ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα του πρώτου σκέλους της φάσης των 16

Ο Μακέντα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Μακέντα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας INTIME

Οι πρώτες αναμετρήσεις για την φάση των "16" ολοκληρώθηκαν με δύο σημερινές αναμετρήσεις, από τις οποίες η Λαμία και η Αναγέννηση Καρδίτσας πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το "επιδόρπιο" του πρώτου σκέλους της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με τις δύο σημερινές αναμετρήσεις. Αρχικά η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε τον Άγιο Νικόλαο με 1-0 στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Μάνιου.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής ημέρας, η Λαμία νίκησε τον Ιωνικό με 2-0 και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους Τσούκαλο και Ρόμανιτς να χρίζονται σκόρερ.

Χθες διεξήχθη το κύριο μέρος της φάσης των "16" του πρώτου μέρους. Στον πρώτο αγώνα του προγράμματος της Τετάρτης (1/12) ο Παναιτωλικός έκανε το πρώτο βήμα επικρατώντας 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη παίρνοντας τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Ολυμπιακό, που παραμένει το φαβορί.

Ο Άρης πήρε προβάδισμα απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι μετά το 2-1 απέναντι στον Βόλο, αλλά οι Θεσσαλοί παραμένουν στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ καθάρισε στο δεύτερο μέρος επικρατώντας 4-0 της Κηφισιάς, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ που είχε δραματικό φινάλε.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΟΦΗ ΑΕΛ ΚΗΦΙΣΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ