα πάρει μπόνους υπογραφής που θα ανέρχεται μεταξύ 60 και 80 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ