ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοβάτσεβιτς: "Ήρθα να θριαμβεύσω"

Κοβάτσεβιτς: "Ήρθα να θριαμβεύσω"
Κοβάτσεβιτς

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς πάτησε ελληνικό έδαφος και δήλωσε έτοιμος για τίτλους με τη νέα του ομάδα

" Ελπίζω να θριαμβεύσω με τη νέα μου ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Εύχομαι να είναι μία θετική εμπειρία για την καριέρα μου και να κερδίσω τίτλους. Θέλω να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα και να έχουμε μία καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, απλά ελπίζω να δώσω χαρά στον κόσμο της ομάδας και να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να κερδίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του να κερδίσω τίτλους. Θέλω να παίξω καλά και να σημείωσω πολλά τέρματα

", τόνισε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε:

" Γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχω τεθεί αντιμέτωπος μαζί του τόσο με τη Γιουβέντος όσο και με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Ξέρω τους παίκτες που έχει, γνωρίζω πολύ καλά τον Τζόρτζεβιτς, έμαθα ότι ο σύλλογος απέκτησε τον Γκαλέτι, ενώ ο Σούρερ, μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Μίλησα και με αρκετούς συμπαίκτες μου από την Εθνική Σερβίας και μου είπαν τα καλύτερα για τη νέα μου ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό

".

Μάλιστα, ο Κοβάτσεβιτς αποκάλυψε ότι είχε ενδιαφερθεί και παλαιότερα ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του: " Είχε γίνει μία επαφή όταν αγωνιζόμουν στην Γιουβέντους", τόνισε χαρακτηριστικά.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ